O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4394397
Odpowiedzi 14149
Szulwik
Czy bryłki magicznej rudy przydadzą mi się do czegoś konkretnego, czy mogę sobie z nich miecze kuć, i sprzedawać Bennetowi?
Tizgar
Maciej
Chujowy interes czeladnik nie jest od zarobku
K0nopa
Joth
Ktoś mi powie czemu podczas walki zrobiło mi się takie coś? Raczej nie jest to efekt ugryzienia przez pustynnego szczura... Efekt jak po bagiennym zielu. Była to moja walka przy użyciu miecza ukradzionego Sentenzie. Wcześniej takie coś nie występowało. No, kradzież to złe słowo. Najpierw go pobiłem...
Wonsz
No dobra, dzięki za radę, ale nie pytałem się o to czy warto zostać czeladnikiem Harada (Swoją drogą lepiej niż u Bospera, bo Alfred i tak skupuje trofea), tylko czy magiczna ruda przyda się do czegoś innego niż do kucia broni?
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
Cytat: Szulwik w 2015-05-04, 19:02Ktoś mi powie czemu podczas walki zrobiło mi się takie coś? Raczej nie jest to efekt ugryzienia przez pustynnego szczura... Efekt jak po bagiennym zielu. Była to moja walka przy użyciu miecza ukradzionego Sentenzie. Wcześniej takie coś nie występowało. No, kradzież to złe słowo. Najpierw go pobiłem...Ten sam efekt jest po używaniu Przyjaciela Laresa. Mają bardzo dobry dmg za taką siłe aż za dobrą i przez to są zabezpieczone tym efektem.
Cytat: Szulwik w 2015-05-11, 16:56No dobra, dzięki za radę, ale nie pytałem się o to czy warto zostać czeladnikiem Harada (Swoją drogą lepiej niż u Bospera, bo Alfred i tak skupuje trofea), tylko czy magiczna ruda przyda się do czegoś innego niż do kucia broni?Możesz sobie nią ułożyć rysunek wyrzucając po jednej z ekwipunku.
Maciuś
@WonszKtóryś z magów wody w jarkendarze poszukuje tej recepty.
Shiro
Sagez
Krieghen
Lampart
Simon Said Moderator