Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4179925 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4179925

Odpowiedzi 14149

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Liczy od zręczności, ale na tym etapie już trochę idzie powbijać z bonusów.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To też lipton ze 140 może uciułam, kusza 325 jak pamiętam, a smoczy zębacz 475 na broń i pociski. No nic moze jakoś jeszcze dopakuje siłe i spróbuje z miecza. Idzie dorwać coś lepszego na 2 rozdział od smoczej zguby?  Może jakiś błogosławiony dwuręczniak palka z Etlu.
Ewentualnie zostają 2 opcje:
- ściąganie pojedyńczych mobków do obozu i proba ściągania na siebie ich uwagi kiedy rycerze bedą ich lać( coś czuje że to nie przejdzie i rozniosą ten śmieszny obozik)
- zwoje błyskawic i innym mocnych czarów( o ile mi ich wystarczy)

czaro05

czaro05

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poziom trudny, Rebalance v. 2.1, Patch_1_3_1_PL
Czy to, że Greg jest cały czas w Khorinis, zamiast być (jeśli dobrze pamiętam podstawkę) przy jaskini goblinów, a potem na skrzyżowaniu dróg, to błąd gry, czy tak ma być?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

Rex Gandi

Rex Gandi

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
Istnieją jeszcze jakieś miksturki dodające na stałe hp oprócz
1. Wina zapomnienia
2. Kamiennych Tabliczek
3. Darów u Darona
4. Różnego rodzaju bonusów z szynek, serów itp
5. Oraz mikturek z dwóch rodzaju jagódek?

Oczywiście ta z korzeni i szczawiu mnie nie interesuję bo to waste tego drugiego.
???
Trochę tych stron przejrzałem, ale nic nie widzę.

A patch 1.3.1

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Na dworze irdorath dzisiaj zrobiłem potke ( dziwna była ta nazwa) ze smoczych jaj +10siły i 50hp

Do te go jest misja w forcie azgan z dostawcą i tam masz chyba dwa wina 25 hp.

Oczywiście jeszcze śledzik +15 hp.

I nie ma poty +10hp która wymaga szczawiu.

Rex Gandi

Rex Gandi

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
znaczy nie ma miksturki z korzeni  na dodatkowe hp? wydaje mi się, że w nk dało się taka zmajstrować  korzeń+rdest+szczaw? zlikwidowaną ją w returnie? Czy jest i nie wymaga szczawiu?

coś znalazłem w necie na ten temat.
Uczy constantino tej mikstury po wcześniejszej nauce mikstur leczących?
Czy moglibyście potwierdzić, byłbym bardzo wdzięczny. Nie mam wolnych PN do sprawdzenia, a w konsoli chyba nie można dodawać, zresztą unikam jak się da korzystania z marvina.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ta  mikstura jest ale nie wymaga szczawiu, czyli tylko rdest i korzeń :)

Rex Gandi

Rex Gandi

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ziomuś wreszcie ktoś wlał we mnie trochę nadziei :D propsik, dzieki wielkie :DDDDDD

Rex Gandi

Rex Gandi

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w 5 rodziale, patch 1.3.1 i mam pare pytań na które nie znalazłem odpowiedzi. (strażnik świątynny)
1. Czy da sie przehandlować albo zrobić coś pożytecznego z bryłkami złota? Crimson juz nie żyje.
2. To samo pytanie z rudą? moge sprzedać Parcivalovi czy będzie do czegoś potrzebna oprócz pancerza Haradrimów? mam dużo bo nie oddalem działki węzowi i temu drugiemu.
3. Czy jeżeli skończę wątek kupców wtedy oni dostaną jakieś dodatkowe rzeczy na sprzedaż? Jest jakiś duży benefit za skończenie tej frakcji?
4. Tutaj chciałbym się upewnić. Elementium jest w ciele smoka-ożywieńca?
5. Kogo warto wziąć na statek na dwór?

pozdrawiam

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
1. można je sprzedać.

2. rudy nie opłaca się sprzedawać, bo jest potrzebna do kilu rzeczy, jak ulepszanie pancerzy czy kucie nowych.

3. dostaniesz parę ciekawych fantów ( eliksir potęgi ) i w sumie tyle.

4. Chyba tak, w każdym razie jest na irdorath.

5. kogo chcesz :D

lichwiarzlehmar95

lichwiarzlehmar95

Użytkownicy
posty17
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam wszystkich! Pilnie potrzebuję kodu na Ur-Groma, żeby zakończyć zadanie z myśliwymi w Dolinie Cieni. Niestety wcześniej zabiłem Ur-Groma tą kuszą co się zabija Azgalora, bo myślałem że z UrThrallem gada sie o tych myśliwych

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Trzeba było go nie zabijać...

Rex Gandi

Rex Gandi

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja tą misję w ogóle miałem pobugowaną. ten Dozownik zmienił sie w magiczną kuszę i Ur-grom w ogóle jej nie widział jak chciałem mu ją pokazać. Na smoka też nie działała, albo jestem przygłupi i źle coś zrobiłem :D

1. Można coś zrobić ze zdobytą bronią orków oprócz sprzedaży u zwyłego npc? To samo tyczy się martwych ciał z zombiaków można coś z tym zrobić?
2. Mogę zrobić swiątynnie śniącego w 7 rodziale? Bo na tej nowej wyspie mi się o tym przypomniało XD?
1. i takie pytanie z ciekawości, naprawdę na tym patchu 1.3.1 mozna wyciągnąć 500 siły? xD

Mercy_1400

Mercy_1400

Użytkownicy
posty12
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Rex Gandi Martwe ciała można sprzedawać Xardasowi po lepszej cenie, kiedy jesteś nekromantą. Co do świątyni to o ile masz dostęp do niej, to powinno nie być problemu ze zdobyciem miecza. Runy jednak z Uriziela już nie zrobisz.

Rex Gandi

Rex Gandi

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chuj tam, wczytałem sava z 5 rozdziału i postanowiłem dalej eksplorować świat bo cienko wychodziła ta postać, 100 godzin wybilo wiec kilka mnie nie zbawi.

1. Jak się dostać na wyspę etlu?(5 rozdział, patch 1.3.1). Gdzieś przeczytałem, że jak się ma 100 zręki to można ukraść klucz hagenowi, niestety fałszywe info.(dobiłem nawet 200 na savie testowym i dalej nic). Druga opcja gdzieś znalazłem, że jak się gadało ze złotym smokiem to trzeba było iść do xardasa i wtedy uzyskuje sie dostęp, to prawda? Bo jeżeli tak to Etlu mi przepadło w tej rozgrywce.( są tam smocze korzenie, które z chęcią bym przygarnął :D)

p.s Ogólnie trochę za mało rdestów jest w tej modyfikacji, mam 60 korzeni leczniczych a brak możliwości zrobienia mikstur.
pozdrawiam

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Bo trzeba ukraść klucz hagenowi przy 100 zerki to jest PRAWDZIWE info, ale pierw musisz pogadać z jednym paladynem w porcie koło magazynu gdzie uciekał rengaru.

A rdestów jest sporo, mało znalazłeś bo nie byłeś wszędzie na to wygląda.

Rex Gandi

Rex Gandi

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a wiesz może po co jest receptura, która można znaleźć w jednej ze skrzyń w wolnej kopalni(g1). Nie mogę jej nawet przeczytać, a nie mam żadnej misji z tym związanej.

P.s I czy istnieje klucz do dwóch skrzyń w tej kopalni, bo chodze tu już bóg wie ile i nie mogę znaleźć

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Nie pamiętam do czego ta receptura ale lepiej ją mieć, a klucz do skrzyni ktoś dawał niestety nie pamiętam kto, do jakiegoś zadania.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wydobywania rudy uczy ktoś jeszcze oprócz Grimesa?

0 użytkowników
Do góry