Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4408982 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4408982

Odpowiedzi 14149

Maciejond

Maciejond

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema mam pytanie, jestem właśnie na etapie poszukiwań handlarza bronią i wiem  że to Fernando i chciałem się zapytać czy jest on potrzebny do jakiegoś zadania (oprócz listów gallahada) bo nie chciałbym zepsuć sobie gry.

bogu9821

bogu9821

Użytkownicy
posty407
Propsy185
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Gallahad potrzebuje 4 listów? Dałem mu 3 i chce jeszcze...a zadanie od lutero trochę mnie przerasta ( długi Lehmara )
Jakieś porady?

Ps.Gram łucznikiem,full zręczność.Jakieś porady jaką gildię wybrać? Gram 1 raz w tą modyfikację.

Jak dasz mi swój save, to może ci zrobię tak, abyś nie musiał tego zadania robić.
Jak będziesz chciał dać ten save, to napisz na jakiej wersji grasz.

while(false) Do();

Maciol

Maciol

Użytkownicy
posty35
Propsy21
  • Użytkownicy
Siema mam pytanie, jestem właśnie na etapie poszukiwań handlarza bronią i wiem  że to Fernando i chciałem się zapytać czy jest on potrzebny do jakiegoś zadania (oprócz listów gallahada) bo nie chciałbym zepsuć sobie gry.

Nie, możesz go od razu zakablować, albo poczekać do 3 rozdziału, wtedy będziesz w stanie wykonać zadanie, które on zleca, już w podstawce G2 "Biznes Fernando".

Maciejond

Maciejond

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema mam pytanie, właśnie wykonałem kilka zleceń dla gildii zabójców i nie wiem co robić dalej. U asmala mogę się tylko uczyć walki a w dzienniku dalej mam zadanie "droga mordercy" jak je ukończyć??

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Przejść do następnego rozdziału :)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maciejond

Maciejond

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przejść do następnego rozdziału :)

Mądrość tkwi w prostocie.

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zwiększąć manę u maga?
Tylko z eliksirów 25 grzybków,czy może innymi też?
Nauka odpada już,bo mam za drogo trochę.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

Fajka wodna, z tego źródła masz nieskończoność many, tylko wymaga cierpliwości

Maciejond

Maciejond

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znajdź kapelutek maga daje chyba 50 many i troche inta, a po za tym mane możesz zwiększać żarciem popatrz na forum gdzieś jest spis bonusów.

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema jakie staty wystarczą do pójścia do GD? Poziom normlany.
Osobiście mam
24 lvl (12 PN) Straznik Swiatynny
99 siły (10 z amuletu 5 z pierscienia i  5 z pasa)
560hp
120many
46 zreki (5 z pierscienia)
34% dwurecznej
bron 149dmg
zbroje wodnego kregu x4
Styknie czy poprawic cos?

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Broń 149dmg mam dziwne wrażenie że grasz na 1.3.2. Jeśli tak to co byś nie zrobił to Cie w 2 rozdziale w GD zjedzą. Minimum żeby w powalczyć z orkami w miarę sensownie (czyli nie padać na strzał i chociaż coś zabić) to zbroja z kruka i smocza zguba. Pozbieraj jagody bo masz bardzo mało życia.
PS. Z tą gildią to zjebałeś.

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Skoro mówisz, że na 1.3.2 i tak mnie zjedzą to znaczy, że mam tam iść i się z nimi męczyć?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Skoro mówisz, że na 1.3.2 i tak mnie zjedzą to znaczy, że mam tam iść i się z nimi męczyć?
Nie, bo tu nie oto chodzi, że będziesz się męczył, a o to że jesteś totalnie bez szans jeśli grasz na 1.3.2

To masz ponad 100siły za mało...
Nie masz szans z najsłabszym orkiem, a ich tam setki biegają, zrób pierw jarkendar a potem GD, i MUSISZ zrobić tak aby już w samym jarkendarze używać smoczej zguby, inaczej nawet tego nie zrobisz.

Na coś ty te PN wydawał że masz tak mało siły?

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
wszystkie umiejetnosci mysliwskie do nauki od Alfreda (mysliwy) skradanie kradziez kieszonkowa i wszystkie jezyki budowniczych

PS. Dlaczego wszyscy uwazaja ze bycie straznikiem swiatynnym jest do kitu?

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Brak hełmu pod siłę, na 1.3.2 dobre runy przesunięte na późne rozdziały (chyba największa zaleta strażnika), słabsze zbroje i bronie od pozostałych gildii pod woja.
Skradanie i kradzież nie potrzebne na tym etapie. Wyzbieraj jagody żeby podbić pż, naucz się robić eliksiry siły i wyzbiera smocze korzenie. Tabliczki na siłę też już zużywaj.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
wszystkie umiejetnosci mysliwskie do nauki od Alfreda (mysliwy) skradanie kradziez kieszonkowa i wszystkie jezyki budowniczych

PS. Dlaczego wszyscy uwazaja ze bycie straznikiem swiatynnym jest do kitu?

Źle...

PNY ładujesz w siłę gdy zrobisz 34% 2h...

skradanie nie potrzebne do niczego wyrzucone pny w błoto, a kradzież jest ok, bo da kilka poziomów, ale musisz okradać WSZYSTKICH od razu.

Nie dasz rady, lepiej graj od nowa w GD jesteś w stanie zabić może z 50stworków na 1000.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po co się wypowiadasz na temat patcha o którym nie masz pojęcia? Co by nie zrobił to nie wyczyści GD na 1.3.2 w 2 rozdziale bez naprawdę mocnych broni które są poblokowane.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Po co się wypowiadasz na temat patcha o którym nie masz pojęcia? Co by nie zrobił to nie wyczyści GD na 1.3.2 w 2 rozdziale bez naprawdę mocnych broni które są poblokowane.

Że niby ja nie mam pojęcia o 1.3.2??

Nie wiem czy wiesz ale na 1.3.2 jestem już na zapomnianej wyspie ( po zabiciu nieumarłego smoka )

I jarkendar był prawie nie możliwy do zrobienia bez używania smoczej zguby, a to jest dostępne o ile pamiętam od 175pkt siły, a na orków to i tak było za mało...

A z tymi potworkami, to miałem na myśli te słabe jak topielce, jaszczury czy inni krwiopijcy, bo tego też trochę tam biega, ale wargi, orkowie, i smocze zębacze, to nie ma z nimi szans, a tego jest tam najwięcej.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na te słabe nie potrzebuje smoczej zguby, a na mocniejsze to i tak za mało i nic lepszego na 2 rozdział nie znajdzie.
Lepsza broń to dopiero w 4 rozdziale, najpierw z Bractwa, później Uriziel więc i tak nie da rady ubijać tych stworzeń a gadanie żeby zaczynał od nowa jest idiotyczne bo nawet mając 100 siły więcej gówno zdziała w GD.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Czyli TRZEBA zaczynać od nowa, bo niestety postać źle stworzona na 1.3.2, bo 1.3.2 stety/niestety ale wymaga perfekcji i znajomości.

0 użytkowników
Do góry