Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4432339 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4432339

Odpowiedzi 14149

Lampart

Lampart

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kolejne pytanie.

Czy da się jakoś posunąć siódmy rozdział do przodu bez zgody piratów na dołączenie do wojny z orkami?
Pyrokar ciągle nic się nie dowiedział a zostały mi tylko zadania opiekunowie,dziwne rzeczy i wojna z orkami przy czym powiadomiłem hagena o zgodzie całej reszty. Co mam dalej robić?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Kolejne pytanie.

Czy da się jakoś posunąć siódmy rozdział do przodu bez zgody piratów na dołączenie do wojny z orkami?
Pyrokar ciągle nic się nie dowiedział a zostały mi tylko zadania opiekunowie,dziwne rzeczy i wojna z orkami przy czym powiadomiłem hagena o zgodzie całej reszty. Co mam dalej robić?
Nie da rady.Wykonaj wszystkie pozostałe questy dla piratów.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Komu lepiej sprzedać rogi cieniostwora? Alfredowi czy Busterowi?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Komu lepiej sprzedać rogi cieniostwora? Alfredowi czy Busterowi?
Ja nie wiem,po co wogóle takie pytania zamiast samemu sprawdzić? Zresztą na logikę,że Busterowi bo jeszcze exp leci...

dzaba93

dzaba93

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie jak przejść misje : Gdzie jest Nek, do cholery. Chodzi mi o to że znalazłem już  ciało wraz z amuletem tylko kucharz ze starego obozu powiedział że to nie jest Nek tylko inny facet. Gdzie mam szukac prawdziwego Neka albo jak udowodnić że to Zły go zabił?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Up wtf czy ty wiesz co to za forum jest ?

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie jak przejść misje : Gdzie jest Nek, do cholery. Chodzi mi o to że znalazłem już  ciało wraz z amuletem tylko kucharz ze starego obozu powiedział że to nie jest Nek tylko inny facet. Gdzie mam szukac prawdziwego Neka albo jak udowodnić że to Zły go zabił?

Chciałem Ci dać odpowiedź w tamtym temacie... Ale skoro spamujesz we wszystkich tematach, to chyba z tego zrezygnuje. Ja nie wiem, czy to trzeba być kretynem czy kim...

VorgPL

VorgPL

Użytkownicy
posty26
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie jak przejść misje : Gdzie jest Nek, do cholery. Chodzi mi o to że znalazłem już  ciało wraz z amuletem tylko kucharz ze starego obozu powiedział że to nie jest Nek tylko inny facet. Gdzie mam szukac prawdziwego Neka albo jak udowodnić że to Zły go zabił?
Na ch*j spamujesz wszędzie do cholery!?

Xanas

Xanas

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakaś ukryta ścieżka na początku gry z modem by wszystko szło jakoś sprawnie? na 4 lvlu nie jestem wstanie pokonać Sakona z lagą , a on ma mnie na 2 hity, a ja go na 40/.  Gram na normalnym poziomie..

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sakona? To jakiś boss, czy co?

A co do pytania, to chyba logiczne, że skoro nie dasz rady czegoś/kogoś pokonać, to albo używasz innego sposobu (magia, broń dystansowa), lub darujesz sobie, i walczysz ze słabszymi potworami. Wbijasz lvl, uczysz się umiejętności bojowych itp. To nie Risen 3, że od razu jesteś w stanie powalić każdego stwora.

Xanas

Xanas

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
LoL. sakon to własciciel farmy obok Onara. łatwiejsze są tylko szczury.... ajk gosc z lagą cie mocniej bije niz ty go z miecza.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Xanas

Xanas

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w/e. Pytam się czy jest jakas inna kampania początkowa anim zabiorę się za khorinis

VorgPL

VorgPL

Użytkownicy
posty26
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Że co kurwa?
O czym ty do nas piszesz, bo nie ogarniam?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie najłatwiej o goblińskiego berserkera? Podobno mają smocze korzenie, to sobie miksturkę siły zrobię ;p. Wybijanie orków jest cholernie żmudne, a do tego trzeba zabić co najmniej 100 do marnych +2 do siły. :pokerface:

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gdzie najłatwiej o goblińskiego berserkera? Podobno mają smocze korzenie, to sobie miksturkę siły zrobię ;p. Wybijanie orków jest cholernie żmudne, a do tego trzeba zabić co najmniej 100 do marnych +2 do siły. :pokerface:
A samych orków do 5 rozdziału można zabić więcej niż 1500,bo są wszędzie,pod samym zamkiem masz z 400-500. Berserkery na lodowej ziemii między smokiem,a kopalnią Marcosa,a w 3 rozdziale chodzą po Wielkim Lesie w Khorinis.
@Xanas
Nie ma nic takiego.Jak masz typa na 40 hitów,a on ciebie na jednego to proste,walczysz technicznie parując każdy cios,z tego co wiem to Sekob nawet combosa nie wyprowadza i wystarczy na pamięć napierdalać ctrl s i ctrl w. To nie Gothic 3,że przeciwnicy giną sami,na początku trzeba myśleć i na wszystko znaleźć taktykę.

Xanas

Xanas

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No bo zaczynam gre na normalnym poziomie, a na 3 lvlu to mnie goblin na 2 hoty bierze, a także Sekob co pałka bije, a ja musze go z 30 razy walnąć, a i tak brakuje mi kondychy, by go dobić.

Dlatego to wygląda jakbym o czymś zapomniał, i jakby khorinis było dla postaci 10-15 lvlowych, to gdzie jest lokacja dla postaci 1-5 lvlowych xd ? bo gdzieś te poziomy czy pieniądze (lol 1200 sztuk złota za pare punktów zdrowia) trzeba zdobyć.

Ja rozumiem że to nie gothic 3, ale wybrałem poziom normalny a nie arcytrudny.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A samych orków do 5 rozdziału można zabić więcej niż 1500,bo są wszędzie,pod samym zamkiem masz z 400-500. Berserkery na lodowej ziemii między smokiem,a kopalnią Marcosa,a w 3 rozdziale chodzą po Wielkim Lesie w Khorinis.

Nie napisałem że nie dam rady, tylko że jest to cholernie żmudne, i na razie mi się nie chce z nimi męczyć  ^^

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Xanas
Gra jest trudna tylko na początku,pod koniec II rozdziału wojownik to pierdolony terminator kasujący wszystko na swojej drodze niczym czołg. Hp nie trzeba się uczyć tylko zdobyć z bonusów-w 2 rozdziale Constantino ma przepis na mikstury z leśnych i polnych jagód,które są wszędzie,do tego tabliczki,bonus za ofiarę u Darona,śledź w jaskini za miastem,bonus za jedzenie szynek,serów,chleba itp.

Zadam teraz pytanie,które widziałem z 10 razy i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Gdzie są klucze do skrzyń w wolnej kopalni? Nigdzie nie leżą,nie ma ich żaden ork ani pełzacz. Podejrzewam,że tylko mag wody je dostaje,ale wolałbym się upewnić. I jest tam wogóle coś ciekawego?

0 użytkowników
Do góry