@Pawlak673 Ty się tak nie denerwuj chłopiec bo ci żyłka pęknie, nas twoje bulwersy obchodzą tyle co zeszłoroczny śnieg. Tu chodzi o to że miecz na nieumarłych który jest przydatny znacznie wcześniej niż w 5 rozdziale jest w najsilniejszym tego typu potworze. Nadążasz czy już troszeczkę się przegrzałeś? I co. to że orków wokoło GD jest masa i dam rade ich rozwalić dopiero w 5 rozdziale to muszę to robić? Jak dam radę fale całą na deszcz złapać? idzie i na 2 rozdziale wszystkich rozwalić. Chodzi o małe rzeczy które są przydatne i ważniejsze we wcześniejszej fazie gry. Ale i tak już straciłem czasu żeby rozjuszyć trolla.
To jeżeli idzie rozwalić wszystkich orków w GD na 2 rozdział i resztę innego plugastwa, to sobie rozwalaj na swój sposób ALE KURWA NIE LAMENTUJ NA FORUM, ŻE SIĘ NIE DA I TRZEBA BUGOWAĆ GRĘ, BO TO NA 2 ROZDZIAŁ NIE JEST PRZEZNACZONE . Ja osobiście trupy zaczynam wybijać dopiero w 4 rozdziale, jedynie tam gdzie muszę odesłać jakieś plugastwo, to zawsze u jakiegoś handlarzyny znajdzie się zniszczenie ozywieńca i po kłopocie, ale tak gdzie nie daje rady to po prostu tam się nie pcham i wrócę z wyższym lv . Ogólnie 4 rozdział jest najdłuższy, bo zaczyna się czystka . Tu wybijesz orki, tutaj pójdziesz na dolinę cieni, tam rozpierdolisz świątynie śniącego, czy obóz na bagnie i tak exp rośnie . Chcesz zobaczyć moją przeprawę przez ŚŚ pod koniec 4 rozdziału ? (poziom Normalny) Tutaj już nie ma dla mnie wyzwania, więc dalsza gra będzie po prostu aby przejść, więc nie wiem po co Ci na starcie te łapanie każdego PN i punktu expa bugując sobie grę, skoro na późniejszym etapie gra staje się już nudna, bo nie ma dla Cb wyzwania (mówię tutaj akurat o grę wojownikiem na patchu 1.3.1, bo mag to inna bajka)
Morał tego jest taki : Nie dajesz rady idź tam gdzie dasz, a na resztę przyjdzie czas
https://www.youtube.com/watch?v=k4zXRejfmFw