Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4405487 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4405487

Odpowiedzi 14149

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
heheh no właśnie - jestem nieprzytomny ale dzięki za podpowiedź. Aha i mam jeszcze dwa pytania... czy jak Xardas znika w 5 rozdziale to jeszcze mozna sie z nim spotkac potem np w rozdziale 7? Bo nie zdazylem z nim o wszystkim pogadac

I jeszcze jedno - czy zabojcy sprzedaja jakies ksiego co dodają PN??? Jeśli tak to kiedy jak i za ile?

Co do ksiąg nie wiem, ale nie - nie spotykasz już Xardasa w 7 rozdziale.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

bazix

bazix

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hmm to nikt nic nie słyszał o tych księgach? Ja gdzies chyba kiedyś czytalem ze mieli je zabojcy i były drogie - kojarzycie coś?

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Osobiście nic nie słyszałem na ten temat, ale niedługo pociągnę wątek gry do przodu to dam Ci znać czy coś znalazłem :p 

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ej jbc to znalazłem 1H srebrny nordmarski miecz. Ma go Pan Cienia Inubis W swojej krypcie, ale mam problem z zabiciem go, bo runa "Zniszczenie ożywieńca nie działa :(. Jak go zabić oprócz ciągłego siekania mieczem z nadzieją na krytyki?

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

wiwi

wiwi

Użytkownicy
posty152
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grahtnakk - Wypędzenie zła – zaklęcie paladynów- do kupienia chyba od Martina.
bazix--Księgi są do kupienia od handlarza Nigel-a.  Aby z Tobą handlował  musisz  dostać zlecenie ----Dług handlarza:-----od Gilliana. Kosztują chyba 40000 a dają o ile pamiętam 20pn

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

Używanie kodów może rozwalić całkowicie rozgrywkę więc nie radzę.

bazix

bazix

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no zrobiłem zadanie dla tego Nigela teraz tzreba czekać 3 dni... zobaczymy co mi potem bezie mógł sprzedać.

A wie ktoś czy da się jakoś dokonczyc questy opiekunów jesli Xardas juz zniknął (5 rozdział) - mam q zeby nauczyc sie jezyka demonow ale nie moge o tym pogadac z Xardasem a jak ide do Kreola to nie ma takiej opcji dialogowej, a jak go Zabijam to nie ma przy sobie księgi - macie jakies pomysły co zrobić w tej sytuacji?

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
no zrobiłem zadanie dla tego Nigela teraz tzreba czekać 3 dni... zobaczymy co mi potem bezie mógł sprzedać.

A wie ktoś czy da się jakoś dokonczyc questy opiekunów jesli Xardas juz zniknął (5 rozdział) - mam q zeby nauczyc sie jezyka demonow ale nie moge o tym pogadac z Xardasem a jak ide do Kreola to nie ma takiej opcji dialogowej, a jak go Zabijam to nie ma przy sobie księgi - macie jakies pomysły co zrobić w tej sytuacji?

Odzyskać save albo zacząć grę od nowa. Poza tym questy opiekunów nie są obowiązkowe, więc możesz spokojnie iść z fabułą. Powiem ci jedno: nie korzystaj z kodów. Jedno użycie rozpirzy ci wszystko.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

bazix

bazix

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ok dzieki za info. Trudno - przezyje bez zadan od nich - a kojarzycie czy chociaz moge zrobic ulu-mulu bez gadania z xardasem? Do kogo i gdzie powinienem się udać?

I jeszcze info jesli ktoś jest zainteresowany to Nigel ma do sprzedania łącznie 5 ksiąg (chyba ze w 7 rozdziale ma kolejne) - każda daje 10PN i każda kosztuje 30 000 sztuk złota. Aby w ogóle coś sprzedawał w zadaniu w ktorym mamy go zabić (od gildii zabójców) trzeba zgodzić się na współprace z nim i oddanie mu jego torby - po oddaniu jej czekamy 3 dni i potem idziemy na farmę Onara (tam będzie stał - niedaleko kowala) i możemy z nim handlować.

troll1231

troll1231

Użytkownicy
posty66
Propsy3
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Przydatna informacja, dzięki bro! 

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
ok dzieki za info. Trudno - przezyje bez zadan od nich - a kojarzycie czy chociaz moge zrobic ulu-mulu bez gadania z xardasem? Do kogo i gdzie powinienem się udać?

I jeszcze info jesli ktoś jest zainteresowany to Nigel ma do sprzedania łącznie 5 ksiąg (chyba ze w 7 rozdziale ma kolejne) - każda daje 10PN i każda kosztuje 30 000 sztuk złota. Aby w ogóle coś sprzedawał w zadaniu w ktorym mamy go zabić (od gildii zabójców) trzeba zgodzić się na współprace z nim i oddanie mu jego torby - po oddaniu jej czekamy 3 dni i potem idziemy na farmę Onara (tam będzie stał - niedaleko kowala) i możemy z nim handlować.
5 rozdział, a ty Ulu-Mulu nie masz? Jakoś cienko grę przechodziłeś. Nie zrobisz go już, Tarrok się nie pojawi.

bazix

bazix

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no pierwszy raz gram w returninga i od rzeznika zaczalem i zapomnialo mi sie o tym, amma juz wszystko wyczyszczone poza swiatynia sniacego i wlasnie teraz pojawil sie problem:P

aha czy ktos z was moze orientuje sie czy jest kod na ta ksiege kreola ktora uczy jezyka demonow?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
no pierwszy raz gram w returninga i od rzeznika zaczalem i zapomnialo mi sie o tym, amma juz wszystko wyczyszczone poza swiatynia sniacego i wlasnie teraz pojawil sie problem:P

aha czy ktos z was moze orientuje sie czy jest kod na ta ksiege kreola ktora uczy jezyka demonow?
No to trochę sporo ominąłeś, bo jak nie masz Ulu-Mulu to nie zrobiłeś wątku Doliny Cienia. Przecie się eksploruje całą mapę

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od wersji bodajże 1.3.1 Kreol nie ma księgi tylko sam tego uczy za 20 pkt nauki.

bazix

bazix

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dzięki za info - a czy może ktoś wie czy da się już nawet konsolą w jakiś sposób dodac sobie ta umiejetnosc? albo zrobic cos innego zebym mogl kontynuwac watek opiekunów?

katemowski

katemowski

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a więc, ..
jestem człowiekiem wierzącym i modlę się często do Boga Ojca Jezusa Chrystusa.
gra , zawiera mnówstwo okultystycznych znaków, i dziwnych porówań - było coś o przemienianiu wina(balsam) itp ...
ale kij w to, wszędzie jest dużo tego gówna. grałem więc sobie w gierkę, i tylko czasem jak musiałem kleknąć przed kapliczką beliara czułem dołek w sumieniu, ale myślałem to tylko gra...

poszukałem na ten temat informacji, okazje się że beliar jest czystym złem ze Starego Testamentu, duchem nieczystym, jednym z pierwszych po lucyferze którzy odmówili złożenia pokłonu człowiekowi.
jego imię oznacza '' nic nie warty ''

klękając przed kapliczką tego bożka łamie się pierwsze przykazanie i oddaje cześć złu

wczoraj coś mnie tkneło i zacząłem szukać różnych modlitw, egzorcyzmów. i znalazłem modlitwy do Świętego Michała Archanioła.
była tam modlitwa '' Akt poświęcenia się Św Michałowi '' , nie mogłem zmówić tej modlitwy, zimne poty, praktycznie nic nie widziałem, opadłem z sił, udało się dopiero za 2 czy trzecim razem...

Nie wiem czy mój wpis coś zmieni, nie interesuje mnie co o mnie pomyślicie, naprawdę nie mam powodu żeby was kłamać .
jeśli zależy wam na życiu po życiu, na duchowym rozwoju, to wywalcie to w diabły

pozdro

CybeR0990

CybeR0990

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
katemowski nie nawrócisz wszystkich więc jeśli poczułeś się zgorszony to poco grałeś w moda?

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

CybeR0990

CybeR0990

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam misje od constantina żeby dostarczyć mu jakąś silną trucizne, gdzie mozna cos takiego zdobyc ?

szperekkuchar

szperekkuchar

Użytkownicy
posty65
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jaskinia Vino trzeba kupić sadlo kretoszczura aby otworzyć

0 użytkowników
Do góry