Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1575955 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1575955

Odpowiedzi 3149

chacku

chacku

Użytkownicy
posty3
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Panowie a jest jakis sposób na fpsy przy win 8.1? Zwykły player kit chyba nie moze dzialac?

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

= D

Sayonowski

Sayonowski

Użytkownicy
Sprzątacz Xardasa
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Sprzątacz Xardasa
Ma ktoś działający i darmowy link do Texturpacka i Video PL?

pnaro

pnaro

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

= D

pnaro

pnaro

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Nastrun

Nastrun

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam patcha 1.2, gram na łatce ReBalance 2.1. Wybrać poziom łatwy czy normalny? Jak ostanio grałem na normalnym (tyle, że na 1.3.1) to się odbiłem od moda - gra była za trudna. Czy tutaj jest to faktycznie poziom normalny, czy łatwy będzie za łatwy? Tak w ogóle to co tutaj zmieniają poziomy trudności? Ilość expa za moby/questy, content, siłę mobów (dodaje po 300 obrony albo 10 razy więcej hp czy jak?) czy co innego? To, że sen ogranicza i dodaje pułapki to wiem, ale coś oprócz tego?

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Graj na łatwym albo bardzo łatwym na łatwym masz największy exp za potworki.

= D

Nastrun

Nastrun

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No a normalny to tylko mniej expa czy wyjebanie stat x10?

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

= D

Henioo

Henioo

Użytkownicy
posty65
Propsy4
  • Użytkownicy
Pomieszane jest z tymi wszystkimi patchami. Może mi ktoś łopatologicznie wyjaśnić, co zainstalować, żeby mieć grę w 1.2?

Mam Full_Pack_ReBalance_SnC_v2.exe ściągnięte z torrenta.
Mam spolszczenie, które waży niecałe 209 MB.

Mam też coś o nazwie "Patch_PL.exe". Potrzebuję to, czy to patch do wersji >1.2?

Przydałoby się zaktualizować pierwszy post.

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

= D

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak pozbyć się tej denerwującej trawy w returnie z patchem 1.1? Mam ten texturepack z poradnika Silverka w sumie wszystko instalowałem, ale cholernie ta trawa mnie denerwuje niby nie ma jej dużo, ale jak już jestem obok to są masakryczne spadki klatek na moim złomie. Da się tą trawę zatem jakąś wyłączyć czy będę musiał grać po prostu bez texturepacka? Podobno przez zamianę np. w chrząszcza, smoczego zębacza częściej crashuje nam grę prawda to?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
1. Instalujemy Full_Pack_ReBalance_SnC_v2 Jeśli komuś podczas dekompresji VDFS wyskoczą błędy, to niech się nie martwi. To nie przeszkadza w grze.
2. Następnie Profesjonalne Spolszczenie.
3. Mod jest już grywalny, ale jeśli ktoś chce to se może teraz zainstalować Texturepacka_PL oraz Video_PL, link jest wyżej. Jeżeli komuś nowy Texturepack nie pasuje, to może go sobie usunąć zostawiając Video wywalając plik texturepack_PL.vdf z lokalizacji \JoWood\Gothic II\Data .
Jeżeli ktoś doświadcza migotania tekstur, wody czy czegokolwiek w grze, niech sobie ustawi Tryb Zgodności z Windows XP oraz uruchamianie jako Administrator w 3 plikach .exe w lokalizacji \JoWood\Gothic II\System .
4. Instalujecie teraz Patcha_1.3.1_PL . Do wyboru przy rozpoczęciu instalacji opcja z okienkami z Gothic 3 i tymi normalnymi. Poprzednia wersja patcha nie jest wymagana.
5. Aby zainstalować Patch 1.3.2 należy wypakować zawartość archiwum i podmienić w folderze modvdf.
6. No i jeśli ktoś tak bardzo lubuje się w rosyjskim, że nie może bez niego wytrzymać ani minuty, to może sobie zainstalować rosyjski dubbing, do którego link jest podany gdzieś tam wyżej.

Co tu jest do aktualizowania?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
1. Instalujemy Full_Pack_ReBalance_SnC_v2 Jeśli komuś podczas dekompresji VDFS wyskoczą błędy, to niech się nie martwi. To nie przeszkadza w grze.
2. Następnie Profesjonalne Spolszczenie.
3. Mod jest już grywalny, ale jeśli ktoś chce to se może teraz zainstalować Texturepacka_PL oraz Video_PL, link jest wyżej. Jeżeli komuś nowy Texturepack nie pasuje, to może go sobie usunąć zostawiając Video wywalając plik texturepack_PL.vdf z lokalizacji \JoWood\Gothic II\Data .
Jeżeli ktoś doświadcza migotania tekstur, wody czy czegokolwiek w grze, niech sobie ustawi Tryb Zgodności z Windows XP oraz uruchamianie jako Administrator w 3 plikach .exe w lokalizacji \JoWood\Gothic II\System .
4. Instalujecie teraz Patcha_1.3.1_PL . Do wyboru przy rozpoczęciu instalacji opcja z okienkami z Gothic 3 i tymi normalnymi. Poprzednia wersja patcha nie jest wymagana.
5. Aby zainstalować Patch 1.3.2 należy wypakować zawartość archiwum i podmienić w folderze modvdf.
6. No i jeśli ktoś tak bardzo lubuje się w rosyjskim, że nie może bez niego wytrzymać ani minuty, to może sobie zainstalować rosyjski dubbing, do którego link jest podany gdzieś tam wyżej.

Kolega chce wiedzieć, jak zainstalować 1.2 a tu nie ma takiej informacji.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Henioo

Henioo

Użytkownicy
posty65
Propsy4
  • Użytkownicy

• Wygasłe linki
  • W linkach do dubbingu tylko depositfiles działa, inne strony już dawno gryzą ziemię
  • Link do torrenta moda w całości i do dubbingu to ten sam link
  • Przydałoby się zjednoczoczyć linki i opisy, bo w tej chwili są takie kategorie:
    • Profesjonalne spolszczenie
    • Linki do moda
    • Linki do patcha 1.3.1
    • Upload by Roberto
    • Linki do patcha 1.3.2
    • Upload by Roberto
    • Linki do rosyjskiego dubbingu
    • W jednym pliku
    • By Relkov98
    • The Returning
    • Spolszczenie do The Returning
A wystarczą tylko 3: Linki do moda, do spolszczenia, do patchy.

Poza tym: ludzie piszą, że łatki powyżej 1.2 więcej psują, niż naprawiają, więc przydałaby się notka o tym. I wtedy opis, jak zainstalować wersję 1.2. W tej chwili pierwszy post nic nie mówi o 1.2. Zakładam, że przy punkcie 2 ma się moda w wersji 1.2, ale powtarzam - post tego nie stwierdza.

konny12

konny12

Użytkownicy
posty30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da się jakoś zmienić teksture szaty maga ognia, bo ta jest strasznie wyblakła i brzydko wygląda

Romulus

Romulus

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy naprawicie linki? Działają tylko te do chomikuj. Moglibyście wrzucić na dropboxa albo dysk google.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Horrilon

Horrilon

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuję linku do patch'a 1.3.1, ale te które są w wątku o spolszczeniu są nieodpowiednie:

1. MEGA świruje i żąda założenia konta, by pobrać, niezależnie od tego, czy mam ich aplikację, czy nie.
2. Chomikuj płatne.

Proszę jakiś link, na pewno znajdzie się ktoś, kto ma tego patch'a na komputerze, prześlijcie przez jakiegoś dropbox'a, albo mediafire-coś normalnego.

0 użytkowników
Do góry