Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4160704 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4160704

Odpowiedzi 14149

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Jak najlepiej pozbyć się orków w jarkendarze przed biblioteką? próbowałem na różne sposoby i nie mogę ich pokonać.
2. ile potrzebuję siły żeby zadać porządne obrażenia pełzaczom wojownikom i zombie? mam 125 siły i miecz taniec śmierci i zabiera im tyle życia co nic

Magma

Magma

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie zrobiłem wszystkie misje dla Gildii Kupców ale chyba wyszło mi poniżej 10 reputacji ponieważ Lutero nie chce mi powiedzieć kto należy do gildii i nie daje mi mistrzowskiego pierścienia gildii ;// , zrozumiałem absolutnie wszystkie misje ;/ , co teraz? zależy mi na tym by kupować lepsze towary od kupców....

Kirfy

Kirfy

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie zrobiłem wszystkie misje dla Gildii Kupców ale chyba wyszło mi poniżej 10 reputacji ponieważ Lutero nie chce mi powiedzieć kto należy do gildii i nie daje mi mistrzowskiego pierścienia gildii ;// , zrozumiałem absolutnie wszystkie misje ;/ , co teraz? zależy mi na tym by kupować lepsze towary od kupców....
jak ci nie chce powiedziec to znaczy ze nie zrobiles pewnie jeszcze wszystkich, jakie miales ostatnie?
ewentualnie zostaje wczytanie save

Magma

Magma

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ostatnim zadaniem było uwolnienie handlarki z więzienia

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
No to jeszcze trzeba Sarze pomóc i namówic do wstapienia do Gildii. Moze ktores inne zadanie spieprzyles (z Joru i miksturą, dales slabego pomocnika czy cos?) albo po prostu przejdz do nastepnego rozdzialu.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
1.Jak najlepiej pozbyć się orków w jarkendarze przed biblioteką? próbowałem na różne sposoby i nie mogę ich pokonać.
2. ile potrzebuję siły żeby zadać porządne obrażenia pełzaczom wojownikom i zombie? mam 125 siły i miecz taniec śmierci i zabiera im tyle życia co nic
Co do punktu pierwszego to polecam udać się z Piratami, podczas polowania na Brzytwiaki

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do punktu pierwszego to polecam udać się z Piratami, podczas polowania na Brzytwiaki

byłem, i jeden ork załatwił wszystkich piratów których zabrałem ze sobą

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Niech zgadne - patch powyzej 1.3? xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak... mam jeszcze jedno pytanie. jest sens grać na tym patchu? czy może lepie zacząć na patchu 1.2?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tak, graj na 1.2

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Kirfy

Kirfy

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

byłem, i jeden ork załatwił wszystkich piratów których zabrałem ze sobą
co jak co wiadomo patch dobrze pojebany ale kurwa ludzie najpierw czyta sie patchnotes i na wstepie widac ze orkowie/szkielety sa chodzacymi koksami i nastawia sie na inna gre albo po prostu szuka 1.2

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
A wystarczy pomyśleć i zwojem bryła lodu pozamrażać tych orków żeby piraci ich pozabijali, a samego bossa szamana którego zamrozić się nie da wziąć na siebie unikając jego spelli albo po prostu do niego dobiec i zasypać nawałnicą ciosów aż piraci ubiją pozostałych orków i rzucą się na niego.

Oziaka

Oziaka

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógł by ktoś mi pomóc ponieważ już naprawiłem Oko Innosa tylko nie porozmawiałem z Pyrokarem aby nie mieć 4 rozdziału i chciałem ulepszyć zbroję Strażnika świątynnego ale nie mogę się tego wciąż nauczyć u Darriona jeżeli to u niego. Dobra już wiem

StoryHelper

StoryHelper

Użytkownicy
posty34
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy to prawda, że bez przyłączenia piratów w 7 rozdziale nie można ukończyć gry?

Darkness

Darkness

Użytkownicy
posty8
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy można wybić miasto orków :) Wykonałem już Dolinę cieni i Świątynie śniącego ? Czy ur-thrall i ten drugi w dolinie cieni ur grom przydadzą się jeszcze do czegoś bo w mieście orków jest cała masa skrzyń do których chciałbym się dobrać ale bez wybicia orków nie idzie?

drugie pytanie gdzieś na rosyjskich streamach widziałem ciekawy texturpack do returninga przypominający troszkę returna 2.0 ale nigdzie na the modders nie znalazłem nic na ten temat :) Od razu mówię nie chodzi mi o texturpack.PL :)

lusjusz

lusjusz

Użytkownicy
posty13
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
może ktoś podać kog na regisa, przypadkiem go zabiłem..

I Want To Believe

Kirfy

Kirfy

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
może ktoś podać kog na regisa, przypadkiem go zabiłem..
zrob sobie nowa gre i ogarnij samemu ten kod

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
W tym czasie co zapytałes to dawno byś go znał dzięki komendzie edit focus

Darkness

Darkness

Użytkownicy
posty8
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie kiedy można wyczyścić miasto orków w GD :) Wykonałem już dolinę cieni i świątynie śniącego

Kirfy

Kirfy

Użytkownicy
posty29
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie kiedy można wyczyścić miasto orków w GD :) Wykonałem już dolinę cieni i świątynie śniącego
no to czysc

0 użytkowników
Do góry