Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4409936 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4409936

Odpowiedzi 14149

Ystredd

Ystredd

Użytkownicy
Najemnik
posty56
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Najemnik
ile potrzebuję mieć karmy u innosa żeby dostać błogosławieństwo w zadaniu "antyki". aktualnie mam -200 u innosa i 170 u beliara
Powodzenia!!! Jażem wczoraj spędził 1h 15min na modleniu sie pod kapliczka innosa z baranim kozuchem. Wygrzbalem sie z -205 xD
Potem na deser kilka dni wydobywania rudy i węgla...

Ode mnie małe pytanie. Czy orkowie z gd przy przejściu z 2go na 3ci rozdział respawnia sie jesli ich zabije? To bylby jedyny powod dla ktorego moglbym ich zaczac mordować.

Aha i jak zrobić zadanie z cliffem, w sensie w ktorym miejscu on sie triggeruje ze doszlismy na miejsce?

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aha i jak zrobić zadanie z cliffem, w sensie w ktorym miejscu on sie triggeruje ze doszlismy na miejsce?
Podobno to zadanie jest zbugowane. Miałem ten sam problem, że Cliff nie chciał się odczepić więc odpuściłem.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
To zadanie nie jest zbugowane, użyj teleportacji do Leśnego Obozu i zbliż się w kierunku wyjścia.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
gram łucznikiem na 1.3.1 jestem w GD i szukam sposobu na szkielety. Jakie pomysły miec na nie umarłych odpada bo musze mieć 140 siły

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
gram łucznikiem na 1.3.1 jestem w GD i szukam sposobu na szkielety. Jakie pomysły miec na nie umarłych odpada bo musze mieć 140 siły

Naucz się u Gallahada w nagrodę za zadania z nim związane runy "Zniszczenie Ożywieńca" kosztuję 10 PN chyba i dostępna jest już od 2 kręgu. W tej wersji czar ten dosłownie mieli na kotlety szkielety wszelkiej maści. Dopiero później można robić specjalne strzały na nieumarłych

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

szperekkuchar

szperekkuchar

Użytkownicy
posty65
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jest coś takiego jak łuk z świeconymi strzałami w dolinie cieni tam gdzie kusza orkowa

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest coś takiego jak łuk z świeconymi strzałami w dolinie cieni tam gdzie kusza orkowa

no wiem ale w dolinie cieni jest mnóstwo szkieletów i się do niego nie dostane.

Ystredd

Ystredd

Użytkownicy
Najemnik
posty56
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Najemnik
Jak to jest z orkami w gd w miescie orkow przy statku wokol zamku? Czy po zrobieniu wątku w dolinie cieni bede mogl ich bezproblemowo zabicczy beda z nimi jeszcze jakies questy? Kiedy bede mogl ich zabic?

A i podałaby jakas dobra dusza kod na amulet +15sily +15 zreki co daje fellangor w pokojowym sposobie na more ulartu? Zrobilbym ten quest w ten sposob ze biore amulet i ide na etlu ale jak sie modlilem o pomoc u bepiara to pojawialy sie wylacznie demony senyaka :D
Juz za pozno jesli jest jakis sposob to nie ogarne bo Etlu wyczyszczone wiec prosze o kod tylko ;/

Gajorek

Gajorek

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam , mam takie pytanie o Angara. Mam misje "znaleźć cor angara" ale on stoi cały czas na farmie Bengara i nie mam z nim żadnego dialogu, idzie coś zrobić czy nie za bardzo? Dodam że save pobrałem i nie wiem co było wcześniej robione.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jeśli dobrze pamiętam, żeby dobrze zrobić tę misje, musisz w 2 rozdziale znaleźć go za palisadą, pogadać z nim, wykonać jego zadanie (to z amuletem) i powiedzieć mu o bractwie :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Witam , mam takie pytanie o Angara. Mam misje "znaleźć cor angara" ale on stoi cały czas na farmie Bengara i nie mam z nim żadnego dialogu, idzie coś zrobić czy nie za bardzo? Dodam że save pobrałem i nie wiem co było wcześniej robione.

Jeżeli jesteś po/lub w 4 rozdziale i nie zagadałeś do niego mijając go w zamku w GD to jego misję Ci uciekły. Tak było nawet w GIINK bez moda to jest misja gdzie liczy się reakcja albo zagadasz do niego przy pierwszej okazji albo quest z nim przepada. Oczywiście w tym wypadku jest to niedopracowane bowiem widać ten dialog będzie dostępny po wykonaniu z nim misji w GD twórcy Returninga zapomnieli dodać drugi warunek heh.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Gajorek

Gajorek

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie , robię teraz misje od opiekunów i mam teraz misje z duchem wody a tam trzeba z Ur-shakiem pogadać a on nie chce ze mną gadać bo ja tam zabiłem jakiegoś innego orka. Nie będę mógł ukończyć misji ??

Ystredd

Ystredd

Użytkownicy
Najemnik
posty56
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Najemnik
Rzuc na niego zaklęcie niepamięć.
Przypominam o moich pytaniach!

Gajorek

Gajorek

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki za pomoc, pomogło. A co do twojego pytania odnośnie orków to tych wokół zamku możesz ubić , przynajmniej ja tak robię, a w mieście orków to nie wiem

Gajorek

Gajorek

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam takie pytanie co do ciężkiej zbroi strażnika , niby mam wszystkie potrzebne przedmioty do ulepszenia ale wyżej niż x3 nie mogę ulepszyć bo pisze że nie mam materiałów , ktoś wie o co może chodzić?

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w jaki sposób zejść z -200 do 0 karmy u innosa? jest jakiś inny sposób niż modlenie sie przy kapliczkach bo to jest bardzo czasochlonne

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Zabijanie Poszukiwaczy i smoków.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Ystredd

Ystredd

Użytkownicy
Najemnik
posty56
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Najemnik
w jaki sposób zejść z -200 do 0 karmy u innosa? jest jakiś inny sposób niż modlenie sie przy kapliczkach bo to jest bardzo czasochlonne
Godzina albo półtora ze śpiworem pod kapliczką i po krzyku  :lol:
Ja tak zrobiłem. Z poszukiwaczy ogarniesz najwyzej kolo 40-50

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie znajdę klucz do dwóch skrzyń w wolnej kopalni?

Post połączony: 2016-09-07, 18:45

Ystredd

Ystredd

Użytkownicy
Najemnik
posty56
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Najemnik
gdzie znajdę klucz do dwóch skrzyń w wolnej kopalni?

Post połączony: 2016-09-07, 18:45

W jednej ze skrzyń jest Płomień Eligora, quest od Gildii Kupców, klucz dostajesz po otrzymaniu questa, od Grimesa, kopacza w obozie Marcosa (oczywiście sam Marcos kampi poza bazą  :D )

Druga nie wiem

0 użytkowników
Do góry