Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4402793 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4402793

Odpowiedzi 14149

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy jakiś youtuber nagrywa lubnagrał returninga na patchu 1.3.1 ?

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć albo kupić kieł węża błotnego? Bo wszystkie sprzedałem alfredowi i teraz mam problem...

vbn

vbn

Użytkownicy
posty71
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiesz co? Nie wiem czy dobrze myślę, ale w którymś z ruin na bagnach w Jarkendarze ... ale pewien nie jestem, bo może tam być skóra błotnego węża - nie chcę wprowadzać w błąd ;v

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiesz co? Nie wiem czy dobrze myślę, ale w którymś z ruin na bagnach w Jarkendarze ... ale pewien nie jestem, bo może tam być skóra błotnego węża - nie chcę wprowadzać w błąd ;v
Jeden kieł leży obok jaskini Huana a drugi       wraz z skórą niedaleko domu uzdrowicieli.(sprawdziłem) Przy okazji wie ktoś gdzie ukrył się oddział paladynów za palisadą? Podobno jest tam gość który może mi dać miecz na nieumarłych.

vbn

vbn

Użytkownicy
posty71
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oddział paladynów jest w ''kanionie'' pod klasztorem zmiennokształtnych. A tak najlogiczniej to: od cmentarzysta odbijasz w lewo i idziesz w dół mostkiem potem w prawo wzdłuż palisady, natkniesz się na domek Angara, to dalej idź wzdłuż i prędzej czy później trafisz. Punktem orientacyjnym może być ta plaża ze statkiem i rzeczka, która jest przy tym oddziale ;v

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie mogę znaleźć albo kupić kieł węża błotnego? Bo wszystkie sprzedałem alfredowi i teraz mam problem...

Jeśli w Jarkendarze już wyzbierałeś kły błotnych węży to kolejne błotne węże znajdziesz w dawnym obozie bractwa z palisadą w GD :)

Post połączony: 2016-05-01, 18:43
Jeden kieł leży obok jaskini Huana a drugi       wraz z skórą niedaleko domu uzdrowicieli.(sprawdziłem) Przy okazji wie ktoś gdzie ukrył się oddział paladynów za palisadą? Podobno jest tam gość który może mi dać miecz na nieumarłych.

Nie przypominam sobie by ci paladyni dawali miecz na nieumarłych :) Z tego co wiem miecze Nordmarskie mają bonus do walki z nieumarłymi :) jeśli grasz na patchu 1.3.1 to jednoręczny miecz nordmarski wypada z zabitego Inubisa w krypcie za farmą Onara, zaś dwuręczny miecz Nordmarski znajduje się w skrzyni w wieży Kreola ( dawna wieża mgieł w g1) wejście do wieży Kreola masz od strony morza tam gdzie statek orków za palisadą :)

:D

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, przepchnąć się do 3 rozdziału po miecz, zbroje rycerza i runy, czy kisić się w R2? (jak pewien youtuber) Dosłownie nic nie robie szkieletom wojownikom a święta strzała kosi ich strasznie.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem, przepchnąć się do 3 rozdziału po miecz, zbroje rycerza i runy, czy kisić się w R2? (jak pewien youtuber) Dosłownie nic nie robie szkieletom wojownikom a święta strzała kosi ich strasznie.

jaki youtuber ?

19861218
  • Gość
czy planujecie jeszcze wydać jakiś patch??? czy ten jest już ostatni??? (1.3.2)

I jak można zmniejszyć poziom szkieletów?( w jakim pliku i czy jakiś program jest potrzebny) ponieważ uważam że nie powinny być najlepsze w grze

dzięki za odp.

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy planujecie jeszcze wydać jakiś patch??? czy ten jest już ostatni??? (1.3.2)

I jak można zmniejszyć poziom szkieletów?( w jakim pliku i czy jakiś program jest potrzebny) ponieważ uważam że nie powinny być najlepsze w grze

dzięki za odp.
Trwają pracę nad spolszczeniem returninga 2.0, więc patcha już nie będzie(na 80%). Co do szkieletów to już twój problem trzeba było zostać na 1.2 lub 1.3.1(nie używając op broni).

amadeo7755

amadeo7755

Użytkownicy
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy na 1.31 Galahad uczy jakiś użytecznych run? głównie chodzi mi o zniszczenie ożywieńca

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
z tego co wiem Galahad uczy do 3 kręgów, runy ożywieńca będziesz mógł nauczyć się dopiero w 3 rozdziale jak będziesz miał już 3 krąg :)

:D

Hermit

Hermit

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie można raczej od 2 r bo zniszczenie ozywienca to,2 krag

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak tak szybko zbierać itemy ze skrzynek(1 kliknięcie i można zebrać nawet 1000 czegoś naraz)? Bo te skrzynie że szkieletami trudno bez tego zlootować.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Drakkar orków na dwa deszcze ognia jest opłacalny?
 2. Dlaczego po zmianie w jakiegokolwiek stwora ekwipuje mi błogosławione ostrze paladyna(jestem w R2 powinienem się spalić)
3. Jako paladyn lepiej wydać te 20 pn na język demonów czy poczekać trochę i zabić Kreola?
4. Czy zabicie azgalora i zdobycie Uriziela jest w ogóle możliwe w R2?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1. Jak grasz wojem i zbierasz serca na mikstury to się możesz pokusić, ale po co ich tam w ogóle zabijać?
2. Pewnie wybiera najlepszą broń z ekwipunku.
3. I co ci to da, że go zabijesz?
4. Tak. Azgalor to gówno, w R2 zabiłem go swoim łucznikiem z łuku, nawet nie musiałem używać tej kuszy. Uriziel jak najbardziej, aczkolwiek bez zniszczenia ożywieńca albo miecza na nieumarłych nawet się nie fatyguj.

vbn

vbn

Użytkownicy
posty71
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tworzę łucznika, jak Wonsz radził i teraz tak:

Mam 90 zręczności (bez pierścienia +5, bez pierścienia złodzieja +15, bez amuletu +10, bez hełmu łucznika +15? czy tam 25, nie pamiętam już.

Kiedy zakładać te zabaweczki? Jak będzie 20 PN za 5 dexa?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Od 44 na rzeźniku, od 94 na normalu, na innych nie grałem więc nie wiem.

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jak grasz wojem i zbierasz serca na mikstury to się możesz pokusić, ale po co ich tam w ogóle zabijać?
2. Pewnie wybiera najlepszą broń z ekwipunku.
3. I co ci to da, że go zabijesz?
4. Tak. Azgalor to gówno, w R2 zabiłem go swoim łucznikiem z łuku, nawet nie musiałem używać tej kuszy. Uriziel jak najbardziej, aczkolwiek bez zniszczenia ożywieńca albo miecza na nieumarłych nawet się nie fatyguj.
1. Kapitan orków
3. Książka z nauką języka za darmo(podobno)
4. Chodzi mi o to kiedy przejść do R3( runy leczenia i święte strzały, no i te miecze palka) Dwuręka z nordmarskiej stali jest w moim przypadku gorsza od młota trola czy terakota na szkielety. A Inubisowi raczej nie dam rady.

0 użytkowników
Do góry