Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4402794 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4402794

Odpowiedzi 14149

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy mogę wyrżnąć gildię złodziei ? Zrobiłem już q na Krwawe Puchary i Puchar Barona Rudy i resztę q. Jestem pod koniec 3 aktu i nie mam już więcej żadnych interakcji z gildia, pomijając naukę u Cassi. To już wszystkie q jakie ta gildia oferuje.

Gram na 1.3.2

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Kiedy mogę wyrżnąć gildię złodziei ? Zrobiłem już q na Krwawe Puchary i Puchar Barona Rudy i resztę q. Jestem pod koniec 3 aktu i nie mam już więcej żadnych interakcji z gildia, pomijając naukę u Cassi. To już wszystkie q jakie ta gildia oferuje.

Gram na 1.3.2

Po prawdzie?
Kiedy chcesz możesz ich zabić.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To że ich mogę wybić to wiem, jest to nawet warunkiem q od Andre ale mnie chodziło o to czy oprócz tych kilku q jest coś jeszcze co można dla nich zrobić np. w późniejszych aktach.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
No możesz się dowiedzieć jak dołączyć do gildii zabójców jeszcze, i uczyć się od nich umiejętności, jak okradanie innych itp.
Jeśli ci to nie potrzebne,a  q wykonałeś, to teraz możesz ich do piachu dać :D bo jeszcze muszą ci oddać expy :D

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
Jest możliwość zdobycia lub kupienia rogu cieniostwora  bez umiejętności wyrywania go ? Dokładnie chodzi o Ulu-Mulu, miałem 3 z jakiegoś zadania dla Mysliwych ale sprzedałem, a teraz mi brakuje i PN na nauke i własnie tego rogu na ulu-mulu

lichwiarzlehmar95

lichwiarzlehmar95

Użytkownicy
posty17
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
w chatce Eremity jest rog cieniostwora

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam Gram łowcą smoków i mam pytanie czy sprzedać smocze łuski i krew Benetowi czy będą mi potrzebne do czegoś innego ?

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Krew do mieczy, łuski do zbroi.

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
W ktorym rozdziale dostawało się zadanie od Lutero na posązki z marmuru? (Zadanie z gomezem) Zawsze wydawało mi się że w 2gim, oddałem płomień eligora itd a mimo tego Lutero nic nie daje.

Jeszcze jedno, odnośnie pazurów zebacza dla Lurera, odebrałem zadanie, i przywódca stada zebaczy powinien być obok wieży niedaleko kopalni Fajetha, jednak go tam nie ma, to jakiś bug?

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W ktorym rozdziale dostawało się zadanie od Lutero na posązki z marmuru? (Zadanie z gomezem) Zawsze wydawało mi się że w 2gim, oddałem płomień eligora itd a mimo tego Lutero nic nie daje.

Jeszcze jedno, odnośnie pazurów zebacza dla Lurera, odebrałem zadanie, i przywódca stada zebaczy powinien być obok wieży niedaleko kopalni Fajetha, jednak go tam nie ma, to jakiś bug?
jak dobrze pamiętam to ten zębacz pojawi się gdy wypytasz tego gostka w ubraniu strażnika miejskiego nie pamiętam imienia

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@Adu
1. R3
2. Pogadaj z Bilgotem o zębaczach.

RiseOne

RiseOne

Użytkownicy
posty19
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdy pogadam z Andre, że chcę dołączyć do straży, a on powie swoje, nic się nie dzieje. Nawet dałem mu list polecający od Martina. Myślałem, że, np. mam za mało siły na zbroję strażnika, więc skrypt się nie chce załączyć, to włączyłem konsolę i ustawiłem siłę na 100, ale dalej nic.

styxu

styxu

Użytkownicy
posty64
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Poda ktoś listę zbroi ze statystykami pod zręczność? Mam ochotę zagrać łucznikiem, ale nie wiem czy dam radę z uwagi na parametry, pozdrawiam.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam to są to tylko Pancerz z Płyt Pełzacza i ten pancerz Mistrza Gildii Zabójców nie wiem co jeszcze.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pancerz od Ur Thralla też jest pod zręke. Chyba 275 wymaga.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Pancerzy pod zręke jest bardzo mało i wymagają sporo Zręki jak na etap w którym je możemy zdobyć. Alternatywą są Pancerz Cienia i Pancerz Kruka ale one wymagają jak na złość sporo HP odpowiednio 3000 i 1000. Żadnych z tych pancerzy ponadto nie można ulepszać o ile pamiętam. Ogólnie pod Zrękę się gra bardzo ciężko w tej wersji moda bo Łuki też są nic nie warte zwłaszcza w dalszych rozdziałach. Dla ułatwienia

Pancerz z płyt pełzacza - Zdobywamy jeśli przynieśiemy Wilkowi 10 płyt pancerza pełzacza. Około 7 można dostać lub kupić juz w pierwszym rozdziale. Pancerz wymaga chyba 70-80 zręki.
Pancerz Kruka - ochrona 160 broń, 80 magia/ogień ale wymaga 1000 HP zdobywamy wiadomo skąd.
Pancerz Cienia - Ochrona 320/160 wymaga 3000 HP. Zdobyć można w Dolinie Cieni po pokonaniu jednego z Panów Cienia. Ze względu na trudność do zdobycia najwcześniej na przełomie 3/4 rozdziału.
Pancerz Mistrza Gildii Zabójców - Zdobywamy dopiero w 5 rozdziale (wersja 1.3.1) po zabiciu Asmala. Daje sporo cohrony coś w granicach 310/370/145/95 ale wymaga sporo zręki 450
Pancerz Orków - Dostajemy od Ur-Thralla za wykonanie wątku fabularnego związanego z Doliną Cieni. Wymaga 295 zręki daje 210/270/115/45 ochrony

No i jest jeszcze zwykły Pancerz Zabójców ale jego zdobywamy przed walką z Asmalem więc jest na tym etapie już mało użyteczny.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Patch 1.3.2 pancerz pana cienia wymaga siły. Coś koło 490.
Pancerz od Asmala daje około 475 obrony. Zręki wymaga koło 450.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Patch 1.3.2 pancerz pana cienia wymaga siły. Coś koło 490.
Pancerz od Asmala daje około 475 obrony. Zręki wymaga koło 450.

Obaj się mylimy. Pancerz Mistrza Gildii wymaga 450 zręki ale daje obrony 310/350 akurat przed chwilą skończyłem ten wątek. Pancerz Orków wymaga 295 zręki a daje 210/270 ochrony broń/strzała.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bardzo możliwe, grałem pod siłę i na te pancerze spojrzałem raz z ciekawości.

agaran

agaran

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć,
Pytanie odnośnie Młota Adanosa, a raczej jego braku.
Sprawdziłem kilkukrotnie każdą świątynię i nic. Pomyślałem, że może mam po rozmowie ze Smokiem zagadać do Saturasa - Saturasa nie ma, nie wiem gdzie się podziewa.
Jakieś rady, co zrobić?
Patch bodajże 1.3.2

0 użytkowników
Do góry