Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4167760 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4167760

Odpowiedzi 14149

Lunarion

Lunarion

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Faktycznie, nie zauważyłem jednej odnogi, był tam :D Dziękuję :)

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam pytanko do starych wyjadaczy tego Moda
Aktualnie gram w returninga 2.0 i jestem na 4 rozdziale i zastanawiam sie jako, że nigdy nie grałem w 1.0 ani nie przeszedłem do konca returninga 2.0 to czy nie przerwać przygody w 2.0 i czy nie przejść najpierw 1.0 i teraz mam dylemat czy 1.0 ma wiecej bugów niż 2.0, czy jest taki ''stary'', że jak sie przesiąde to czy bede czuł mocne skutki (stare mechaniki albo coś w tym stylu) i jak tam z tą różnica fabularna co było w 2.0 czego nie ma w 1.0?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Cześć, mam pytanko do starych wyjadaczy tego Moda
Aktualnie gram w returninga 2.0 i jestem na 4 rozdziale i zastanawiam sie jako, że nigdy nie grałem w 1.0 ani nie przeszedłem do konca returninga 2.0 to czy nie przerwać przygody w 2.0 i czy nie przejść najpierw 1.0 i teraz mam dylemat czy 1.0 ma wiecej bugów niż 2.0, czy jest taki ''stary'', że jak sie przesiąde to czy bede czuł mocne skutki (stare mechaniki albo coś w tym stylu) i jak tam z tą różnica fabularna co było w 2.0 czego nie ma w 1.0?

return 2.0 to jest zupełnie co innego, i zdecydowanie bardziej zabugowany też jest, bo ma więcej dziwnych funkcji.

return 1.3.2 ten z tutaj, jest w stosunku do 2.0 idealnym nie zbugowanym dziełem, tam ponoć wszystko moze sie schrzanić

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jesli miałbym wybrać pierwszego returna to jaki patch 1.3.2 czy ten 1.4.1?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Jesli miałbym wybrać pierwszego returna to jaki patch 1.3.2 czy ten 1.4.1?

Ostatnim Polskim OFICJALNYM patchem jest 1.3.2 a 1.4.1 jest nie oficjalny do tego jest mocno zbugowany i niestety mocno psuje to gre, więc niestety odradzam 1.4.1.

1.3.2 jest najstabilniejszy i posiada najmniej bugów ze wszystkich wersji polskiego returna, z tym że jest przy tym najtrudniejszy, jak spiepszysz postać to warga nie zabijesz...
Także trzeba grać tak aby w R2 biegać ze smocza zgubą, czyli zbierać absolutnie wszystkie ważne rośliny.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli gram na returningu 2.0 na normalnym/hard to do jakiego poziomu mozesz porównać to do R1?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Jeśli gram na returningu 2.0 na normalnym/hard to do jakiego poziomu mozesz porównać to do R1?

Nie wiem w 2.0 nie grałem bo nie jest po Polsku.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co czytałem o 1.3.2 to ponoć jeden z gorszy Patchy, a co mi powiesz o 1.2?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Z tego co czytałem o 1.3.2 to ponoć jeden z gorszy Patchy, a co mi powiesz o 1.2?

To źle przeczytałeś, bo to najlepszy patch pozbawiony bugów.

Jedyny problem z 1.3.2 to to że jest trudny, a 1.2 to stara zbugowana wersja, najlepszy jest 1.3.2 tylko jest o wiele trudniejszy ale daje w cholere wiecej satysfakcji i nie nudzi się od 3 rozdziału bo na każdym patchu poniżej 1.3.2, od R3 nasza postać jest nie pokonaną imbą, a na 1.3.2 jest sporo wyzwań jeszcze.

Kolczu

Kolczu

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, mam problen gdyż gdzies zgineło mi ulumulu, wiem że napewno miałem je jak kończyłem zadanie od opiekuna Tengona, jak szedłem do opiekuna Keliosa to już mi gdzies znikneło przeszukałem wszystkie możliwe miejsca gdzie mogło mi zginąć ale nie znalazlem dodam też że wczesniej zniknoł mi też saturas po rozmowie z nim w 4 akcie

Maciejond

Maciejond

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podobno ulululu znika jak sie nim atakuje lub coś w tym stylu.

Kolczu

Kolczu

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No wlasnie zabiłem nim orka :/ czyli lipa czy da sie jakos to naprawic ??

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Nie da. Save poprzedni albo koniec gry :D Jeśli dobrze pamiętam to przyzwane kodem też nie będzie do końca działać.

Kolczu

Kolczu

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to zaczynam od nowa :(

bogu9821

bogu9821

Użytkownicy
posty407
Propsy185
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
No to zaczynam od nowa :(
Możesz przywać totem orków (itmi_orcmaintotem), działa jak ulumulu. Jest to w jakiś sposób oszustwo, ale przynajmniej nie będziesz musiał tego samego robić X godzin.

while(false) Do();

bambooz12

bambooz12

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko odnośnie dołaczenia do gildiii zabójców mianowicie zapomnialem o tym żeby w nocy pojsc i zobaczyć jak asmal morduje wambo i mineło kilka dni a i kilka ładnych godzin w plecy gry jakbym chciał wczytywać od nowa save'a pytanie moje brzmi czy jeżeli jako nowicjusz w bractwie w 1 rozdziale moge jeszcze jakos dołączyć do gildii zabójców widziałem coś o rozmawianiu najpierw z andre potem z ramirezem ale niemam tych opcji dialogowych ktoś cos ?

bogu9821

bogu9821

Użytkownicy
posty407
Propsy185
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Mam pytanko odnośnie dołaczenia do gildiii zabójców mianowicie zapomnialem o tym żeby w nocy pojsc i zobaczyć jak asmal morduje wambo i mineło kilka dni a i kilka ładnych godzin w plecy gry jakbym chciał wczytywać od nowa save'a pytanie moje brzmi czy jeżeli jako nowicjusz w bractwie w 1 rozdziale moge jeszcze jakos dołączyć do gildii zabójców widziałem coś o rozmawianiu najpierw z andre potem z ramirezem ale niemam tych opcji dialogowych ktoś cos ?
Niestety odpada już możliwość dołączenia, lecz możliwe, że da się coś za pomocą gve zrobić.
Z andre i ramirezem możesz mogadać tylko jak jesteś strażnikiem ;)

while(false) Do();

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę kamień górski potrzebny do zrobienia strzały śmierci nekromanty?

Lunarion

Lunarion

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam kolejny problem. Rozdział 7, zadanie "Broń z rudy dla najemników". Mam ponad 600 bryłek rudy i 30 stali, instrukcje od Hagena. Jak wykuć te miecze? Mogę tylko rozgrzać stal a na kowadle wykuć "zwykłe" bronie z rudy.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Chyba właśnie o te chodzi. Oczywiście przeczytałeś te instrukcje?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry