Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4408761 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4408761

Odpowiedzi 14149

wilkojc

wilkojc

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czesc wszystkim, moze ktos z Was bedzie wiedzial o co chodzi. Gram w Returning rebalance 2.1 patch 1.3.1 pl. Przy probie wyjscia z miasta na obu bramach straznik podnosi alarm. Poszperalem troche i jedyne co znalazlem to to, ze moze to miec zwiazek z uzywaniem marvina. Marvina nie uzywalem i teraz moje pytanie. Za co oni mnie tak scigaja? Do miasta dostalem sie "od portu", jednak gdy wyszedlem i uzylem ziolek zeby przejsc, sytuacja wyglada tak samo - na wejsciu straznik podnosi alarm i mnie kosi. Ktos jest w stanie pomoc?

Edit:
Co do rozwiązania problemu - znalazłem takowe, jednak nie wiem czy w kwestii długofalowej gry nie wyjdzie coś jeszcze. Dla potomnych, którzy natkną się na ten wątek: Udajemy się do bramy nieopodal targowiska - idąc oczywiście z miasta. Zalecam wyrzucenie swojego złota w jakimś miejscu i założenie lagi, bądź innej niepotrzebnej nam broni, następnie podbiegamy do strażnika bokiem(domyślnie A/D - znany bug) i nie puszczając klawisza zataczamy koło(ja zrobiłem to za pomocą myszy, ale domyślnie chyba byłoby to Q/E) i staramy ustawić się jak nabliżej Bala Parveza i wtedy dopiero puszczamy klawisz i pozwalamy strażnikowi wznieść alarm. Wyjmujemy broń i uderzamy Parveza, który w podzięce rzuca na nas zaklęcie snu, a strażnik po sprawdzeniu naszych kieszeni daje nam spokój. Strażnik przy drugiej bramie nie będzie miał już do nas żadnych wontów i (mam nadzieję) można dalej grać normalnie. No i nie zapominamy o podniesieniu swojego złota.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Może zrobiłeś jakieś przestępstwo kiedy byłeś w mieście i jakiś strażnik/cywil to widział, albo za bardzo się zbliżyłeś do strażnika kiedy jeszcze nie wszedłeś do miasta?

zakmajster

zakmajster

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.

Mam pytanie odnośnie doliny cieni, czy przez to ze zabiłem Dakata przed rozmową z Ur Khanem może być brak opcji dialogowej przy ołtarzu rytualnym, gdy chce przywołać Azgalora? Całą reszte zrobiłem i wszystkie potrzebne rzeczy do przywołania też mam.
Wydaje mi się, że przez to nie mam wpisu w dzienniku o Słowach Siły, i jeśli to prawda to musze doline od nowa robic, tylko chciałbym się upewnić czy faktycznie.

Pozdrawiam

przeklonowany

przeklonowany

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
naładowałes oko przy stole alchemicznym?

Derded

Derded

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy mogę wypić 2 szt wina ,,Łzy szczęścia" w ramach zepsutego questa ? Bo mogę mu oddać questa,ale wtedy mogę wypić tylko jedno a jedyną nagrodą za to jest 100 exp.

My ZGNIEŚĆ Hagen i jego ludzie.KHROKGNAR

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Czy mogę wypić 2 szt wina ,,Łzy szczęścia" w ramach zepsutego questa ? Bo mogę mu oddać questa,ale wtedy mogę wypić tylko jedno a jedyną nagrodą za to jest 100 exp.

Ja tam wole wypić free 50hp piechotą nie chodzi :D

A 100 expa odrobisz na byle orku...

CiastekCS

CiastekCS

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś poda link do rosyjskiego dubbingu?
BO nie chce ciszy w grze.
W głównym temacie Download nic nie było(linku).

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć pierścień "Furia" na patchu 1.3.2?

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Nie rozumiem "zepsutego questa"
Chodzi ci o to że kurier umiera zabity przez wilki ? generalnie ma zginąć a z nim nie ma żadnej interakcji w późniejszym etapie gry.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

Nie rozumiem "zepsutego questa"
Chodzi ci o to że kurier umiera zabity przez wilki ? generalnie ma zginąć a z nim nie ma żadnej interakcji w późniejszym etapie gry.

Nie o to mu chodzi, a o to czy lepiej wypić te dwie potki czy może oddać questa.

Już napisałem wcześniej że w sumie lepiej wypić :P

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pamięta ktoś którzy bandyci uciekają z Thorusem do jaskini koło piratów ? pytam bo nie wiem których mogę zabić a zależy mi na expie bo gram na rzeźniku 1.3.2 :D

paweu

paweu

Użytkownicy
posty64
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś poda link do rosyjskiego dubbingu?
BO nie chce ciszy w grze.
W głównym temacie Download nic nie było(linku).
Pobierz torrentem Full_Pack_ReBalance_SnC_v2 z chomikuj, zaznacz tak żeby tylko pobrało dubbing (Speech pack SnC), i śluz.

Post połączony: 2017-07-27, 22:28
Pamięta ktoś którzy bandyci uciekają z Thorusem do jaskini koło piratów ? pytam bo nie wiem których mogę zabić a zależy mi na expie bo gram na rzeźniku 1.3.2 :D
Są to Scatty, Fisk, Tom, Miguel oraz Snaf.

polopo552

polopo552

Użytkownicy
posty14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Który powinienem mieć level pod koniec I rozdziału, bo sie powoli zbliżam, mam 18 level.
zostaly mi 2 cieniostwory do zabicia i kilka bossów, reszta wyczyszczona, ten 18level z kawałkiem starczy????
i mam 90 siły ponad z amuletem i pierscieniem i pasem.
-POZIOM ŁATWY

paweu

paweu

Użytkownicy
posty64
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Który powinienem mieć level pod koniec I rozdziału, bo sie powoli zbliżam, mam 18 level.
zostaly mi 2 cieniostwory do zabicia i kilka bossów, reszta wyczyszczona, ten 18level z kawałkiem starczy????
i mam 90 siły ponad z amuletem i pierscieniem i pasem.
-POZIOM ŁATWY
Ja wbijałem z 20, a Jarka kończyłem na 26, 27. Spróbuj wyczyścić i dopiero wtedy zacznij II akt.

zakmajster

zakmajster

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
naładowałes oko przy stole alchemicznym?
Ładowałem, problemem okazał się nieprzeczytany pulpit w jednej z jaskiń. Niestety czytałem go ale potem zagrałem troche wcześniejszego save i dlatego byłem pewny że przeczytane było

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę pierścień Furia dodający siłę? patch 1.3.2

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę pierścień Furia dodający siłę? patch 1.3.2

Kurde, nie martw się o niego go zdobywa się z jakiegoś ważnego stworka, także raczej go nie ominiesz, niestety nie pamiętam z kogo.

Omegaxd

Omegaxd

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Wie ktoś może gdzie znajdę "Kryształ Górski" do runy "Włócznia Ciemności"  krąg 4 od xardasa?

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki ork ma recepturę dla salandrila?

paweu

paweu

Użytkownicy
posty64
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki ork ma recepturę dla salandrila?

Nie chodzi Ci o orkową miksturę? Znajduje się on za miastem, za wschodnią bramą jeśli dobrze pamiętam.

0 użytkowników
Do góry