Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4394428 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4394428

Odpowiedzi 14149

Matrix028

Matrix028

Użytkownicy
posty9
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy da się zrobić zadanie od Gallahada  będąc w gildii i czy jeśli wyłączę pułapki przez kody to czy gra mi się nie zbuguję.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ja bym radził z kodami sie nie bawić

Matrix028

Matrix028

Użytkownicy
posty9
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czyli kody nie. A co z tą przynależnością do gildii? Mogę być w niej czy nie?
Gram na patchu 1.3.1

GustaWxGothic

GustaWxGothic

Użytkownicy
posty27
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Miecz Asasyna (2H)

Gdzie znajdę to cudo? xd

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Miecz Asasyna (2H)

Gdzie znajdę to cudo? xd

w najwyższej wieży zamku w GD (tam gdzie jest duch gomeza) będziesz musiał się pomęczyć z kluczami

Grimm

Grimm

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam

Pisze do Was zrozpaczony fan Gothica. Niedawno przeszedłem Noc Kruka a teraz biorę się za the returning. Jednak sama rozrywka jets epicka ale cholernie trudna czy ktoś może mi pomóc?
Obecnie utknąłem w II rozdziale, cudem udało mi się dostać do zamku ale nie mogę z niego wyjść. Moja rozpacz była taka ,że wczytałem sava z Khorinis wytłukłem wszystko co było w moim zasięgu Jarkendar także. Oto moje statystyki, bez pasów, pierscieni i amuletów gram na poziomie latwym. Ocecnie biegam z Cieżkim mieczem dwuręcznym (135obr,135 siły.) Wie ktoś może jak zwiększyć ilość punktów życia?(nie chodzi mi o tabliczki) Czy pakować dalej w siłe? a może w mane? czy rozwijać umiejętność walki mieczem ? Co mam zrobić żeby nie być takim cieniasem :) i jeszcze jedno pytanie czy w II rozdziale robić misje poboczne? Czy zrobić misje z rudą i wypierdalać? xd

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Grimm , jak grałem 1 raz w gothica postacią pod STR , czyli duży koks z dwuręczniakiem to priorytetowo uczyłem się pozyskiwania płytek pancerzy pełzaczy i do Wilka po zbroje. Uwierz mi że po jej założeniu gra 2x łatwiejsza :D Co do hp to jak masz kase to kup przepis na miksturkę z jagód. W manę nie pakuj, zbieraj grzybki i rób mikstury, jak jesteś wojem to wystarczy.

Teraz ja mam pytanie: gram postacią pod zręke i wyczytałem że dodano nowe pancerze które wymagają właśnie tego atrybutu (patch 1.3). Czy jest szansa zdobyć owy pancerz w 1-2 rozdziale? I czy broń typu Betty , czy Rapier mimo że wymagają zręczności to pobierają obrażenia właśnie z niej , czy z siły? Pozdrawiam :)

styxu

styxu

Użytkownicy
posty64
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie chcę wprowadzać w błąd, ale wydaje mi się, że zbroja z pełzaczy jest pod zręczność, następna zbroję pod zręczność dostaje się chyba po wykonaniu misji w mieście orków, tak mi się tylko wydaję, dawno grałem.

Gzel

Gzel

Użytkownicy
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie , czy Mika ( Strażnik Khorinis Przed Bramą ) czy jest związany z nim jakiś quest , czy jego śmierć coś nam ograniczy ?

GustaWxGothic

GustaWxGothic

Użytkownicy
posty27
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wypisze mi ktoś tutaj wszystkie bonusy z jedzenia, które wystepują w returningu? ;d

Grimm

Grimm

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy jezyków budowniczych? Bo nauczyłem się tylko 1 stopnia, a reszty chciałem się nauczyć potem jednak Myxir nic mi nie mówi i nie mam zadnej opcji dialogowej? Istnieje jakis kod którym da się coś zdziałać? Savów nie mam z jarkedarnu a grac od nowa nie bede. No chyba ze ktoś uratuje mi dupe i podrzuci sava paladynem na poziomie latwym w III rozdziale. Ale normalne wyjaśnienie tej sytuacji byłoby najlepsze xd

GustaWxGothic

GustaWxGothic

Użytkownicy
posty27
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto uczy jezyków budowniczych? Bo nauczyłem się tylko 1 stopnia, a reszty chciałem się nauczyć potem jednak Myxir nic mi nie mówi i nie mam zadnej opcji dialogowej? Istnieje jakis kod którym da się coś zdziałać? Savów nie mam z jarkedarnu a grac od nowa nie bede. No chyba ze ktoś uratuje mi dupe i podrzuci sava paladynem na poziomie latwym w III rozdziale. Ale normalne wyjaśnienie tej sytuacji byłoby najlepsze xd

Z tego co pamiętam może Cię tego nauczyć Eremita. :)

Grimm

Grimm

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No właśnie nie nauczy. bo nie chce uczyć ;((

GustaWxGothic

GustaWxGothic

Użytkownicy
posty27
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wypisze mi ktoś tutaj wszystkie bonusy z jedzenia, które wystepują w returningu? ;d

Dodatkowo co potrzeba, aby nauczyć sie przekuwać pancerze strażników światynnych?(Mam wyuczony u kowala tylko ten podstawowy mieczyk)

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przekuwanie poprzednich pancerzy bractwa

Grimm

Grimm

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy wie ktoś jak zdjąć przekleństwo Beliara? Bo nie wiedizałem ze nalezy założyć ten pierscień od Dagotha. Moj rpoblem polaga na tym, że mam 150 karmy u Beliara i - 150 u Innosa,więc Innos nie chce dać mi rozgrzeszenia xddd Znacie jakiś sposób na szybkie zwiększanie karmy u Innosa? Albo kod na zmiane karmy?

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Udało się komuś z was zabić Azgalotha ( tego smoka w dolinie cieni) bez pomocy kuszy? Gram nekromantą i nie wiem czy 20+ szkieletów nie wystarczy, a pytam się bo nie chce dawać na razie pkt w kusznictwo.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
5 strzałów kuszą i smok leży, nie musisz dawać punktów w kuszę.

Matrix028

Matrix028

Użytkownicy
posty9
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam. Powie mi ktoś czy robiąc zadanie od Gallahada mogę być w gildii, bo czytałem gdzieś że będąc w gildii quest się spiepszy.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Udało się komuś z was zabić Azgalotha ( tego smoka w dolinie cieni) bez pomocy kuszy? Gram nekromantą i nie wiem czy 20+ szkieletów nie wystarczy, a pytam się bo nie chce dawać na razie pkt w kusznictwo.
Jak nie będziesz miał buga że Ci się kusza zmieni w eq na magiczną tak jak mi to go bez problemu zabijesz mając minimum w kusznictwie. Jeżeli załapiesz buga to książę demonów Cie poratuje.

0 użytkowników
Do góry