Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1576825 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1576825

Odpowiedzi 3149

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
A teraz pytanie z kompletnie innej beczki. Inubis za farmą Onara. pomijając fakt że szkielety to faktycznie teraz są prawie nie do ubicia i trzeba się namęczyć żeby rozwalić takiego wojownika. To już Inubis to jest chyba żart jakiś? Przecież ja nawet konsole włączyłem żeby go ogarnąć co ma za staty. To jest tak na poważnie? Nawet cholerna komenda kill... Musiałem ją wpisać jakieś 15 razy żeby go ubić. To nie ma sensu... Szczególnie że przecież jest on potrzebny do misji na profesji nekromanty (jeżeli chcemy zrobić quest w poprawnej kolejności)...

@edit literówka.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Na ożywieńców są specjalne miecze.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wyjeb patcha najnowszego (tego polskiego), bodajże 1.3.ileś a będzie dobrze. Polak jak się za coś weźmie to naprawi dziesięć rzeczy i kolejne pięć spierdoli.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Fajnie. trzeba bugować grę żeby go zabić. Bo to właśnie (O IRONIO) ten Inubis ma miecz do ożywienców! Tak bardzo balans... A propos. Na demony też jest jakiś specjalny miecz czy po prostu trzeba machać z 20 minut w niech mieczem żeby go zabić?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
napój energetyczny,mocne palce,silna wola i tak klepać demona aż padnie,polecam co jakiś czas zapisać.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Cały urok Gotika, czasem trzeba sobie pomachać...

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Fajnie. trzeba bugować grę żeby go zabić. Bo to właśnie (O IRONIO) ten Inubis ma miecz do ożywienców! Tak bardzo balans... A propos. Na demony też jest jakiś specjalny miecz czy po prostu trzeba machać z 20 minut w niech mieczem żeby go zabić?

Ja pierdole gościu płaczesz z tego do widziałem prawie w każdym temacie o tego Inubisa i demony,a to są bossy/stwory przeznaczone na 4-5 rozdział, a Ty z tego co wyczytałem nakurwiałeś go na początku 2 rozdziału i się zastanawiasz "KURWA ON JEST NIE DO ZAJEBANIA" jeszcze marvinem jego staty sprawdzasz .. Może od razu w pierwszym rozdziale trzeba było iść na smoki bez oka (bo po chuj Ci one) Pan Cienia, to Pan Cienia, a nie podejdzie byle jaki chłystek z 20 poziomem i myśli, że go rozjebie na 5 hitów . Skoro nie chciałeś bugować gry to mogłeś go sobie zostawić na później . Sorry za ten bulwers, ale nie rozumiem ludzi którzy chcieli by rozkurwić pół świata w 2 rozdziale i jeszcze płaczą na forum, że nie dają rady .. No ja pierdole trzymajta mnie bo nie wytrzymie

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
@Pawlak673 Ty się tak nie denerwuj chłopiec bo ci żyłka pęknie, nas twoje bulwersy obchodzą tyle co zeszłoroczny śnieg. Tu chodzi o to że miecz na nieumarłych który jest przydatny znacznie wcześniej niż w 5 rozdziale jest w najsilniejszym tego typu potworze. Nadążasz czy już troszeczkę się przegrzałeś? I co. to że orków wokoło GD jest masa i dam rade ich rozwalić dopiero w 5 rozdziale to muszę to robić? Jak dam radę fale całą na deszcz złapać? idzie i na 2 rozdziale wszystkich rozwalić. Chodzi o małe rzeczy które są przydatne i ważniejsze we wcześniejszej fazie gry. Ale i tak już straciłem czasu żeby rozjuszyć trolla.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
@Pawlak673 Ty się tak nie denerwuj chłopiec bo ci żyłka pęknie, nas twoje bulwersy obchodzą tyle co zeszłoroczny śnieg. Tu chodzi o to że miecz na nieumarłych który jest przydatny znacznie wcześniej niż w 5 rozdziale jest w najsilniejszym tego typu potworze. Nadążasz czy już troszeczkę się przegrzałeś? I co. to że orków wokoło GD jest masa i dam rade ich rozwalić dopiero w 5 rozdziale to muszę to robić? Jak dam radę fale całą na deszcz złapać? idzie i na 2 rozdziale wszystkich rozwalić. Chodzi o małe rzeczy które są przydatne i ważniejsze we wcześniejszej fazie gry. Ale i tak już straciłem czasu żeby rozjuszyć trolla.
To jeżeli idzie rozwalić wszystkich orków w GD na 2 rozdział i resztę innego plugastwa, to sobie rozwalaj na swój sposób ALE KURWA NIE LAMENTUJ NA FORUM, ŻE SIĘ NIE DA I TRZEBA BUGOWAĆ GRĘ, BO TO NA 2 ROZDZIAŁ NIE JEST PRZEZNACZONE . Ja osobiście trupy zaczynam wybijać dopiero w 4 rozdziale, jedynie tam gdzie muszę odesłać jakieś plugastwo, to zawsze u jakiegoś handlarzyny znajdzie się zniszczenie ozywieńca i po kłopocie, ale tak gdzie nie daje rady to po prostu tam się nie pcham i wrócę z wyższym lv . Ogólnie 4 rozdział jest najdłuższy, bo zaczyna się czystka . Tu wybijesz orki, tutaj pójdziesz na dolinę cieni, tam rozpierdolisz świątynie śniącego, czy obóz na bagnie i tak exp rośnie . Chcesz zobaczyć moją przeprawę przez ŚŚ pod koniec 4 rozdziału ? (poziom Normalny) Tutaj już nie ma dla mnie wyzwania, więc dalsza gra będzie po prostu aby przejść, więc nie wiem po co Ci na starcie te łapanie każdego PN i punktu expa bugując sobie grę, skoro na późniejszym etapie gra staje się już nudna, bo nie ma dla Cb wyzwania (mówię tutaj akurat o grę wojownikiem na patchu 1.3.1, bo mag to inna bajka)
Morał tego jest taki : Nie dajesz rady idź tam gdzie dasz, a na resztę przyjdzie czas

https://www.youtube.com/watch?v=k4zXRejfmFw

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak za łatwo to źle jak za trudno też, gram na 1.3.1 norm i już w 3 rozdziale rozwaliłem wszystko nudy mam kasę aż po pachy :D mogli by dać pod rozdział 4 jakieś monstra silniejsze bo już jaszczuroczłeki tłukę(jak i wszystkie szkielety) już niedługo nic nie będzie prócz smoków ... ''Jeden człowiek odmienił losy wielu setek, ale zapłacił za to wysoką cenę'' ta jasne :D... nie ma już wyzwań dla mnie w tej grze :(

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No jak grasz na najbardziej zbugowanym patchu i pewnie jeszcze z magicznymi broniami to się nie dziwię...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
jak za łatwo to źle jak za trudno też, gram na 1.3.1 norm i już w 3 rozdziale rozwaliłem wszystko nudy mam kasę aż po pachy :D mogli by dać pod rozdział 4 jakieś monstra silniejsze bo już jaszczuroczłeki tłukę(jak i wszystkie szkielety) już niedługo nic nie będzie prócz smoków ... ''Jeden człowiek odmienił losy wielu setek, ale zapłacił za to wysoką cenę'' ta jasne :D... nie ma już wyzwań dla mnie w tej grze :(

No to odpalaj 1.3.2 i zobaczymy wtedy, albo nie używaj magicznych mieczy.

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
chyba zagram potem ale nie wiem kim, na maga nie mam ochoty(i ogólnie za łatwo potem) może najemnikiem :?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Zawsze możesz paladynem, także ciekawi mnie jak będziesz zabijał cieniostwory czy inne gobliny wojowniki.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nie srajcie się tak o te patche, każdy gra na jakim chce.

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ogólnie to polacy zjebali returna taka prawda, a co pach dalej to coraz gorzej jest xD

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaka jest różnica między łatwym a normalnym poziomem trudności? (1.3.1) Jaki % expa ile hp na start itd.?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Jaka jest różnica między łatwym a normalnym poziomem trudności? (1.3.1) Jaki % expa ile hp na start itd.?

Jeja, no trochę mniej go dostajesz o jakieś 20-30%

0 użytkowników
Do góry