Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4418533 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4418533

Odpowiedzi 14149

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
grał na najnowszym patchu bez tekstur...

No właśnie wiec nie wiem co oni pierdolą za głupoty tym bardziej, że w starych patchach można było zrobić misję gildii złodziei w 2 rozdziale.

Więc gothicman ogarnij się bo wersja gry to jest patch i nie wchodzą w to żadne tekstury itp. Nie chodzą mi one tak jak bym chciał na mojej przeróbce windowsa dlatego ich nie mam.

zbroi kruka i pana cienia z tego co wiem we wcześniejszych wersjach nie było proszę ss http://i.imgur.com/puaRgi5.jpg

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Okno statystyk i czcionka to nie kwestia texturepacka, innymi słowy coś zjebałeś.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gram na własnej przeróbce windowsa i z niektórymi plikami mogą występować błędy.
odnośnie tematu, nie wiecie jak to jest grać magiem ognia w returningu? kiedy mogę nim zostać i jakie są wymagania?

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram na własnej przeróbce windowsa i z niektórymi plikami mogą występować błędy.
odnośnie tematu, nie wiecie jak to jest grać magiem ognia w returningu? kiedy mogę nim zostać i jakie są wymagania?
Musisz mieć 40int + 100many, dla różnych magów jedynie początek jest inny, aż do zdobycia Szponu Beliara, a potem Uriziela, wtedy to nie ma znaczenia (Co jest jednak wadą Returninga w tej wersji). Maga ognia stawiam na 2 miejscu jeśli chodzi o trudność na początku.

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Musisz mieć 40int + 100many, dla różnych magów jedynie początek jest inny, aż do zdobycia Szponu Beliara, a potem Uriziela, wtedy to nie ma znaczenia (Co jest jednak wadą Returninga w tej wersji). Maga ognia stawiam na 2 miejscu jeśli chodzi o trudność na początku.

kto wg Cb jest na 1 miejscu? Ja tam oddam szpon beliara, nie mam zamiaru z urizielem grać bo to będzie za łatwe.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Myślałem żeby zagrać magiem ognia bo podobno najtrudniej ale fala uriziela czy jak to tam słyszałem, że każdego orka na hita potem jak się to ma. Albo deszcz ognia i jazda... Co do rzeźnika no to przynajmniej początek będzie ciekawszy:)
To spróbuj Guru, to dopiero jest janusz! Mag ognia przy nim to super-kozak  :lol: Choć tak naprawdę każdym magiem gra się łatwo pod warunkiem że zdobędzie najpierw Szpon Beliara a potem Uriziela.

To w ogóle da się odwrotnie?

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kto wg Cb jest na 1 miejscu? Ja tam oddam szpon beliara, nie mam zamiaru z urizielem grać bo to będzie za łatwe.
Zdecydowanie Guru - na niektórych kręgach nie ma żadnych zaklęć ofensywnych ,brak zaklęć masowych, ciekawy czar - Hiponza dostępny jest dopiero od 5 rozdziału (moim zdanie powinien być od 2, wtedy to by była zabawa :lol2:), bez Szponu i Uriziela jesteś nie tylko najgorszym magiem ale i najgorszą gildią w grze  :lol:

Myślałem żeby zagrać magiem ognia bo podobno najtrudniej ale fala uriziela czy jak to tam słyszałem, że każdego orka na hita potem jak się to ma. Albo deszcz ognia i jazda... Co do rzeźnika no to przynajmniej początek będzie ciekawszy:)
To spróbuj Guru, to dopiero jest janusz! Mag ognia przy nim to super-kozak  :lol: Choć tak naprawdę każdym magiem gra się łatwo pod warunkiem że zdobędzie najpierw Szpon Beliara a potem Uriziela.

Jasne że się da :D

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zdecydowanie Guru - na niektórych kręgach nie ma żadnych zaklęć ofensywnych ,brak zaklęć masowych, ciekawy czar - Hiponza dostępny jest dopiero od 5 rozdziału (moim zdanie powinien być od 2, wtedy to by była zabawa :lol2:), bez Szponu i Uriziela jesteś nie tylko najgorszym magiem ale i najgorszą gildią w grze  :lol:

Przecież do Gd nie da się wejść przed ogarnięciem Jarkendaru, a Uriziel jest w Świątyni Śniącego  :hmmm:

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

znudziło mi się zdejmowanie demona na 3 hity:P Na wojowniku demon 3 hity bagienny smok 3 hity, boss ognistych golemów 6 hitów z miecza... Zobaczymy najwyżej tego uriziela zrobię ew. nie będę go używał. Zobaczymy bo na razie na rzeźniku mi się podoba:P Widzę że podstawowym expem to będzie ubijanie chrząszczy:)

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
znudziło mi się zdejmowanie demona na 3 hity:P Na wojowniku demon 3 hity bagienny smok 3 hity, boss ognistych golemów 6 hitów z miecza... Zobaczymy najwyżej tego uriziela zrobię ew. nie będę go używał. Zobaczymy bo na razie na rzeźniku mi się podoba:P Widzę że podstawowym expem to będzie ubijanie chrząszczy:)
To lepiej Szpon Beliara sobie załatw, bo działa tylko na jedną jednostkę a nie na wszystkie po linii. A na brak expa możesz wykorzystywać mora-ulatru w drugim rozdziale - 20 dusz = +1000expa.

Przecież do Gd nie da się wejść przed ogarnięciem Jarkendaru, a Uriziel jest w Świątyni Śniącego  :hmmm:
Ulepszenie Szponu nie jest obowiązkowe więc możesz go mieć nawet w 7 rozdziale.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś mi powie jak zarąbać przyzwanego paladyna niedaleko słonecznego kręgu? Zniszczenie ożywieńca nie działa, kula ognia i pięść wichru zadają mu naprawdę mikroskopijne obrażenia, tak samo jak moja broń. Jest jakiś tajny sposób, czy po prostu muszę poekspić?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jest on nie do pokonania w 1 rozdziale. Niemniej this is gothic więc zabicie przeciwnika nie jest jedyną możliwością dobrania się do fantów których strzeże.

@kuszczyk
Jak będziesz używał magicznych broni typu szponu beliara, uriziel, lodowa zguba, zamieć itp. to zepsujesz sobie gre. Można równie dobrze zacząć bugować picie mikstur kiedy atakują nas potwory.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Do pokonania to jest na pewno, pytanie brzmi ile by mi to zajęło ;p.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Do pokonania to jest na pewno, pytanie brzmi ile by mi to zajęło ;p.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Ktoś mi powie jak zarąbać przyzwanego paladyna niedaleko słonecznego kręgu? Zniszczenie ożywieńca nie działa, kula ognia i pięść wichru zadają mu naprawdę mikroskopijne obrażenia, tak samo jak moja broń. Jest jakiś tajny sposób, czy po prostu muszę poekspić?

Tam gdzie jest hełm łucznika ? Ja mogę powiedzieć tylko, że można go zabić śmiercią ożywieńca gdy namierzamy tym zaklęciem szkielet,który jest za nim wtedy on będzie stał na drodze i zabije go .

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bugowanie nie jest mile widziane!

Psalm 19

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Za nim nie ma żadnego szkieletu. A śmierć ożywieńca na niego nie działa.

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Za nim nie ma żadnego szkieletu. A śmierć ożywieńca na niego nie działa.

No ja wiem to, ale mi chodzi żeby podprowadzić .

Maciuś, ale to nie jest bug na staty  :trollface:  :ok: .

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ja wiem to, ale mi chodzi żeby podprowadzić .

Maciuś, ale to nie jest bug na staty    .
bug to bug, te szkielety wystarczy wprowadzić na zewnątrz kawałek w stronę lasu, a potem szybo wrócić do jaskini wziąć co potrzebne i się zbierać.

0 użytkowników
Do góry