Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4160787 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4160787

Odpowiedzi 14149

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu

Jak się robi strzały błogosławione? 1.3 patch tzn na czym? myślałem że przy kapliczce ale nie da sie..

przeczytaj dziennik
No tam pisze tylko że umie robić te strzały i nic więcej xD

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Kirfy

Kirfy

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdyby tylko autor wątku z działem pobieranie napisał tam, że patch jest opcją. Obecnie wygląda to tak, jakby bez tego syfu były jakieś błędy w grze, albo co.
syf syfem wystarczylo poczytac patchnotes albo nawet komentarze na forum zanim sie instalowalo cokolwiek

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
To, że Piratów można było dołączyć, nie znaczy że było to obowiązkowe.
Na pierwszych wersjach ReBalance dołączenie piratów było nieobowiązkowe, potem stało się i owszem.
W Returnie 2.0 mogli znowu wrocić do pierwotnego założenia, że piraci są nieobowiązkowi.
A skoro przeszedłeś Returna to zwracam honor.

nie grałem w pierwsze wersje, jedyna wersja jaką ukończyłem parę razy był rebalance 2.1 i 1 raz returning 2.0 i w obu przypadkach obowiązkowe było dołączenie piratów na ale skoro w starszych wersjach było inaczej to nie wiem bo nie grałem w te starsze :)

Zapytam jeszcze raz, bo widzę że ciężko z myśleniem: Skąd wiesz, że w 2.0 było obowiązkowe? Nie podałeś mi żadnego argumentu na swoją tezę. Bo robiłeś to jako ostatnie? Bo faktycznie nie mogłeś ekipy zebrać? A próbowałeś nie zdobyć zgody, a mimo wszystko brnąć dalej? Wydaje mi się, że nie.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
To, że Piratów można było dołączyć, nie znaczy że było to obowiązkowe.
Na pierwszych wersjach ReBalance dołączenie piratów było nieobowiązkowe, potem stało się i owszem.
W Returnie 2.0 mogli znowu wrocić do pierwotnego założenia, że piraci są nieobowiązkowi.
A skoro przeszedłeś Returna to zwracam honor.

nie grałem w pierwsze wersje, jedyna wersja jaką ukończyłem parę razy był rebalance 2.1 i 1 raz returning 2.0 i w obu przypadkach obowiązkowe było dołączenie piratów na ale skoro w starszych wersjach było inaczej to nie wiem bo nie grałem w te starsze :)

Zapytam jeszcze raz, bo widzę że ciężko z myśleniem: Skąd wiesz, że w 2.0 było obowiązkowe? Nie podałeś mi żadnego argumentu na swoją tezę. Bo robiłeś to jako ostatnie? Bo faktycznie nie mogłeś ekipy zebrać? A próbowałeś nie zdobyć zgody, a mimo wszystko brnąć dalej? Wydaje mi się, że nie.

No tego akurat nie wiem bo zdobyłem zgodę piratów  :hmmm: wolałem nie zaryzykować i nie zwalić wątku z piratami  :cool: zawsze ty możesz to sprawdzić na swoim zagrajmy w returning 2.0 najwyżej nie ukończysz 7 rozdziału ale wtedy będzie pewność :) ale jak pisałem wcześniej gracz który pytał o to czy bez zgody piratów można ukończyć moda grał na rebalance 2.1 a tam rzeczywiście nie dało się ukończyć moda bez zgody piratów więc moja odpowiedz na tamten post była jak najbardziej wiarygodna :) Zastanawia mnie tez po co poruszyłeś temat returninga 2.0 skoro to dział starszej wersji :)

:D

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Prawda :) Bez przyłączenia piratów w 7 rozdziale nie ukończysz moda :) Dlatego polecam wykonać wszystkie możliwe zadania dla piratów podczas wykonywania Jarkendaru w 2 rozdziale :)

Ech. Kiepskie rozwiązanie tych Rosjan.

A czy w Returning 2.0 też nie da rady bez nich ukończyć gry?

nie bo bez nich nie idzie stoczyć bitwy obok farmy onara a co za tym idzie blokuje się zadanie fabularne , dodatkowo greg jest potrzebny do ukończenia 7 rozdziału więc jak widać bez piratów nie da się ukończyć moda :) zostaje ci albo dać sobie spokój albo zacząć gre od nowa lub od Jarkendaru :)

Koleś zapytał się o Returninga 2.0

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

lusjusz

lusjusz

Użytkownicy
posty13
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
szybkie pytanko. po wykonaniu misji "Zamówienie Bengara" nie znika z dziennika. da się to jakoś rozwiązać czy to pospolity bug?

I Want To Believe

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
szybkie pytanko. po wykonaniu misji "Zamówienie Bengara" nie znika z dziennika. da się to jakoś rozwiązać czy to pospolity bug?

Jesteś pewny że do końca wykonałeś tą misję bo mi nigdy się nie zdarzyło by w returningu wisiało mi jakieś zadanie które wykonałem :) Spróbuj wczytać poprzedni save i wykonać to zadanie jeszcze raz wtedy powinno być ok :)

lusjusz

lusjusz

Użytkownicy
posty13
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jasne, w poradniku nawet sprawdziłem. na youtube widziałem gość miał ten sam problem i go nie rozwiązał. gdy pierwszy raz przechodzilem nie miałem tego błędu. może jak będę kontynuował misje w gildii to samo zniknie. zobaczy się. dzięki, za odp

I Want To Believe

pawelwel

pawelwel

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, chciałbym zagrać w tego moda lecz słyszałem, że poziom ciężki, niedopracowany itp. Tak więc jaką część patcha uważacie za najłatwiejszą, najbardziej dopracowaną i taką, która dla początkującego gracza będzie najprzyjemniejsza do grania. Pozdrawiam!

StoryHelper

StoryHelper

Użytkownicy
posty34
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, chciałbym zagrać w tego moda lecz słyszałem, że poziom ciężki, niedopracowany itp. Tak więc jaką część patcha uważacie za najłatwiejszą, najbardziej dopracowaną i taką, która dla początkującego gracza będzie najprzyjemniejsza do grania. Pozdrawiam!

Dam ci od razu poradę - wykonaj dla piratów wszystkie dostępne zadania. Bo jeśli tego nie zrobisz, to nie ukończysz gry.

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Zdecydowanie odradzam patch 1.3. Największe gówno, jakie może być. 1.2 uchodzi za dobry, ale ja gram bez któregokolwiek z nich i uważam, że tak jest najlepiej. Jedyne, co twórcy polskich patchy potrafili zrobić to podnieść 3x statystyki orkom i jaszczuroludziom, poszukiwaczy, smocze zębacze i szkielety uczynić natomiast (prawie) nieśmiertelnymi. Aby ująć to obrazowo, powiem tylko, że gdy sprawdzałem na kodach, to przemieniając się w szkieleta wojownika można wybić praktycznie całe Khorinis (wyłączając paladynów w ratuszu). Twierdzę, że kiedy się czegoś nie potrafi, nie należy się za to zabierać, a tak właśnie zrobili twórcy patchy. Nie bardzo rozumiem, co chcieli udowodnić tymi swoimi "cudami", ale chyba tylko tyle, że próbują być lepsi od twórców returninga... w każdym razie polecam grać na "gołym" returningu.

StoryHelper

StoryHelper

Użytkownicy
posty34
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zdecydowanie odradzam patch 1.3. Największe gówno, jakie może być. 1.2 uchodzi za dobry, ale ja gram bez któregokolwiek z nich i uważam, że tak jest najlepiej.

Więc według twórców spolszczenia powinieneś już dawno nie mieć PC-ta.

Kirfy

Kirfy

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.2 najlatiwjeszy i w miare dopracowany

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja się zastanawiam nad 1,3 w który trochę pograłem i urozmaica rozgrywkę ale też o wiele utrudnia a 1,2. Poza tym słyszałem że na 1,3 jest balans łucznika

Kirfy

Kirfy

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja się zastanawiam nad 1,3 w który trochę pograłem i urozmaica rozgrywkę ale też o wiele utrudnia a 1,2. Poza tym słyszałem że na 1,3 jest balans łucznika
na 1.2 nie masz nawet mozliwosci ukonczenai gry lucznikiem

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

czemu ?

Kirfy

Kirfy

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

czemu ?
nie ma zasiegowych odpowiednikow mieczy na opiekunow, no chyba ze lucznikiem dobijesz 500 sily zeby je zalozyc

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

czemu ?
nie ma zasiegowych odpowiednikow mieczy na opiekunow, no chyba ze lucznikiem dobijesz 500 sily zeby je zalozyc

ok dzięki a gildia na łucznika to chyba strażnik świątynny ?

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem, gram bez patchy, zabiłem Canthara, przechodzę sobie koło Andre, a on do mnie, że był tu Canthar. Nie bardzo wiem o co chodzi, ale mniejsza. Idę do Zurisa po zwoje, a on nie chce nic sprzedać, bo mu Canthar na mnie nagadał... nie bardzo rozumiem, co się stało. Nawet nie mam jak tego teraz odkręcić.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Witam
Grając w returna trafił mi się dziwny bug i to już nie pierwszy raz mianowicie z ekwipunku znikają mi bryłki złota, pobiegałem tylko i wykonałem zadanka na farmie Lobarta :) Miałem w ekwipunku 2 bryłki a teraz nie mam? już kiedyś w returnie pojawił mi się podobny bug gdzie w obozie piratów zniknęły mi wszystkie złote kielichy i misy? Co może być tego przyczyną? mam gmdk , ver raportową i system packa zainstalowanego?

0 użytkowników
Do góry