Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4165961 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4165961

Odpowiedzi 14149

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
garry18 i tak i tak trzeba zabić 200 potworów, nawet jak dasz skórę. Co do licznika to jeśli jakiś w dzienniku się zatrzymał to nic się nie stało, znaczenie ma to jak przyjdziesz do Falka ile u niego w dialogu wyskakuje, jeśli tam masz cały czas te 107 no to jakiś bug chyba :/

Othinn

Othinn

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No właśnie zatrzymało się tu i tu, żadnych bonusów nie dostaje jeszcze poza tym że nie mogę dołączyć do myśliwych.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
No właśnie zatrzymało się tu i tu, żadnych bonusów nie dostaje jeszcze poza tym że nie mogę dołączyć do myśliwych.

Ale dałeś te skórę falkowi? ( ja nie musiałem 200 zabijać )

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@garry18 musiałeś na 100%, tylko pewnie miałeś już tyle zabite nawet nie wiedząc o tym :D

Othinn

Othinn

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Nie mogę dać tej skóry falkowi bo jestem czeladnikiem Bospera i nie dostałem tego zadania od niego.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

Nie mogę dać tej skóry falkowi bo jestem czeladnikiem Bospera i nie dostałem tego zadania od niego.

Ten quest dostaje się od falka.

Dzerald: No może :P

Othinn

Othinn

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już wszystko jest ok, okazało się że to się zbugowało tylko i wyłącznie w khorinis, kiedy przeszedłem do jarkendaru to wszystko już było normalnie, ofc w khorinis dalej nie działa. Teraz mam  2 pytania jak postać która idzie w zręczność ma szansę na zabicie jakiegokolwiek silniejszego nieumarłego, bo na przykład z takim zombie wojownikiem walczyłem z 3 minuty a był tylko jeden. Oraz czy da się ulepszyć pancerz z pełzaczy?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@Othinn ulepszyć się nie da, co do nieumarłych powiedz na jakim patchu grasz.

Othinn

Othinn

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Othinn ulepszyć się nie da, co do nieumarłych powiedz na jakim patchu grasz.
Na 1.3.2

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
To łucznikiem ciężko może być, łuk na nieumarlych znajdziesz dopiero w Dolinie Cieni, ogólnie tych nieumarłych z Jarkendaru to jakoś poradź sobie czarami/omijaj, a potem udaj się do GD i zrób quest od Alberta (chyba tak on się nazywał) skąd dostaniesz 1-ręczny miecz na nieumarłych, siły dużo nie potrzebuje więc jak nazbierasz trochę bonusów to powinieneś móc go ubrać.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co do patcha 1.3.2 i niumarłych. W Górniczej Dolinie na Bagnie masz mały obóz paladynów (ten obok obozu byłych członków bractwa) Za wykonanie prostego zadania poinformowania Garonda o tym obozie w nagrodę dostaniesz 1H Nordmarski Srebrny Miecz, wymaga 80 siły. Jego 2H wersja jest u Kreola też w Górniczej Dolinie.

zakmajster

zakmajster

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.

Mam problem ze zbroją Pana Cieni, którą dropi Dakat. Wymóg to 3k hp, jednak gdy próbuję ja założyć to wyskakuje mi ze brakuje 183 siły. Mam lekko ponad 300 więc trzebaby siłę dobić do prawie 500. Tak jest czy może mając założone jakąs inną pierdołe lub coś w ekwipunku to tak sie buguje?

Pozdrawiam

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ona wymaga siły, tylko ktoś w opisie itemka zapomniał zmienić hp na siłę

zakmajster

zakmajster

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ona wymaga siły, tylko ktoś w opisie itemka zapomniał zmienić hp na siłę

Ehh a ja cisnąłem to hp, żeby ją założyć... No trudno, haradrima też dopiero po Irdorath, to muszę się uzbroić w ciężką straży, dzięki!

Micha

Micha

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Quest z asystentem dla Lutero lepiej wykonać w 3 rozdziale czy 4? Bo po nim została mi misja z Sarą, w trzecim rozdziale Lutero mówi, że chce o czymś ze mną porozmawiać i nic nie mówi. A nie chcę zablokować tej misji, więc czy jak oddamy mu questa z asystentem w 3 rozdziale to czy w 4 będzie mieć dla nas tą misję?

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdy w pierwszym rozdziale nauczylem sie od Gallahada wykonywac rune malej blyskawicy nie moge jej wytworzyc bo (chyba) potrzebuje czystej runy i tutaj pojawia sie pytania skad ja zdobyc? I przy okazji drugie pytanie czy warto inwestowac w runy pierwszego/drugiego kregu czy narazie dac sobie spokoj?

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdy w pierwszym rozdziale nauczylem sie od Gallahada wykonywac rune malej blyskawicy nie moge jej wytworzyc bo (chyba) potrzebuje czystej runy i tutaj pojawia sie pytania skad ja zdobyc? I przy okazji drugie pytanie czy warto inwestowac w runy pierwszego/drugiego kregu czy narazie dac sobie spokoj?

masz runy do kupienia u goraxa w klastorze albo od cronosa w jankendarze (mag wody) i jeśli jesteś magiem to np. jako guru u tayona, jako nekromanta u xardasa. Nie wiem na jakim patchu grasz i czy grasz magiem ale jeśli grasz wojownikiem na 1.3.1 to naucz się śmierć ożywieńcą a jeśli magiem to jak najbardziej opłaca się nauczyć jakieś podstawowe runy.

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gram na 1.3.2 i gram str swiatynnym. Zauwazylem ze w 1 rozdziale moglem nauczyc sie tylko 1 kregu, w 2 2kregu wiec 3 krag dopiero w 3 rozdziale?

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Vill82

Vill82

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,Może ktoś mi udzielić info. ,dlaczego jak używam kostura do walki dwuręczny,i powiedzmy jak zamraża mi potwora,i go ubiję,to NIC Z NIEGO NIE LECI ;/  ,czyli brak skóry itp. itd. Dlaczego tak się dzieje?!Gram Magiem Wody.

0 użytkowników
Do góry