Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4402465 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4402465

Odpowiedzi 14149

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a ja myślałem, że to tak ma być... czyli to jest wina patcha. idzie coś z tym zrobić żeby grało się "normalnie"? jakiś starszy patch może?

endermender

endermender

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
po prostu rebalance 2.1 ;p gdyby nie pobugowane bronie magiczne to 1.3.1 bylby swietnym patchem

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@endermender
A co ma piernik do wiatraka?

endermender

endermender

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@endermender
A co ma piernik do wiatraka?
widac ze nie jestes osoba zbytnio obdarzona inteligencja wiec ci to na spokoj wytlumacze
kolega wyzej pytal sie czy da sie cos z tym zrobic, wiec mu odpowiedzialem ze rebalance 2.1 jest jedyna wersja w ktora sobie mozna "normalnie" popykac

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tylko bez inwektyw. Odebrałem Twoją wypowiedź w nieco inny sposób.

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czyli żeby tak nie było wystarczy nie instalować patcha 1.3.1? a zadawanie małych obrażeć przy sile 70  i broni 80dmg np. polnej bestii też jest tym spowodowane? czy po prostu jestem za słaby? :P

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Po prostu to jest patch poziom hard, musi się człowiekowi chcieć z tym pierdolić i musi potrafić grać. Grałem magiem wody na 1.3.2 na rzeźniku. W 2 rozdziale Warga ciężko wysolować, a smoczy zębacz nie do zabicia przed czwartym.
Bądź co bądź na 1.3.1 i starszych patchach było za łatwo, woj w GD w 2 rozdziale był w stanie posiekać całą dolinę, orkowie elity padali na strzała albo dwa i człowiekowi się grać odechciewało.

Foytaz

Foytaz

Użytkownicy
posty55
Propsy1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Wczoraj znów podziwiałem możliwości szkieletów 2H. Wyciągnąłem jednego z krypty koło farmy Onara. Najemnicy poza tymi nieśmiertelnymi szybko wskoczyli pod trawnik. W końcu Onar (styl MMA) Lee i Kahled go rozwalili. Kolejnego wytargałem z jaskini za wierzą Dextera. Kościej tak się rozbujał, że dodatkowo pełzacza-wojownika też ubił. Od dziś nagrywam filmy o nieumarłych z ReBalance bo to warto obejrzeć. Kodami chyba przywołam sobie jakiegoś upadłego paladyna na placu targowym w Khorinis albo w górnym mieście.

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zaczynam dziś od nowa grać w returninga, bo swojego strażnika zepsułem do tego stopnia, że w IV rozdziale miał kłopot z wargiem. Będę na bieżąco dzielił się takimi "wrażeniami" jak Twoje, Foytaz.

Foytaz

Foytaz

Użytkownicy
posty55
Propsy1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Z drugiej strony jak zapodasz mu z zniszczenia ożywieńca to pada za 150 exp. Trochę to wszystko nie logiczne.

Grimm

Grimm

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy może mi ktoś BARDZO DOKŁADNIE opisać krok po kroku zdobywanie runy "Mory Ultaru" ?
Wyczytałęm ,że należy się pomodlić do Beliara i wtedy pojawi się Zigos i dostaniemy questa.
Niestety, Zigos się nie pojawia w ogóle. Gram Strażnikiem Świątynnym, lv 30, karmy u Innosa -4 u Beliara 42. 
Próbowałem już tyle razy, ze Szponem w ekwipunku, czy bez nikt się nie pojawia. Nawet te demony o S'enyaka się nie pojawiają. Ktoś da jakaś cenna radę.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A czy gadałeś z Xardasem na ten temat?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Grimm

Grimm

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, kazał mi się pomodlić

Post połączony: 2016-06-30, 19:29
I jeszczetakie pytanie. Czy najpierw robić GD + spróbować zebrać sfery czy próbować wytłuc palladynów? jest tam ich bardzo dużo?

Siekiera

Siekiera

Użytkownicy
posty55
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem gram paladynem (5 rozdział, 60 poziom, poziom normalny) i mam pancerz paladyna przekuty na x5.
I teraz mam pytanie co trzeba zrobić żeby poświecić pancerz paladyna ? Przeczytałem modlitewnik, ale gdy idę do kapliczki to jest tam konsekracja zbroi i klikam w to i nic tam nie ma tylko wróć ? Coś robię nie tak mam ponad 150 karmy u Innosa próbowałem nawet z 200 i nic....

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chyba nie może być przekuty dalej niż x1.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Albo w ogole nie moze byc przekuty. Nie wiem, wczytaj save przed przekuciem i próbuj kuć raz po czym konsekrować :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

donno123

donno123

Użytkownicy
posty55
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy może mi ktoś BARDZO DOKŁADNIE opisać krok po kroku zdobywanie runy "Mory Ultaru" ?
Wyczytałęm ,że należy się pomodlić do Beliara i wtedy pojawi się Zigos i dostaniemy questa.
Niestety, Zigos się nie pojawia w ogóle. Gram Strażnikiem Świątynnym, lv 30, karmy u Innosa -4 u Beliara 42. 
Próbowałem już tyle razy, ze Szponem w ekwipunku, czy bez nikt się nie pojawia. Nawet te demony o S'enyaka się nie pojawiają. Ktoś da jakaś cenna radę.
A czy masz amulet Triamar, który chce od ciebie Beliar za Morę Ultauru?

Grimm

Grimm

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No nie mam, właśnie chce go zdobyć ale w pokojowy sposób. Do tego potrzebuję tego Zigosa który mi się nie pojawia.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
http://thereturning.pun.pl/viewtopic.php?id=9

Tutaj masz dokładny opis jak wykonać zadanie z mora ultaru tak samo jak zadanie dar szaleńca :) może zwaliłeś coś w Jarkendarze ze złotym smokiem?

:D

Grimm

Grimm

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki już naprawiłem. ;)
Wiecie gdzie jest posąg Beliara w Górniczej Dolinie? W zwykłym NK był pod starą wieża Xardasa ale tutaj go nie ma.
Czy orkowie w GD się "respią" tzn jak wybije ich w R2 to w R4 będą na nowo czy nie?

0 użytkowników
Do góry