Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4402586 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4402586

Odpowiedzi 14149

Kiepek

Kiepek

Użytkownicy
posty20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, mam problem. Jestem aktualnie w 3 rozdziale, ale dopiero zacząłem wykonywać zadania dla Myśliwych, zagaduję z Falkiem, on mówi żebym przyniósł mu tą skórę, to ja elegancko biorę pomniejszenie potwora i zabijam tego Czarnego trolla. Niosę mu tą skórę, oddaje mu ją, jest tylko jakaś jedna, czy tam dwie linijki dialogowe i nowy wpis w dzienniku i koniec. Zadanie o dołączeniu do myśliwych jest już w ukończonych questach, a mimo to nikt ze mną nie rozmawia z myśliwych, ani Falk ani ktokolwiek inny. Proszę o pomoc :s.

PS. Gram w wersję 2.1 z patchem 1.3.1

Chyba zbyt późno dołączyłeś do tych myśliwych, trzeba było to zrobić w R1.

Na pewno w tym problem?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Witam, mam problem. Jestem aktualnie w 3 rozdziale, ale dopiero zacząłem wykonywać zadania dla Myśliwych, zagaduję z Falkiem, on mówi żebym przyniósł mu tą skórę, to ja elegancko biorę pomniejszenie potwora i zabijam tego Czarnego trolla. Niosę mu tą skórę, oddaje mu ją, jest tylko jakaś jedna, czy tam dwie linijki dialogowe i nowy wpis w dzienniku i koniec. Zadanie o dołączeniu do myśliwych jest już w ukończonych questach, a mimo to nikt ze mną nie rozmawia z myśliwych, ani Falk ani ktokolwiek inny. Proszę o pomoc :s.

PS. Gram w wersję 2.1 z patchem 1.3.1

Chyba zbyt późno dołączyłeś do tych myśliwych, trzeba było to zrobić w R1.

Na pewno w tym problem?

CHYBA :]

Bo nigdy nie dołączałem do nich tak późno, i nie wiem co wtedy się dzieje.

Kiepek

Kiepek

Użytkownicy
posty20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Przyzywałem Falka cheatami i nadal nic :( Przypał trochę, bo z hajsem krucho pewnie będzie xd

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpowie mi ktoś w dziale niżej?

tasiema321

tasiema321

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam a ja mam problem z misją z Gallahadem, miałem iść o północy do gospody orlana i dać mieszek i list typkowi ale się spóźniłem i gerbrandt nie chce ze mną rozmawiać a niestety zrąbałem i nie zapisałem przed tym zadaniem i teraz muszę zaczynać od początku tak? :/ czy da się to jakoś naprawić kodem bo nie bardzo mi się chce zaczynać od początku bo mam juz 20 lvl

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
Albo wczytujesz wcześniejszy zapis albo zaczynasz od nowa. Nie da się tego naprawić kodem.

COLORBLIND

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przyzywałem Falka cheatami i nadal nic :( Przypał trochę, bo z hajsem krucho pewnie będzie xd

Mordo nie żeby coś używanie kodów w Returningu to samobójstwo

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest możliwość usunięcia własnoręcznie regeneracji zdrowia w plikach? Jeśli tak mógłby mnie ktoś pokierować jak to zrobić?

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W returnin rebalance 2 i patch 1.3.1 mam misje przyniesc skore czarnego trolla dla mysliwych i po zabiciu trolla nie moge zebrac skory wie ktos kto moze mnie tego nauczyc bo z wilkow dzikow itp skora leci a z niego nie

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
W returnin rebalance 2 i patch 1.3.1 mam misje przyniesc skore czarnego trolla dla mysliwych i po zabiciu trolla nie moge zebrac skory wie ktos kto moze mnie tego nauczyc bo z wilkow dzikow itp skora leci a z niego nie

Bardzo dziwne, Bosper uczy skórowania podstawowego które powinno ci pozwolić na zdzieranie skóry z trolli, także sprawdź, jak nie pomoże to chyb a jakiś bug.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
patch 1.2
Nie mogę zostać najemnikiem. Wykonałem próbe torlofa przekonałem: Roda,Jarvisa,Raula,Ciphera,Wilka,Bustera i prawdopodobnie brakuję mi poparcia jednej osoby i tutaj jest problem, bo zamiast dać 50 sztuk złota sentenzie to go pobiłem a teraz nie mam opcji dialogowej żeby mu dać ten hajs. A cord wymaga odemnie 60% w broni 1h lub 2h co jest dla mnie niemożliwe w pierwszym rozdziale. Ktoś coś poradzi??????

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
patch 1.2
Nie mogę zostać najemnikiem. Wykonałem próbe torlofa przekonałem: Roda,Jarvisa,Raula,Ciphera,Wilka,Bustera i prawdopodobnie brakuję mi poparcia jednej osoby i tutaj jest problem, bo zamiast dać 50 sztuk złota sentenzie to go pobiłem a teraz nie mam opcji dialogowej żeby mu dać ten hajs. A cord wymaga odemnie 60% w broni 1h lub 2h co jest dla mnie niemożliwe w pierwszym rozdziale. Ktoś coś poradzi??????

1.3.1

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, wbiłem 90 siły, wykorzystałem bonusy jakie miałem i z biżuterią mam 210 siły. Skąd wziąć więcej? Tak do 250 na uriziela. Mam smocze korzenie ale skąd brać szczawie? Mam 2 rozdzial

ykuleczka

ykuleczka

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Rozumiem by najlepiej działał returning 1.3.1 odpalam go jako rebalance 2.1 PL ?
Dostałem się do khorinis przez morze, strażnik przy bramach mnie atakuje i zabija krzycząc alarm. Jeden z nich stoi na zewnątrz i normalnie można było przejść np po gadce o ziołach Constantino. Drugi stoi za bramą (wewnątrz miasta) i on zawsze atakuje, z obu stron. Spotkał się ktoś z czymś takim?
Mogę jakoś do returninga podbić grafę? np dx11?
Gdzie mogę otrzymać przepis na miksturę zwiększająca permanentnie max zdrowie?

Horrilon

Horrilon

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, właśnie zrobiłem już chyba szóstą misję dla tej całej gildii zabójców. Zabiłem Rudara, po czym wróciłem do Asmala. Otrzymałem kasę i...tyle. Żadnego dialogu, tylko opcja treningu broni jednoręcznej. Próbowałem rozmawiać z każdym z gildii, ale dialogi się w ich przypadku nie zmieniały (mówili mi, żebym się odpieprzył). Z tego co wiem, misja Rudara, to nie ostatnia, ale PRZEDOSTATNIA w tym wątku i nie mogę uwierzyć w to, że mógłbym mieć takiego pecha, żeby coś mi się zbugowało, akurat teraz. Chcę to skończyć i dostać zbroję, a tak to siedzę w kropce i nie wiem co z tym zrobić. Może to od czegoś zależy? Od levelu? Pory dnia? Nie mam pojęcia, jak potrzebujecie jakichś informacji to mówcie.

Wersja patch'a: 1.3.1

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Cześć, właśnie zrobiłem już chyba szóstą misję dla tej całej gildii zabójców. Zabiłem Rudara, po czym wróciłem do Asmala. Otrzymałem kasę i...tyle. Żadnego dialogu, tylko opcja treningu broni jednoręcznej. Próbowałem rozmawiać z każdym z gildii, ale dialogi się w ich przypadku nie zmieniały (mówili mi, żebym się odpieprzył). Z tego co wiem, misja Rudara, to nie ostatnia, ale PRZEDOSTATNIA w tym wątku i nie mogę uwierzyć w to, że mógłbym mieć takiego pecha, żeby coś mi się zbugowało, akurat teraz. Chcę to skończyć i dostać zbroję, a tak to siedzę w kropce i nie wiem co z tym zrobić. Może to od czegoś zależy? Od levelu? Pory dnia? Nie mam pojęcia, jak potrzebujecie jakichś informacji to mówcie.

Nie już było to wielokrotnie mówione :) Patch 1.3 wprowadził że ostatnia misja dla gildii zabójców jest dostępna dopiero w 5 rozdziale :) tak samo jak walka z Asmalem :) Co do zbroi mistrza zabójców  to niestety w tym patchu zbroja ta wymaga 450 zręczność do założenia :)

:D

Horrilon

Horrilon

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Nie już było to wielokrotnie mówione :) Patch 1.3 wprowadził że ostatnia misja dla gildii zabójców jest dostępna dopiero w 5 rozdziale :) tak samo jak walka z Asmalem :) Co do zbroi mistrza zabójców  to niestety w tym patchu zbroja ta wymaga 450 zręczność do założenia :)

Jeśli to co mówisz to prawda, to wielkie dzięki za info ;) Teraz przynajmniej mogę sobie grać dalej.
Edit: Tak w ogóle, to jeśli, by ktoś mógł, to czy podesłałby mi jakiś wątek/cokolwiek gdzie piszą o tej zmianie związanej z gildią zabójców i 5 rozdziałem? Bo nic takiego nie mogę znaleźć w googlu.

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie dropila mi skora bo jestem nekromanta i troll padal od cierni xd a mam inne pytanie przeczytalem na forum o amulecie wejrzenia czy jakos tak dodaje 15 inta pisali lecz nie moge nigdzie znalezc jak go zdobyc pomoze ktos ? Bo pierscien. Na inta z anubisa ale aml nie wiem

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To ma tak być, że uriziel bierze na strzała nawet czarnych orkow? Czy mam coś zbugowane, patch 1.3.1

czerwiec30

czerwiec30

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da rade dolaczyc do bractwa jesli nie posiadam opaski nowicjusza?

0 użytkowników
Do góry