Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4392472 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4392472

Odpowiedzi 14149

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra dzięki a jak wytwarzać stalowe pręty na czym ???

k0lejorz911

k0lejorz911

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ej, kogo MOGE zabić bez konsekwencji że zjebałem sobie gierke. Zabiłem wszystkich bandytów z Jarka(oprócz Migela, Thorusa, scatiege, snafa i fiska)?  Gram na patchu 1.2

Post połączony: 2016-02-08, 12:43
Wie ktoś może gdzie znajduję się kamienna tabliczki do 1h II poziomu? Mam już jedną, a byłem w Khorinis i Jarku?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tom też powinien żyć.

Co do tabliczek, temat "Poradniki i spisy". Nie ma tam opisane jakie, ale zasada Returninga jest taka, żeby zbierać wszystkie.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Xavir

Xavir

Użytkownicy
posty17
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w dolinie cieni, po rozmowie z bratem ur-thalla duchy tych orkow mnie atakuja, jest ktos w stanie powiedziec mi dlaczego? Dodam, ze wytluklem tylko te wargi co tam biegaly zadnego orka nie uderzylem

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Musiałeś kogoś uderzyć, choćby przypadkiem. Mam nadzieję, że nie zapisywałeś po tym...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Xavir

Xavir

Użytkownicy
posty17
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niemozliwe to jest cos tym orkom sie pojebalo, zrobilem kilka save na roznych slotach mam tez taki zapasowy zanim tam wszedlem miedzy nich natomiast zastanawia mnie co moglobyc przyczyna, ze zaczeli mnie atakowac po rozmowie z tym bratem

KrzychuZBełcza

KrzychuZBełcza

Użytkownicy
Mistrz na Golemowskim Uniwersytecie w bełczu Górnym. Prekursor żuków.
posty10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Mistrz na Golemowskim Uniwersytecie w bełczu Górnym. Prekursor żuków.
Siemka, co mi da więcej EXPa, jak sam wybije bandytów Cavalorna później, czy jak zrobie to z nim jak w normalnym NK?

"Ty mówisz na to postęp? To w zasadzie zbyt proste.
Jak suka o anielskiej twarzy z tatuażem JD."
Pozdro z Bełcza!

Aziral

Aziral

Użytkownicy
posty92
Propsy22
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam, to jeśli ktoś zabije coś za ciebie (będąc z tobą w party oczywiście), to dostaniesz tylko POŁOWĘ (50%) expa.

cwaniak123123

cwaniak123123

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Mam krótkie pytanko jak pozbyć się przekleństwa Beliara z G2 nk returning v2.1 ?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Witam. Mam krótkie pytanko jak pozbyć się przekleństwa Beliara z G2 nk returning v2.1 ?

Musisz mieć odpowiednią ilość karmy u Innosa, i pomodlić się przy kapliczce . Albo jak masz wcześniejszy zapis, to przy oddawaniu duszy Beliarowi załóż pierścień od Dagotha

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

cwaniak123123

cwaniak123123

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A wiesz może ile potrzeba tej karmy ? Bo zapisów przed oddawaniem nie mam, a o pierścieniu zapomniałem jak oddawałem i taka sytuacja ;/ a teraz prawdopodobnie przez to mi daje tylko 50% expa z potworków. Bo teraz to zauważyłem jak zabijam coś... wcześniej normalnie było... Chyba że to jakiś bug... ?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Możesz przetestować . Zrób osobny zapis śpij przed kapliczką i módl się cały czas by karma rosła, ale wydaje mi się coś koło 10-20 potrzeba nie pamiętam już . Raz też tak kiedyś miałem to poszedłem raz do kapliczki i od razu przekleństwo zniknęło. tylko że nie pamiętam ile wtedy miałem karmy

cwaniak123123

cwaniak123123

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra to pokombinuje bo szkoda expa xD

Post połączony: 2016-02-15, 15:45
Dzięki  Pawlak673 podziałało... trzeba mieć więcej karmy u innosa niż u beliara ^^ tak mi sie wydaje bo dopiero jak miałem 25karmy u innosa a u beliara 24 dopiero mnie wyleczył i exp normalny już xD  Dzięki jeszcze raz xD

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

cwaniak123123

cwaniak123123

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jeszcze takie pytanko z innej beczki, opłaca się zbierać duszę poległych ? bo mam do przejścia całą GD i nie wiem czy mi sie opłaca rzucać te zakl na każdą istotę która spotkam :D

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
O ile dobrze pamiętam to za 20 dusz oddanych razem dostajesz 1000 expa i 10pkt trafień

cwaniak123123

cwaniak123123

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Łooo panie... 10pkt hp Good Goooooood Gooooooooooood ! :D

cwaniak123123

cwaniak123123

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ile potrzeba karmy żeby przerobić szpona beliara z duszą tego demona S'.....  w wersji v2.1? bo mam 72 i nie chce mi zrobić :( czy trzeba wczytywać i próbować dopóki się uda ?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mi przy 50-60 się łączyło (nie pamiętam już czy odgrywa tu jakąś role gildia w której jesteś jak w pozyskaniu Morra Ulartu) . Spróbuj dobić do 100 i obczaj

cwaniak123123

cwaniak123123

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jestem strażnikiem świątynnym także wydaje mi się że aż tak duzo nie powinno być :( Ale dobije do 100 i zobaczę ale to trzeba zabić paladynów z etlu...;/ i karma od innosa bedzie cinko a i tak już mam na - :D

Post połączony: 2016-02-19, 16:21
dobra zrobiło... :D chyba trzeba mieć +100 tylko xD jest moc w ty szponie na hita wszystko pada jak kryt siada xD

Post połączony: 2016-02-19, 17:17
Gdzie zajdę w Dolinie Cienia Orków duchów Ur-Khanem,  Ur-Hanem bo przeszedłem cały obóz i ich nie znalazłem... a jak podchodze do każdego orka szaman wojownik i klikam na nich to nic sie nie dzieje... ? czy oni  powinni być opisani czy muszę ich znaleźć jakoś :( A przeszedłem cała tą doline mam księge miecz azg, oko nie naładowanie, mam w dzienniku co z nim musze zrobic i mam dozownik i gadałem już ur-gromem i nic dalej... koło tego kręgu pojawiła sie postać jakiegoś tam orka ale nie mam z nim nic do gaddania :( Nie mam tylko krwi orka bo nie gadałem z żadnym z szamanów....;/ Jak to bug to się wkurze :D

0 użytkowników
Do góry