Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4394397 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4394397

Odpowiedzi 14149

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy bryłki magicznej rudy przydadzą mi się do czegoś konkretnego, czy mogę sobie z nich miecze kuć, i sprzedawać Bennetowi?

Ponawiam

ps. mała pomyłka. Nie chodziło mi o Benneta, tylko o Harada, u którego jestem czeladnikiem ;p.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Chujowy interes czeladnik nie jest od zarobku

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Cytat: Tizgar
 link=topic=20521.msg1203233#msg1203233 date=1431353927
Chujowy interes czeladnik nie jest od zarobku
A od czego w takim razie? :|

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Moim zdaniem tylko do otrzymania bonusu.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ofc pierwszy w temacie Dyniek a w returna nie grał, tu prawa znane z g2 nie obowiązują czeladnik w returnie służy do otrzymania bonusu tyle, potem chuja nas obchodzi jego istnienia co najwyżej constantino może mieć zastosowanie jako dodatkowy zarobek bo jest to jeszcze opłacalne, wzgledem innych czeladników

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No dobra, dzięki za radę, ale nie pytałem się o to czy warto zostać czeladnikiem Harada (Swoją drogą lepiej niż u Bospera, bo Alfred i tak skupuje trofea), tylko czy magiczna ruda przyda się do czegoś innego niż do kucia broni?

Joth

Joth

Użytkownicy
posty62
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Ktoś mi powie czemu podczas walki zrobiło mi się takie coś? Raczej nie jest to efekt ugryzienia przez pustynnego szczura... Efekt jak po bagiennym zielu. Była to moja walka przy użyciu miecza ukradzionego Sentenzie. Wcześniej takie coś nie występowało. No, kradzież to złe słowo. Najpierw go pobiłem...
Ten sam efekt jest po używaniu Przyjaciela Laresa. Mają bardzo dobry dmg za taką siłe aż za dobrą i przez to są zabezpieczone tym efektem.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
No dobra, dzięki za radę, ale nie pytałem się o to czy warto zostać czeladnikiem Harada (Swoją drogą lepiej niż u Bospera, bo Alfred i tak skupuje trofea), tylko czy magiczna ruda przyda się do czegoś innego niż do kucia broni?
Możesz sobie nią ułożyć rysunek wyrzucając po jednej z ekwipunku.
W jednej ze skrzyń na przełęczy do Wolnej Kopalni znalazłem zwój podpisany "Jakaś receptura". Coś da się z tym wogóle zrobić(nie można go otworzyć)?

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

Ktoś mi powie czemu podczas walki zrobiło mi się takie coś? Raczej nie jest to efekt ugryzienia przez pustynnego szczura... Efekt jak po bagiennym zielu. Była to moja walka przy użyciu miecza ukradzionego Sentenzie. Wcześniej takie coś nie występowało. No, kradzież to złe słowo. Najpierw go pobiłem...
Ten sam efekt jest po używaniu Przyjaciela Laresa. Mają bardzo dobry dmg za taką siłe aż za dobrą i przez to są zabezpieczone tym efektem.

Czytałeś wogóle dalej ?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Możesz sobie nią ułożyć rysunek wyrzucając po jednej z ekwipunku.

Bardzo śmieszne. Poważnie się spytam, bo chce uniknąć sytuacji, że wykorzystam wszystko na miecze, a w dalszej fazie gry będzie coś, do czego się przyda.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@Wonsz
Któryś z magów wody w jarkendarze poszukuje tej recepty.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Wonsz
Któryś z magów wody w jarkendarze poszukuje tej recepty.
No nareszcie konkretny człowiek,dzięki.

Shiro

Shiro

Użytkownicy
posty11
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś o której godzinie i gdzie  pojawia się ten cały Fellangor czy jak mu tam ten od zadania z Etlu. Na the Returning pisało że koło gospody orlana przy spalonej chacie ale tam go nie ma  Pomoże ktoś ?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wejdź "do środka" tej chaty. Ta chata jest w miejscu gdzie w podstawce był obóz Dragomira.

Sagez

Sagez

Użytkownicy
posty52
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Naprawdę nikt nie kojarzy możliwości nauczenia się lepszej mikstury zręczności + 5 za 50 PN a nie standardowe  +3 za 20 PN? Bo gdzieś tutaj o niej czytałem, tylko nie mogę sobie przypomnieć gdzie...

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Edgor ma przepis na miksturę zręczności z serc jaszczuroludzi.

Czy są jeszcze jakieś recepty na miksturę siły? Bo nazbierać 100 serc orków, to nie jest łatwa sprawa  :pokerface:

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
jak wybijesz GD to serduszka lecą szybciej niż w walentynki

Lampart

Lampart

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam gdzie mogę się nauczyć wydobycia rudy? szczególnie w 7 rozdziale?
Też do 7 rozdziału jak mogę zdobyć surową stal? i eliksiry przyspieszenia?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Grimes Cię uczył, ale nie wiem czy w VII. żyje... Zamiast eliksirów przyśpieszenia można kupić szybkie śledzie. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Lampart
Jest gdzieś książka "magiczna ruda",ale nie jestem pewien gdzie. Być może u góry w zamku w GD.
@Szulwik
Nazbierać 100 serc nie jest łatwo? Interesujące,w 2 rozdziale miałem coś koło 900 czy 1000 łucznikiem,którym nawet ich nie potrzebowałem... Orków masz od groma w całym GD,przecież oni są słabi,zdecydowanie za słabi jak na mój gust.

0 użytkowników
Do góry