Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4165960 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4165960

Odpowiedzi 14149

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czemu Albert dał mi tylko jednoręczny nodmarski miecz ? gdzie mogę znaleść dwuręczny ?

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dwuręczny jest w wieży Kreola.

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
Jak to jest ze szponem beliara jeśli się gra magiem, można zamienić szpon na czar, ale to jest przed akcją z Senyakiem? (wchłonięcie jego duszy do szponu etc) pierwszy raz gram w returninga magiem i niezbyt wiem jak wygląda  wątek szponu od strony Maga

vaderum

vaderum

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam returning 2.1 patch 1.3.2
Chcę przyłączyć sie do najemnikow i walczyc bronia 1h na siłę. Do tego pocwiczylem otw zamkow i skradanie, ale te kur*ie syny  stojac nawet poza budynkiem slysza ze skrzynie otwieram. 
1.Ile musze miec zręczności zeby sie w miare komfortowo skradac i krasc(jezeli jest sens ćwiczyć kradzież jak bede szedl w miecze na sile).?
2.Jestem czeladnikiem u harada i nie wiem czemu skupuje odemnie bron ta ktorej nauczył mnie robić  po cenie takiej jak kazdy inny sprzedawca np dobry dlugi miecz wart 1200 kupi za 120.
3. Lepiej walczyc 1h czy 2h?
4.Gdzie znaleźć nordmarski miecz na szkielety 1h i 2h.
5.Ile musi kosztowac 1 pkt sily pktow nauki zeby oplacalo sie pić poty do sily?

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czyli jak mówiłem spróbuj w nocy otworzyć skrzynki

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@vaderum
1. Jest tona bonusów do zręczności także warto kradzież mieć.
3. Tym co Ci bardziej odpowiada, aczkolwiek jeśli chodzi o wybór ekwipunku to jest więcej opcji i możliwości w 2h.
4. 1h quest od Alberta w GD, 2h w wieży Kreola.
5. Zależy od poziomu trudności.

vaderum

vaderum

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram na poziomie normalnym i sie zastanawiam kiedy trzeba bedzie zacząć lykac potki do sily.
Zrecznosc planuje rozwijac jeden PN za jeden zręczności i jak bedzie 2 za 1 to już bede pil poty. Czy jeszcze więcej wwalic?
Próbuje okraść lehmara... Potrzeba mi sie dostac do drugiej ukrytej skrzyni bo tam jest jakis papier z dlugami Lutero. W nocy jest lehmar i babka i ciagle wstaje jak zaczynam otw skrzynie w dzień jest sam lehmar. Mam jeden ost zwoj snu i zeby uspic lehmara i babke trza mi drugi a zuris juz nie ma. Chyba kupie zapomnienie uspie lehmara okradne skrzynie spuszcze wpierdziel babce i zapomnienie.
Z tym listem bede mial juz wszystkie polecajace dlsla gallahada. Od jakiegos czasu moge zostac najemnikiem ale questy ile moge i tluke moby. Czy warto juz zaczynac r2? Mam pancerz od harada x5 i nawet juz prętów nie mam na ta zbroje najemnika.

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wszystko zależy od twych statystyków a i jedno, skończyłeś Jarkendar

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Pręty opłaca się zużyć na początku tylko na zbroję wodnego kręgu. Zręczność możesz podbić o jakieś 10 pkt i styknie. Na normalnym to do R2 powinieneś przechodzić jakoś na 18-20 lvlu.  Bonusy do siły jeśli dobrze pamiętam to do 94 pkt możesz wbić bazowo i dopiero bonusy używać, nie grałem nigdy na normalnym na 1.3.2 to nie wiem w sumie, ale wydaje mi się, że powinno być ok.

vaderum

vaderum

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ja jestem w pierwszym rozdziale także jarkendar chyba w drugim sie robi dopiero. U dextera w obozie bandytow jeszcze nie e byłem. To prety bede oszczedzal na pozniej...

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na 1.3.2 prętów jest dużo u kupców, tego Ci nie zabraknie ale fakt lepiej było zbroje kręgu ulepszać.
Kowalstwo u Harada jest słabe, miecze nie dają % władania za samodzielne wykucie, co więcej Harad za El Bastardo płaci mniej niż zwykli kupcy. Jedyny pozytyw że teraz można mieć nieograniczoną liczbę prętów więc i brak problemów z kasą ale ta opcja dostępna dopiero od GD no i swoje punktów nauki kosztuje.

Micha

Micha

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak otworzyć kraty w podziemnym mieście orków? Chodzi o te gdzie są skrzynie?

vaderum

vaderum

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomocy! 1.3.2 normalny 1 rozdzial
Zamknąłem fernando do paki za handel bronia. Ubilem dextera i jego kompanow a raczej zrobil to Greg. Dexter popelnil samobójstwo skaczac z wieży. Przeczytałem list dextera pogadalem z gregiem i vatrasem. Jestem najemnikiem, robie questy dla gildii kupieckiej aktualne zadanie plomien eligora. Zaczęłem tez watek w gildii zlodziei. NIE MAM opcji u Vatrasa żeby sie przyłączyć do Wodnego kregu... Cos zje***lem czy kolejny bug?

bogu9821

bogu9821

Użytkownicy
posty407
Propsy185
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@vaderum pogadałeś z Lordem Hagenem?

while(false) Do();

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Musisz iść do magów wody i zrobić questa z ornamentem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
jaka jest najnowsza wersja returninga 2.0?

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jaka jest najnowsza wersja returninga 2.0?
Chyba 0066.2

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś czemu senga nie miał przy sobie pierścienia furi ? Patch nieoficjalny 1.4

vaderum

vaderum

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra udało się dołączyć do wodnego kręgu po złożeniu ornamentu. teraz pytanie bo mam lekki pancerz najemnika i pancerz wodnego kręgu, ale pancerz kręgu jest słabszy o 5 pktow od pancerza najemników. Który ulepszać?
Bennet uczy mnie ulepszania pancerza najemnikow za 2 PN i tam 2000 sz czy żeby np pozniej nauczyc sie ulepszac inne pancerze najemnikow musze zaczac od tego najslabszego czy jak dostane drugi to mnie nauczy drugi ulepszac?

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz się nauczyć ulepszania wszystkich pancerzy dla najemników.

0 użytkowników
Do góry