Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4409182 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4409182

Odpowiedzi 14149

Dewcio

Dewcio

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oddałem skóre trolla dla Falka oraz zabiłem ponad 200 potworów a nadal nie doszedłem do gildi mysliwych :/ nawet nie mam zadnej opcji dialogowej z mysliwymi :/

bazix

bazix

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hej podpowie mi ktoś kto mnie nauczy rgeneracji many? Gram jako Guru zacząłem drugi rozdział ale żaden z Baalów nie chce mnieuczyć

Nergal

Nergal

Użytkownicy
Kawał ch*ja, reszta dziada
posty84
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kawał ch*ja, reszta dziada
3 rozdział + 3krąg u Vatrasa.

Nieoficjalne patche do Returning Rebalance v2.1:
http://themodders.org/index.php?topic=28417.0

Dewcio

Dewcio

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomocy! Zakonserwowałem zbroje rycerza i jak chce założyć zbroje paladyna to mnie zabija.Co zrobic??

przeklonowany

przeklonowany

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie grałem palem ale jak czytałem, to zwiększyć karme u innosa

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Pomocy! Zakonserwowałem zbroje rycerza i jak chce założyć zbroje paladyna to mnie zabija.Co zrobic??

Albo odpalić starszego save, ale trzeba zrobić NEW GAME, bo niestety spieprzyłeś :]

Dewcio

Dewcio

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Japie..... 80h życia poszło sie pier...

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ją zakonserwowałeś no to dobrze zrobiłeś, o ekwipunek trzeba dbać, przynajmniej teraz wiesz że Ci nie zardzewieje.

Dante77

Dante77

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie Zapomnianej wyspy , mianowicie w tej budowli gdzie znajduje się teleport do tej wieży, na piętrze jest ołtarz , na lewo od niego w ścianie są 2 przełączniki tzn jeden zaraz koło ołtarza drugi na ścianie po lewej stronie , wie ktoś do czego służą ? I gdzie jest kolejny ?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie Zapomnianej wyspy , mianowicie w tej budowli gdzie znajduje się teleport do tej wieży, na piętrze jest ołtarz , na lewo od niego w ścianie są 2 przełączniki tzn jeden zaraz koło ołtarza drugi na ścianie po lewej stronie , wie ktoś do czego służą ? I gdzie jest kolejny ?

Z tego co pamiętam to otwierają dwa przejścia po bokach w tej świątyni, ale nie jestem pewien czy chodzi ci właśnie o nią.

Dante77

Dante77

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Otworzyłem 3 przejścia , 2 tam gdzie są bagienne golemy czyli na parterze i 1 na piętrze.  Użyłem do tego normalnych przełączników , jednak znalazłem jeszcze 2 w ścianie które są nie nazwane , po prostu jak podszedłem do miejsca w ścianie przy ołtarzu Bezi nacisnął jakąś płytkę w samej ścianie. To zacząłem obchodzić całe pomieszczenie i znalazłem jeszcze jedną. Jednak nie mogę znaleźć kolejnej która by cokolwiek uruchomiła. W poradnikach co są w necie nie ma o tym wzmianki tylko właśnie o tych 3 pomieszczeniach i dlatego się zastanawiałem czy to do czegoś służy.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Do czegoś na pewno służy, ale ciężko powiedzieć do czego, strzelam że otwiera jakiś skarb, albo fabularne przejście.

missing

missing

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mogę pobić Lehmara żeby wziąć od niego tę książkę z długami? Kiedy go atakuję czy to w nocy czy za dnia to zawsze ktoś jeszcze się odpala a 2 osoby nie pobiję.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Jak mogę pobić Lehmara żeby wziąć od niego tę książkę z długami? Kiedy go atakuję czy to w nocy czy za dnia to zawsze ktoś jeszcze się odpala a 2 osoby nie pobiję.

Ja zawsze w nocy rzucam w niego zwojem ognistej strzały i zazwyczaj tylko on atakuje, a jak ktoś jeszcze to robię load, aż tylko on :P

Derded

Derded

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy mogę zabić paladynów przed przełęczą i nic sie nie popsuje ? Bo w 3 rozdziale i tak giną a tak to +exp i karma u beliara

My ZGNIEŚĆ Hagen i jego ludzie.KHROKGNAR

przeklonowany

przeklonowany

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skończyłem dolinę cienii, ale w trakcie nie miałem żadnych opcji dialogowych ur thrallem, nie chciał mi pomóc ze smokiem i nie dostałem żadnego pancerza orka. Coś zrobiłem źle, czy się zbugowało? Jeżeli to drugie, to mógłbym prosić o kod na tą zbroję?

missing

missing

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy to normalne, że jak próbuję otworzyć skrzynie to jakiś npc przez ścianę 'widzi' jak to robię? Jeśli tak to jak to ominąć?

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy to normalne, że jak próbuję otworzyć skrzynie to jakiś npc przez ścianę 'widzi' jak to robię? Jeśli tak to jak to ominąć?
tak możliwe miałem ten sam problem w porcie jak zabierałem ziele trzeba zaczekać jak się oddali

paweu

paweu

Użytkownicy
posty64
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak możliwe miałem ten sam problem w porcie jak zabierałem ziele trzeba zaczekać jak się oddali
Po prostu AI postaci jest lekko przesadzone.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaka bron 1h polecacie po gniewie demona? 2 rozdzial, patch 1.3.2, straznik swiatynny

0 użytkowników
Do góry