Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4444398 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4444398

Odpowiedzi 14149

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do tego zeby byl wyzej od nas, niestety u mnie nie dziala

Edit :

Jeszcze jedno pytanie,przykładowo Carl nauczył mnie przekuwanie zbroji Wodnego Kręgu , ulepszyłem sobie i co teraz musze zrobić żeby przekuć x2, x3 ? Bo jak widziałem nie było żadnej opcjii nauki dalej, co musze zrobić?

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Znalazł może ktoś hełm dodający siły? Znalazłem "Hełm łucznika", który dodaje 25(!!!) zręczności i o dziwo Strażnikiem Świątynnym się od niego nie hajczę. Fajnie by było jakby istniał hełm +25 siły w modyfikacji :)

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe

Edit :

Jeszcze jedno pytanie,przykładowo Carl nauczył mnie przekuwanie zbroji Wodnego Kręgu , ulepszyłem sobie i co teraz musze zrobić żeby przekuć x2, x3 ? Bo jak widziałem nie było żadnej opcjii nauki dalej, co musze zrobić?

Normalnie ulepszasz przy kowadle, tylko musisz mieć za każdym radem więcej prętów . przykładowo +1 5 prętów, +2 10, +3 15, +4 20, +5 25

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

pr0lapse

pr0lapse

Użytkownicy
posty12
Propsy7
  • Użytkownicy
Znalazł może ktoś hełm dodający siły? Znalazłem "Hełm łucznika", który dodaje 25(!!!) zręczności i o dziwo Strażnikiem Świątynnym się od niego nie hajczę. Fajnie by było jakby istniał hełm +25 siły w modyfikacji :)

Hełm łucznika jest uniwersalny.
Światło Innosa czy jak się tam zwał daje 25 siły, ale tylko Palek może go założyć.

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Edit :

Normalnie ulepszasz przy kowadle, tylko musisz mieć za każdym radem więcej prętów . przykładowo +1 5 prętów, +2 10, +3 15, +4 20, +5 25

I to działa z każdą zbroją i każdym składnikiem tak? ps. Jaką zbroje na Jarkendar (bo przymierzam sie wejsc do 2 rozdzialu wkoncu) ulepszać? Bo zapewne Lekkiej świątynnej (nie wiem od którego rozdziału jest średnia) nie będe mógł ulepszyć/zdobyć dopóki nie wejde do GD i nie ogarne Darriona.

Hełm łucznika jest uniwersalny.
Światło Innosa czy jak się tam zwał daje 25 siły, ale tylko Palek może go założyć.

Są jeszcze jakieś hełmy  prócz Łucznka które Str.Świątynny może założyć?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzieki, opłaca się uczyć Fali Gniewu dla SŚ przed jarkendarem czy raczej strata PN ?

Jaka nagrode wziac od Gallahada lrzyda mi sie nauka tych krwgow jako straznik swiatynny?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeśli masz naukę, to możesz nauczyć się zniszczenia ożywieńców, lecz jeśli zabijesz tak ożywieńca to dostaniesz 2 razy mniej expa, tak po za tym to nie ma nic ciekawego, choć z tego co wiem Sś ma jakąś potężną runę, nie wiem dokładnie jaką, nie grałem Sś.

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To może ktoś kto grał SŚ sie odniesie do tematu? jestem ciekaw czy warto sie uczyc tej magii kosztem np mikstury siły.

Druga sprawa : ktoś rozgarnięty odezwał by się w temacie "moja postać" ? Wstawiłem tam swoją jestem ciekaw opinii i czy dobrze ją rozwijam.

Dzięki.

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
To może ktoś kto grał SŚ sie odniesie do tematu? jestem ciekaw czy warto sie uczyc tej magii kosztem np mikstury siły.

Druga sprawa : ktoś rozgarnięty odezwał by się w temacie "moja postać" ? Wstawiłem tam swoją jestem ciekaw opinii i czy dobrze ją rozwijam.

Dzięki.

Jeżeli grasz strażnikiem, to się nie opłaca. Codziennie zajaraj z rury, codziennie dodaje +1 do many

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kolejny zestaw pytan :P

1.Gdzje znajde srebrny miecz 1h ktory pomoze mi bic sie ze szkieletami ?

2. Po watku w Jarkendarze, ktory powinienem miec lvl? I czy odrazu po zabiciu kruka robic ten watek z tym smokiem i senyakiem?

3. W ogole tyle tych lokacjii jest ze nie za bardzo wiem gdzie pokolei sie udawac, moglby ktos podac jakas najoptymalniejsza sciezke typh Jarkendar > GD > dolina cieni czy tsm inny jakis fort czy swiatynia sniacego bo naprawde przestalem to ogarniac. Jest jakis miecz 1h do zdobycia lepszy od Nomada w 2R?

Rebalance 2.1 , 1.3.1, Str.Swiatynny, poziom normalny.

Dzieki!

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
1.Krypta, z Inubisem, miecz ma przy sobie, dodatkowo jeden zarąbisty miecz wymagający punktów trafień.
2.Nie wiem, ja miałem ok. 20. lvl. Wątek z Sen'Yakiem i tak można odblokować dopiero po zabiciu Kruka, idąc z fabułą i eksplorując teren GD, wykonasz misję kiedy chcesz, choć polecam od razu, będziesz miał wtedy kod broń.
3.Jarkendar->Górnicza Dolina->Fort Azgan (lub później, zależne od tego czy wykonujesz misję Gildii Kupców)->Dolina Cieni ->Świątynia Śniącego, a potem jak fabuła leci. Są też małe lokacje, ale sam je odkryjesz. Co do miecza - Gniew Demona - 195 obr. Zatopiona Wieża Xardasa; Nocny Łowca - 180 obr. Skarb Ognistego Smoka Feomathara. Enjoy. :D

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Dodam, że po mieczyk u ognistego smoka można wjechać pod stromą górę do skarbca chrząszczem, także nie trzeba nawet z nikim walczyć a gniew demona nie jest w skrzyni, więc też łatwy do zdobycia :)

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
będziesz miał wtedy kod broń.

Że jaką :D? bo nie rozumiem.

A właśnie latam po Jarkendarze i juz zacierałem rączki na Szponik pomału, a tutaj sie dowiaduje że wymagana Karma u Beliara 100 . Naprawde? Jestem w Jarkendarze a Karma u mnie Beliar - 8 Innos - 0. Da sie jakoś efektywnie zbierać karme i u tego i u tego? Bo co kogoś zabije/okradne to u Beliara w góre u Innosa w dół etc. Da sie mieć obydwie na ++ ?

Sliddqvist

Sliddqvist

Użytkownicy
posty40
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
będziesz miał wtedy kod broń.

Że jaką :D? bo nie rozumiem.

A właśnie latam po Jarkendarze i juz zacierałem rączki na Szponik pomału, a tutaj sie dowiaduje że wymagana Karma u Beliara 100 . Naprawde? Jestem w Jarkendarze a Karma u mnie Beliar - 8 Innos - 0. Da sie jakoś efektywnie zbierać karme i u tego i u tego? Bo co kogoś zabije/okradne to u Beliara w góre u Innosa w dół etc. Da sie mieć obydwie na ++ ?

Nie wiem jak u Beliara i czy działa to tak jak myślę, ale codziennie dostajesz za darmową modlitwę +1 karmy u Innosa. Po prostu prześpij 100 dni jeden za drugim się modląc (najbliżej Martwa Harpia ma kapliczkę w Khorinis bodajże) i sobie tak nabij ile repy Ci potrzeba. Nie wiem czy u Beliara też się tak da robić, bo w końcu Beliar zły i za darmo to nas może co najwyżej zabić :D , ale jeśli za darmo nabija się karma na takiej samej zasadzie co u Innosa to nie wiem też, czy podczas modlitwy u jednego nie spada nam czasem karma u drugiego.

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No własnie wyczytałem gdzieś że do szponu porzebne jest 100 karmy u Beliara. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, będe musiał coś pokombinować :D

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No własnie wyczytałem gdzieś że do szponu porzebne jest 100 karmy u Beliara. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, będe musiał coś pokombinować :D

Może Ci to zaspoilerować fabułę, czytasz na własną odpowiedzialność
Spoiler
Wraz z postępem fabuły na wyspie Etlu będziesz miał dość spory oddział paladynów do wybicia, za jednego chyba +5 karmy u Beliara. Ale najpierw zrób zadanie z Gomezem, bo tam jest potrzebna karma u Innosa.

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 No wlasnie, karma Beliara - okrasc,zabic,pobic i rosnie, duzym problemem AZ takim nie jest, A karma Innosa? Jak ja zdobywac w miare szybko bo naprawde mimo ze spanie 100 dni i latanie do kapliczki jakims sposobem jest ale "na innosa" komu by sie chcialo? :p jest jakis sposob dobry na Innosa i co do zadania z Gomezem, nie potrzebna tam jest czasami karma po 100 u obydwoch?

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
No wlasnie, karma Beliara - okrasc,zabic,pobic i rosnie, duzym problemem AZ takim nie jest, A karma Innosa? Jak ja zdobywac w miare szybko bo naprawde mimo ze spanie 100 dni i latanie do kapliczki jakims sposobem jest ale "na innosa" komu by sie chcialo? :p jest jakis sposob dobry na Innosa i co do zadania z Gomezem, nie potrzebna tam jest czasami karma po 100 u obydwoch?

Karmę u Innosa wyrabiasz we zabijając wszystko, co Beliara, np.Poszukiwaczy

Post połączony: 2016-03-10, 07:53
Kiedy robiłem zadanie z Gomezem, miałem mieć po prostu karmę na plusie,.dowolną ilość.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Karmę u Innosa można nabić, zabijając poszukiwaczy. A co do zadania z Gomezem, to Beliar zadowoli się jakąś ofiarą.

0 użytkowników
Do góry