Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4415301 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4415301

Odpowiedzi 14149

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Niestety nie było tam tego laresa, na goto vob tez go nie ma .. może na komendzie zmusić go jakoś?

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Skoro go nie ma na goto vob to oznacza, ze albo jest w innym swiecie (gornicza dolina itd?) albo nie zyje :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
No to przyzwie go na kodach... nie da się go zmusić jakoś żeby po prostu powiedział mi że naleze do wodnego kręgu? jakas komenda albo cos;D
szkoda mi misji, no niby da się grać bez niej . Btw ani razu nie używałem kodów wiec nie mogła mi się gra zepsuć od nich.
up naprawiłem. Przywałem Laresa na kodach, zresetowałem gre i wybiegłem z karczmy jak powiedziałem o spotkaniu Oranowi, wtedy pojawił się lares.

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Magma

Magma

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy w Returningu punktów trafień szkoli tylko Wulfgar ?? , bo ja jestem najemnikiem i on mnie nie chce uczyć to gdzie mam się uczyć punktów trafień ? :O

Milux

Milux

Użytkownicy
posty66
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jarkendarze punktów trafień szkoli Jack Aligator sam się przekonałem na tym

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie marnować w ogóle punktów na to badziewie, hp na najtrudniejszych poziomach idzie uzbierać koło 3.5- 4k.

Magma

Magma

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Łatwo ci mówić Wonsz jak jestem na początku 2 rozdziału , 1h na 31% i siły też nawet  dużo ale tylko 120 HP około i co ja z tym zrobię ? ;/ , gobliny mnie czasem na strzała mają .

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tabliczki, biżuteria, mikstury od Lutero, jedzenie.

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ma ktoś jakiś dobry sposób na zabicie smoczych zębaczy?
Jestem w II rozdziale i mam powybijać zębacze wokół obozu Fajetha.
Tymczasem nie mogę zrobić im nawet najmniejszej krzywdy. Zabijają mnie jednym atakiem, natomiast nawet zakładając, że nie atakują, miałbym za mało wytrzymałości by non stop je bić. Podprowadzanie pod kopalnię nic nie daje, jedyny efekt to wybici wszyscy w obozie.

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie konkretnie trzeba doprowadzić Cliffa? Bo chodze z nim po całym obozie i nie chce się zatrzymać. A i 450 siły bez opiekunów w r5 to dużo czy mało?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Daemon
Do wody obok obozu z nimi, one ciebie bić nie mogą, ty je owszem.

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak zrobię, dzięki.

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z czego robi się tą orkową miksturę oprócz 10 pomyj? Bo u Salandrila mam dialog tylko z na tą z 20.

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem w gildii zabójców. Zabiłem Rudara, po czym chciałem przyjąć kolejne zlecenie. Niestety Asmal nie chce ze mną gadać o niczym, prócz szkolenia. Co dziwne, wciąż (mimo, że przebywa w chacie) jest podpisany jako Nieznajomy.

Falcun

Falcun

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zepsułem sobie zadanie z jedi-myśliwym. Otworzyłem sakiewke przed piramidą  przed dostaniem zadania. W ekwipunku notatki nie ma. Porady? Kod? Cokolwiek?

Post połączony: 2016-06-28, 13:20
Zepsułem sobie zadanie z jedi-myśliwym. Otworzyłem sakiewke przed piramidą  przed dostaniem zadania. W ekwipunku notatki nie ma. Pomysły?
Nieaktualne, znalazłem już oryginalny mieszek przy cieniostworze

Post połączony: 2016-06-28, 13:21

Foytaz

Foytaz

Użytkownicy
posty55
Propsy1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie jak tak naprawdę działają "poziomy trudności". Ostatnio doszedłem na "normalnym" do 15lvl ale ponieważ na siłę dodałem kilka packów z texturami a potem próbowałem je lekko przerobić gra padła. Ale do rzeczy. W zadaniu, w którym zabieramy Laresa do wschodniego lasu po ornament dla Nefariusa jest po drodze ekipa szkieletów: kurdupel, 1H i 2H. Wtedy Lares na solo skasował całą trójkę. Teraz gram od nowa na nowej instalce też na "normalu" i 2H roznosi wszystko wokół. Lares jest na hita, wargi i ekipa orków pilnująca truchła Trokara góra na 2-3 hity. Sqrviel jest niepokonany...do czasu. Walę w niego zniszczeniem ożywieńców i dostaję ...150 exp.
Gram na 1.3.2

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Bo to jest wlasnie zjebany Polski patch w wykonaniu gimnazjalisty pizgara i reszty. Zamiast zrobic dobry balans oni po prostu go dobili.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
U mnie Lares nie dał rady ubić 2 zębaczy... a cały obóz piratów ledwo sobie poradził z orkiem- wojownikiem. To o tym mówimy?
Nawiasem mówiąc, czy wie ktoś, co można zrobić, aby w rebalance 2.1 działał normalnie polski dubbing? Ostatnim razem, jak grałem w moda było dobrze, a teraz jest tylko rosyjski dubbing i polskie dialogi z nocy kruka. Z podstawki nie ma w ogóle. Jakiś plik przekopiować, czy co?

Foytaz

Foytaz

Użytkownicy
posty55
Propsy1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
W kręgu było jeszcze lepiej bo Lares sam się tam objawił ale bez broni. Jego pojedynek na pięści z okolicznym kretoszczurem nagrałem i wrzucę go na dniach na YT. Jaka była zabawa kiedy Strażnik wyskoczył z kręgu, wtedy jakimś cudem Lares miał przy sobie długi dobry miecz ale i tak dostał w papę więc wyprowadziłem straznika na pagórek obok gdzie są zbieracze z SŚ Hanisem. W trójkę ledwo podołali, jeden zbieracz zszedł a Hanis miał końcówkę HP. Teraz Lares jest znów na przystani i ma łuk i "przyjaciela Laresa". K#rwa jak to wszystko jest w ogóle możliwe?!?

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
U mnie Xardas, Vatras i Pyrokar w kręgu nie mogli szkieletowi nawet 1 pkt życia odebrać.
Zbieracze ziela i strażnicy świątynni sprzed obozu sekty padli przez jednego poszukiwacza.
Co się zaś tyczy Diega, nie był w stanie pokonać nawet wargów w pobliżu swojej kryjówki...
Tak myślałem, że to wina polskiej łatki...

0 użytkowników
Do góry