Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4393741 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4393741

Odpowiedzi 14149

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Udało się komuś z was zabić Azgalotha ( tego smoka w dolinie cieni) bez pomocy kuszy? Gram nekromantą i nie wiem czy 20+ szkieletów nie wystarczy, a pytam się bo nie chce dawać na razie pkt w kusznictwo.
kusza zmieni w eq na magiczną tak jak mi
Wystarczy wczytać sejw przed wzięciem kuszy.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Myślisz że tego nie próbowałem? Nie szło nic z tym zrobić za każdym razem się zmieniała, gdyby nie demonologia to byłby koniec przygody z modem.

Grimm

Grimm

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy poda mi ktos kod na księgę demonow? Zabiłem Kreola ale on jej nie miał i nie moge jej zdobyć ani nauczyć się języka

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
używaj kodów używaj..

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Czy poda mi ktos kod na księgę demonow? Zabiłem Kreola ale on jej nie miał i nie moge jej zdobyć ani nauczyć się języka
Jak dobrze pamiętam to ta księga została usunięta z paczem 1.2 czy 1.3 i tylko Kreol może nauczyć języka demonów. Musisz wczytać sejw wcześniejszy.

GustaWxGothic

GustaWxGothic

Użytkownicy
posty27
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Problem rozwiązany

MisticDago

MisticDago

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam taki problem, otóż jestem w 6 rozdziale na zapomnianej wyspie i mam przekonać załogę do odpłynięcia ale Vatras nie chce ze mną rozmawiać bo mówi, że sprzymierzyłem się z siłami ciemności że jestem wyrzutkiem... To przez to, że zabiłem Pedra w Dworze Irdorath. Próbowałem rzucać czar zapomnienia, zabić go na na kodach i przyzwać ale nie pomogło, a nie mam wczesniejszego save'a. Wie ktoś czy da się coś jeszcze zrobić czy mam pograne?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Mam taki problem, otóż jestem w 6 rozdziale na zapomnianej wyspie i mam przekonać załogę do odpłynięcia ale Vatras nie chce ze mną rozmawiać bo mówi, że sprzymierzyłem się z siłami ciemności że jestem wyrzutkiem... To przez to, że zabiłem Pedra w Dworze Irdorath. Próbowałem rzucać czar zapomnienia, zabić go na na kodach i przyzwać ale nie pomogło, a nie mam wczesniejszego save'a. Wie ktoś czy da się coś jeszcze zrobić czy mam pograne?

Vatras nie jest ci potrzebny, ale pamietaj na przyszłość jak Vatras wyskoczy do cb z mordą że coś tam narozrabiałeś to wystarczy zapłacić datek na świątynie Adanosa u niego i on o wszystkim zapomina

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Letrox

Letrox

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dobrze pamiętam to ta księga została usunięta z paczem 1.2 czy 1.3 i tylko Kreol może nauczyć języka demonów. Musisz wczytać sejw wcześniejszy.

A co jeśli nie mam wcześniejszego sejwa? Jestem uziemiony?

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To jak już bawisz się konsolą to po prostu O i f8 na truchło kreola?

Letrox

Letrox

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jak już bawisz się konsolą to po prostu O i f8 na truchło kreola?
Zrobiłem tak jak mówisz, ale jak z nim chciałem przeprowadzić dialog to on do mnie "Ciągle ci mało? Wreszcie coś się dzieje", wysyła na mnie swoich sługusów a następnie gdzieś znika. Szukałem go po tej całej lokacji i go nie znalazłem :(

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Musisz iść do pomieszczenia obok i idź w lewo. Na końcu tego korytarza jest z tego co pamiętam kapliczka beliara i on tam się teleportuje.

MisticDago

MisticDago

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Vatras nie jest ci potrzebny, ale pamietaj na przyszłość jak Vatras wyskoczy do cb z mordą że coś tam narozrabiałeś to wystarczy zapłacić datek na świątynie Adanosa u niego i on o wszystkim zapomina
Nie muszę z nim rozmawiać wgl o wypłynięciu z wyspy ? może to ktoś potwierdzić? bo rozmawiałem z każdym poza nim i gdy ide do Torlofa zapytać kiedy wypływamy on mi mówi ,,jeszcze nie zdecydowaliśmy gdzie płyniemy'' zrobiłem wszystkie misje jakie tam są bo sprawdzałem w poradniku oprócz misji ,,Powrót''. Próbowałem też się przespać, 3 dni konkretnie i dalej to samo, a u Torlofa nie mam opcji dialogowej, żeby tą misje skończyć.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z miltenem zabiłeś tego małego śniącego? Ruda odkryta? Pogadałeś na plaży z ludźmi że czas wracać?

MisticDago

MisticDago

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak. Zrobiłem misje  : zapomniana wyspa ( trzeba w nich znaleźć mape i sekstans ), naprawa statku (koło zębate), prowiant dla gorna, niezwykłe rośliny dla lestera, zabiłem mini śniącego, złoża rudy, gdzie jest moje złoto.. Teraz jestem w misji powrót i gadałem ze wszystkimi na plaży i na statku oprócz Vatrasa bo on nie chce ze mną wgl rozmawiać.

Daje mój zapis, może ktoś z forumowiczów spróbuje to rozwiązać w grze, jak coś to gram w Returninga Rebalance v2.1 PL
http://www.speedyshare.com/bPSfE/savegame1.rar

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wydaje mi się że bez rozmowy z Vatrasem nie da rady opuścić wyspy. Byłem w tej same sytuacji co Ty i dalej już nie ruszyłem.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A zabić Vatrasa ( przy pomocy konsoli) i jeszcze raz go wskrzesić?

MisticDago

MisticDago

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też próbowałem, próbowałem też go przyzywać w tym też tego Vatrasa z Khorinis bo to 2 różne npc na kodach tak jakby i z tym z Khorinis normalnie mogę gadać, dałem mu datek i próbowałem gadać z tym z statku i dalej nic ;/

Letrox

Letrox

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz iść do pomieszczenia obok i idź w lewo. Na końcu tego korytarza jest z tego co pamiętam kapliczka beliara i on tam się teleportuje.
Nie ma go tam...

GustaWxGothic

GustaWxGothic

Użytkownicy
posty27
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Potrzebuje pomocy w misji Dar Szaleńca, a mianowicie jak ją zaczać? Rozmawiałem już z Xardasem, potem modliłem się przy ołtarzu i pokazuje mi się napis "nic się nie stało". Czy ma na to wpływ moja niska karma u Beliara? A może mam tylko mały procent na powodzenie? 
http://scr.hu/11wx/nbljq Tak to wygląda(karma)

0 użytkowników
Do góry