Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4419731 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4419731

Odpowiedzi 14149

Didek

Didek

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Grahtnakk
Przecież nie twierdze, że na tych kodach ma grać.. Chce żeby tylko sprawdził czy w taki sposób mu się uda ten błąd naprawić xD.

Tak przy okazji, po użyciu "szczotki",którą znalazłem w skrzynkach braciszków z obozu śniącego dostałem 100 dośw. Może mi ktoś wytłumaczyć czemu? xD

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
@Grahtnakk
Przecież nie twierdze, że na tych kodach ma grać.. Chce żeby tylko sprawdził czy w taki sposób mu się uda ten błąd naprawić xD.

Tak przy okazji, po użyciu "szczotki",którą znalazłem w skrzynkach braciszków z obozu śniącego dostałem 100 dośw. Może mi ktoś wytłumaczyć czemu? xD

Używanie niektórych narzędzi codziennego użytku dodaje doświadczenie, np miotły, lutni.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Xavir

Xavir

Użytkownicy
posty17
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, nie wiem czy było to poruszane ale nie mogę znaleźć..
Pytanie jest banalne, jak zbierać ze skrzyni więcej niż jedna sztuke danego przedmiotu, jaki klawisz za to odpowiada
Męcze sie z tym Inubisem w krypcie i z tymi szkieletami i to pomogło by mi dość

dubin004

dubin004

Użytkownicy
Carpe Diem Panowie
posty17
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Carpe Diem Panowie

dobry uczynek od biednego kolego , na pewno prędzej niż od bogatego nie pytaj dlaczego ...

Xavir

Xavir

Użytkownicy
posty17
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No nie działa stary, natomiast jeżeli rzekomo prawy alt odpowiada za wyrzucanie przedmiotów a w moim przypadku jest to prawy ctrl tak więc prawym controlem moge brać ze skrzyni natychmiastowo, dzięki :)

dubin004

dubin004

Użytkownicy
Carpe Diem Panowie
posty17
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Carpe Diem Panowie
wie ktos moze jak zdobyc zbroje kruka?

dobry uczynek od biednego kolego , na pewno prędzej niż od bogatego nie pytaj dlaczego ...

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
wie ktos moze jak zdobyc zbroje kruka?

Zabić go. Zbroja pojawia się automatycznie.

Post połączony: 2016-01-03, 12:29
Mam pytanie, nie wiem czy było to poruszane ale nie mogę znaleźć..
Pytanie jest banalne, jak zbierać ze skrzyni więcej niż jedna sztuke danego przedmiotu, jaki klawisz za to odpowiada
Męcze sie z tym Inubisem w krypcie i z tymi szkieletami i to pomogło by mi dość

Lewy alt działa, jak nie działa to lewy crtl+shift.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

styxu

styxu

Użytkownicy
posty64
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pytanie do weteranów. Gram na rzeźniku na wersji 1.32. Gram łucznikiem, od ilu pkt można zacząć ładować bonusy ze zręczności? I jak wygląda sprawa z wybijaniem potworów od 2 rozdziału. Czytałem, żeby zostawiać je, żeby ofiarować ich duszę Beliarowi w celu otrzymania expa, a jak wiadomo exp na rzeźniku jest bardzo ważny.

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Pytanie do weteranów. Gram na rzeźniku na wersji 1.32. Gram łucznikiem, od ilu pkt można zacząć ładować bonusy ze zręczności? I jak wygląda sprawa z wybijaniem potworów od 2 rozdziału. Czytałem, żeby zostawiać je, żeby ofiarować ich duszę Beliarowi w celu otrzymania expa, a jak wiadomo exp na rzeźniku jest bardzo ważny.

Ja na twoim miejscu zaprzestałbym na ograniczniku 20PN. Wtedy starczy tobie chyba na "Szakala" i Dobry łuk (Jeśli idziesz też w siłkę, to kuszę).

A sprawa oddawania duszy wygląda troszkę inaczej, bo potrebujesz Mora Ulartu, a będziesz mógł to zrobić najbliżej w 2 rozdziale, więc nie męcz się z oszczędzaniem potworów, tylko dobij se np 200 potworów u myśliwych.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanko (1 raz gram magiem ognia w returnie) jak uaktywnie szpon to dostaje runę?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tak, ale to bardzo zawiła droga do tego, sam zobaczysz.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Xavir

Xavir

Użytkownicy
posty17
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie, Tizgar w poradniku dotyczącym doliny cieni napisał, żeby udać sie tam w 3 rozdziale taki też mam zamiar, tylko nurtuje mnie jedna kwestia.. Napisał, że to będzie współgrało z fabułą i Xardas nie ruszy dupska do słonecznego kręgu póki nie dobędziemy Uriziela, tak tez miałem zamiar zrobić jakis dialog czy cos w tym stylu i z tym naprawianiem Oka Innosa poczekac, udać sie do Doliny Cieni natomiast Xardas wyruszył od tak po prostu do Słonecznego Kręku wraz z Pyrokarem i Vatrasem naprawić oko no a co potem już wiemy 4 rozdział, nie dałem save więc dalej jestem przed tym całym rytuałem, zrobiłem coś źle czy kolega sie mylił?

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie, Tizgar w poradniku dotyczącym doliny cieni napisał, żeby udać sie tam w 3 rozdziale taki też mam zamiar, tylko nurtuje mnie jedna kwestia.. Napisał, że to będzie współgrało z fabułą i Xardas nie ruszy dupska do słonecznego kręgu póki nie dobędziemy Uriziela, tak tez miałem zamiar zrobić jakis dialog czy cos w tym stylu i z tym naprawianiem Oka Innosa poczekac, udać sie do Doliny Cieni natomiast Xardas wyruszył od tak po prostu do Słonecznego Kręku wraz z Pyrokarem i Vatrasem naprawić oko no a co potem już wiemy 4 rozdział, nie dałem save więc dalej jestem przed tym całym rytuałem, zrobiłem coś źle czy kolega sie mylił?

Może grał na innym patchu

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie grał na innym patchu. Jest po prostu głupi. Grałem 3 razy w Returna od najstarszej wersji i dopiero w IV. rozdziale zawsze zdobywałem Uriziela.

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie grał na innym patchu. Jest po prostu głupi. Grałem 3 razy w Returna od najstarszej wersji i dopiero w IV. rozdziale zawsze zdobywałem Uriziela.

Eeee? Ja zdobyłem w drugim :P

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Widzę, że koledze trudno się myśli :) Polecam przeczytać jeszcze raz co napisałem.

szperekkuchar

szperekkuchar

Użytkownicy
posty65
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam pytanie:
Jak można wykorzystać prochy Nergala którego zabiłem?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tylko jak grasz Nekromantą.

Xavir

Xavir

Użytkownicy
posty17
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W sumie być może zrobiłem źle, bo nie miałem czasu na to by czekać aż Xardas będzie gotów ale te prochy oddając dla Xardasa słyszymy, żeby poczekać bo rzekomo będzie przyzywał tego Nergala, natomiast przynosząc mu necromonicon ten cały dialog idzie w zapomnienie i tyle było z przyzywania.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
W sumie być może zrobiłem źle, bo nie miałem czasu na to by czekać aż Xardas będzie gotów ale te prochy oddając dla Xardasa słyszymy, żeby poczekać bo rzekomo będzie przyzywał tego Nergala, natomiast przynosząc mu necromonicon ten cały dialog idzie w zapomnienie i tyle było z przyzywania.
W sumie wiele nie straciłeś, Xardas przyzywa pare zombiaków i razem z nimi stoisz w pentagramie w jego wieży. On pierniczy sobie z Nergalem, a my stoimy jak słup soli, a później idziemy po Necronomicon.

0 użytkowników
Do góry