A gdzie mogę kupić/nauczyć się przepis na eliksir siły ze smoczych korzeni? Mam 3 rozdział, orków jeszcze nie siekałem zbyt dużo więc serc mam może z 50, a siły dopiero około 95 bez bonusów. Skąd wy bierzecie wartości typu 250-300 to dla mnie głowa mała nawet na b.łatwym
. Ale to pewnie dlatego, że jestem noobem w returna, ale jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz 
PS.W temacie VergilSparda gdzie grał na rzeźniku 1.3.2 w drugim rozdziale miał 240 siły to mnie zdemotywował do dalszej gry 
Ps2. Robić eliksiry na ochronę przed magią/ogniem czy to strata rdestów?
Na 1.3.2 TRZEBA mieć przynajmniej minimum wymagane aby unieść smoczą zgubę w jarkendaru bez niej jest prawie nie do przejścia.
Jeśli gramy wojem 2h.
I jest to możliwe tylko trzeba przemyśleć wszystkie pny, i nie wydawać pnów na bzdury, oraz nabijać expa na wszystkim.
Oczywiście trzeba znać położenie wszystkich korzeni na każdej mapie przed jarkiem.
Serio nie wiesz gdzie się uczymy eliksiry siły z korzeni? bo to było tak samo na podstawowej nocy kruka, u constantino.
a 300siły to już jest ok, ale na niektóre moby nadal mało na 1.3.2, dlatego 1.3.2 jest najlepszy bo gdy mamy po 400 ochrony dobrą broń i sporo siły, to dalej jest wyzwanie, a nie że już od r2 jesteśmy nieśmiertelni.