Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4400415 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4400415

Odpowiedzi 14149

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zbierać szybko itemy ze skrzynek lub zwierzyny,  a nie trzymając lewego przycisku myszy

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Jak zbierać szybko itemy ze skrzynek lub zwierzyny,  a nie trzymając lewego przycisku myszy

Altem :)

19861218
  • Gość
gram na patchu 1.3.2
jak mam pokonać poszukiwacza???

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
gram na patchu 1.3.2
jak mam pokonać poszukiwacza???

Zagrać od nowa na 1.3.1 albo cheaty.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema mam pytanie zostałem nowicjuszem i chce zostać guru czy muszę wykonać te wszystkie zadania dla balów i kor na kosa żęby nim zostać czy wystarczy mieć 40 pkt inteligencji i 100 many ?

dawid123lol

dawid123lol

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siemka mam pytanie gdzie znajde rapier?

tasiema321

tasiema321

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
witam ja mam pytanko, wykonywałem zadania dla gildii zabójców i gdy zabiłem bodajże lehmara, halvor powiedział że jestem podejrzany o mordowanie wpływowych obywateli czy kupców i nie chcę ode mnie skupować cennych przedmiotów a  mam tego od zaje... i  każdy grosz jest mi potrzebny. Da się jakoś to załatwić? Pozdro

dawid123lol

dawid123lol

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
witam ja mam pytanko, wykonywałem zadania dla gildii zabójców i gdy zabiłem bodajże lehmara, halvor powiedział że jestem podejrzany o mordowanie wpływowych obywateli czy kupców i nie chcę ode mnie skupować cennych przedmiotów a  mam tego od zaje... i  każdy grosz jest mi potrzebny. Da się jakoś to załatwić? Pozdro

Bo tak ma być. Jak robisz zadania dla zabójców to Halvor nie kupuje od cb tych rzeczy :P polecam robic zabójców tak od 5 rozdziału,  ponieważ od 5 bedziemy mogli zrobic ostatnia misje la zabojcow :P

Post połączony: 2016-11-30, 19:24

19861218
  • Gość
gram na patchu 1.3.2 poziom łatwy (ale i tak wydaje się piekielnie mocny)
poszukiwacze, cieniostwory, orki, smocze zebacze nie wspominając o szkieletach nie do ruszenia, mam 27 poziom w grze
zagrałbym na poziomie bardzo latwy, więcej exp. za potworki dzięki czemu miałbym lepszą postać

tylko ta durna regeneracja zdrowia,
czy ktoś wie jak ją w plikach wyłączyć????
dzięki za odp.

dawid123lol

dawid123lol

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tak btw. mam zamiar przejść gre nekro i pytanie czy kostur jest 1h czy 2h a moze to zalezy od bardziej wytrenowanej broni?I czy bede mogl sobie podnosic mane w nieskończoność w 4 rozdziale, poniewaz xardas za kazde serce demona doda nam many a ze bedziemy mogli storzyc wlasne przyzwanie Demona oraz nauczyc sie u mysliwych wydobycia serc daje nam możliwość nieograniczonej many.

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Chyba juz w podstawowym Gothicu nie mozna było lootowac swoich przywołańców, więc w Returningu tym bardziej

krzysiek0873

krzysiek0873

Użytkownicy
posty4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie odnośnie księgi "Napoje potęgi" wie ktoś gdzie ją można zdobyć bo chce te napoje potęgi zrobić ;)

Milux

Milux

Użytkownicy
posty66
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@domix Tak wszystkie zadania od balów i Gor na Kosha zrobić i powino starczyć te 100 many i 40 inteligencji
@dawid123lol Obok Groma tam gdzie trolle jeden jest a inne u kupców
@tasiema321 Halvor przestaje od nas skupywać złoto i srebro od wtedy kiedy zabijemy Canthara czy tam Lehmara ale chyba znowu od nas kupuje jak zabijemy Asmala chyba w wersji 1.3.1 chyba tak albo w innych wersjach

tasiema321

tasiema321

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zabiłem już asmala ale dalej to samo no nic jakoś muszę poradzić sobię bez tego, a jeszcze pytanie gdy pogadałem z patrickiem w kopalni to po chwili Ci niewolnicy atakują kopaczy, strażników i crimsona czy tak ma być czy to jakiś bug?

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam dziwny błąd pewnego razu gra mi z crashowała, i teraz w grze nie mam mozliwosci uzywania potionów na hotkeyach. Poprzednie które miałem nie działały, i w opcjach znikneła mozliwosc przypisania tego. Chyba najdziwniejszy bug jaki kiedykolwiek miałem. Jak to rozwiazac?

Edit: Nvm, juz sobie poradziłem :)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
zabiłem już asmala ale dalej to samo no nic jakoś muszę poradzić sobię bez tego, a jeszcze pytanie gdy pogadałem z patrickiem w kopalni to po chwili Ci niewolnicy atakują kopaczy, strażników i crimsona czy tak ma być czy to jakiś bug?

Pewnie wybrałeś złą opcję w rozmowie z Patrickiem powinieneś wybrać ułaskawienie od Kruka a nie walkę z bandytami bo wtedy dochodzi do walki :)

:D

tasiema321

tasiema321

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Pewnie wybrałeś złą opcję w rozmowie z Patrickiem powinieneś wybrać ułaskawienie od Kruka a nie walkę z bandytami bo wtedy dochodzi do walki :)

nom już sobie poradziłem z tym a jeszcze jedno, po zabiciu kruka nie dostałem jego zbroi tak ma być? jestem magiem ognia może dlatego, i jeszcze czy będe mógł stworzyć runy np lodowej lancy? bo jestem w drugim rozdziale i mam tylko ognista strzałe i kule ognia + moge uczyc sie u gallahada

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jeżeli gram na patchu 1.3.1 i do instaluje 1.3.2 to będą bugi bardzo czy nie?

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Po prostu nie instaluj tego patcha, i tyle.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie obchodzi mnie czy będzie trudno? Będą bugi czy nie? Bo w 1.3.1 są zbudowane mocno magiczne bronie

0 użytkowników
Do góry