Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4165916 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4165916

Odpowiedzi 14149

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdyby chodziło mi o miksturę, to bym napisał o miksturze... Ale pytam o recepturę na ten orkowy bimber

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Gdyby chodziło mi o miksturę, to bym napisał o miksturze... Ale pytam o recepturę na ten orkowy bimber

A, jeśli dobrze pamiętam to dropi ją jakiś losowy ork koło zamku w GD.

Po prostu wybij orków koło zamku w GD i każdego lootuj.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Patch 1.3.2. Kolejne podejście do rzeźnika. Który woj ma najtrudniej pod jedno czy dwuręke? SŚ nadal dostaje poźniej zbroje niż inne gildie?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Wojownik pod 1H ma trudniej ze względu na mniejszą ilość broni przez co później przebijasz się przez pancerz niektórych wrogów i ogólnie więcej siły potrzebujesz.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wybiłem wszystkich orków wokół zamku oprócz bossów, wybiłem także tych wzdłuż palisady aż do cmentarzyska i żaden nie miał tej receptury? Gdzie ją w takim razie znajdę?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Wybiłem wszystkich orków wokół zamku oprócz bossów, wybiłem także tych wzdłuż palisady aż do cmentarzyska i żaden nie miał tej receptury? Gdzie ją w takim razie znajdę?

A zabij jednego z 4 bossów koło zamku, być może to oni mają.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy umiera Sengrath, ten paladyn z Górniczej Doliny ? Chodzi o to że można mu sprzedać dużo itemków bo po śmierci tego jegomościa można je wszystkie odzyskać z martwego ciała.

Duch

Duch

Użytkownicy
posty67
Propsy110
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Kiedy umiera Sengrath, ten paladyn z Górniczej Doliny ? Chodzi o to że można mu sprzedać dużo itemków bo po śmierci tego jegomościa można je wszystkie odzyskać z martwego ciała.

Sengrath ginie w 4 rozdziale, także wtedy możesz mu zabrać itemki z ciała.

"The truth is... I hated you. I wanted you out of the way; I wanted my life back!"

Othinn

Othinn

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie czy jest jakiś kod/sposób aby odbugować licznik zabić potworów? W pewnym momencie stanął mi na 107 i od tego czasu się nie zmienił, a na 100% już 200 potworów spokojnie zabiłem.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie czy jest jakiś kod/sposób aby odbugować licznik zabić potworów? W pewnym momencie stanął mi na 107 i od tego czasu się nie zmienił, a na 100% już 200 potworów spokojnie zabiłem.

????

Jaki licznik znowu?

Micha

Micha

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ten licznik dalej działa tylko się nie pokazuje.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ogólnie nie ma żadnych liczników, tylko na początku pokazywało ile się zabiło stworów.

No i co +1 bonus do statów można sprawdzić statystyke zabitych.

Othinn

Othinn

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ten licznik dalej działa tylko się nie pokazuje.
W takim razie jak próbuję dołączyć do myśliwych i cały czas pokazuje mi 107, chociaż robiłem to samo kilka dni wcześniej i wszystko pokazywało dobrze to jest ok?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Szybciej dołączysz do myśliwych kiedy dasz im skórę czarnego trolla, niż zrobisz wymagane stworki.
Także tym się nie przejmij bo i tak jest do niczego nie potrzebne.

Othinn

Othinn

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tylko że nawet jak dam skórę trolla to muszę zabić te 200 potworów, więc tak czy siak jeśli to mi się zbugowało to nie ma szans na dołączenie.

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tylko że nawet jak dam skórę trolla to muszę zabić te 200 potworów, więc tak czy siak jeśli to mi się zbugowało to nie ma szans na dołączenie.
miałem podobny problem, ale w drugim rozdziale samo mi wyskoczyło nowy wpis do dziennika zadań, że ubiłem 200 potworów

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
]Masz szanse bo dołączysz od razu, na to nie zwracaj uwagi.

Othinn

Othinn

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w drugim akcie i nic się nie zmieniło, nadal kiedy chce dołączyć do myśliwych wyskakuje mi że za mało potworów i nadal jest to 107. Jest jakiś sposób na obejście tego bo już zabiłem czarnego trolla ale jako że jestem czeladnikiem Bospera to nawet nie mam tego zadania.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Jestem w drugim akcie i nic się nie zmieniło, nadal kiedy chce dołączyć do myśliwych wyskakuje mi że za mało potworów i nadal jest to 107. Jest jakiś sposób na obejście tego bo już zabiłem czarnego trolla ale jako że jestem czeladnikiem Bospera to nawet nie mam tego zadania.

Ale dałeś myśliwym w ich obozie skórę czarnego trolla, bodajże Falkowi?

0 użytkowników
Do góry