Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4419452 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4419452

Odpowiedzi 14149

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
hmm gram na trudnym i w samej gd miałem bosów sporo + 4 kapitanów wokół zamku + kapitan statku, boss wilków, boss zębaczy 2x bossy mroźnych wilków królowa pełzaczy, 5x bossów w dolinie cienia, a jeszcze ten wódz w mieście orków, po prostu jak się wybiło do 0 GD to na  trudnym można mieć również sporo pkt. Wonsz na rzeźniku łucznikiem ma orki na hita niektóre na 2 w 2 rozdziale.
PS. jeszcze inubisa rozwaliłem w 2 rozdziale. A to, że za siłę płaciłem 7,5tyś to nic złego chyba. Nie rozumiem ludzi z tego forum. Jak zbudujesz słabą postać to piszą jak grasz itp do newbie, a jak ktoś zbuduje za silną postać to od razu zaczną, że grasz na kodach albo coś innego mimo, że ja i tak nie zbudowałem najlepszej bo np. taki Maciek w 2 rozdziale pod koniec miał 300+ siły na 37 czy tam 38lvlu.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
No własnie. To mnie zawsze troche wpienia. Ze nie ma balansu w modyfikacjach. Nagle stajesz sie takim rozkurwiatorem wszelkiego zywego stworzenia(jak to poetycko ująłem) i gra sie robi zbyt nudna. A moze to my gramy za dobrze?

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No nie wiem, z uriziela smok bagienny na 3 hity padł:D Reszta stawiała opór, np. boss ognistych golemów padł na 6 chyba hitów.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ale mam "genialny" pomysl. Niech w 2 albo 3 rozdziale wszystke zwykle potworki zastapia bossowie. Tylko zeby nie dawały PN za zabicie Kappa

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
chyba po prostu muszę w końcu zagrać na rzeźniku bo ten trudny to straszne easy teraz. Gothic II ma w sobie ten problem, że najfajniejszą sprawą jest budowanie postaci, a potem jak masz ją zajebiście mocną to wszystko staje się nudne.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
A mam pytanie. Z jakiego rozdzialu masz najstarszego sejwa?

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam teraz 5 rozdział jak dobrze pamiętam bo od 2 do 5 rozdziału to w godzinę lekko ponad wszystko zrobiłem.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
a masz sejwa z poczatku 4 rozdzialu?

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
chwila poszukam jeśli mam to dam

Post połączony: 2015-05-03, 11:57
z 4 rozdziału mam jak zabijam przedostatniego smoka tylko tego jednego save, nie mam zrobionych questów od opiekunów, nie mam nauczonego języka demonów i runa mora ulartu mi się zbugowała i senyaka nie mogę zrobić więc sfer nie zbierałem, jeśli chcesz takiego save to mogę Ci dać

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A nie wiesz może czy paladynem będzie się grało trochę trudniej niż tym strażnikiem świątynnym?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nie mam pojecia. Wiem ze śś zostal troche pogorszony bo dostaje op rune dopiero w 4 rozdziale. Nie wiem jak tam u palladynow bo nawet w zwyklgo g2nk nigdy nim nie gralem

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
chyba po prostu muszę w końcu zagrać na rzeźniku bo ten trudny to straszne easy teraz. Gothic II ma w sobie ten problem, że najfajniejszą sprawą jest budowanie postaci, a potem jak masz ją zajebiście mocną to wszystko staje się nudne.
Na rzeźniku jest to samo. Odejmij od trudnego poziomu z 10 lvl postaci pod koniec gry i masz poziom rzeźnik.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Myślałem żeby zagrać magiem ognia bo podobno najtrudniej ale fala uriziela czy jak to tam słyszałem, że każdego orka na hita potem jak się to ma. Albo deszcz ognia i jazda... Co do rzeźnika no to przynajmniej początek będzie ciekawszy:)

Post połączony: 2015-05-03, 12:14
Nie mam pojecia. Wiem ze śś zostal troche pogorszony bo dostaje op rune dopiero w 4 rozdziale. Nie wiem jak tam u palladynow bo nawet w zwyklgo g2nk nigdy nim nie gralem

ja tej runy nawet nie brałem na smoki:P

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Myślałem żeby zagrać magiem ognia bo podobno najtrudniej ale fala uriziela czy jak to tam słyszałem, że każdego orka na hita potem jak się to ma. Albo deszcz ognia i jazda... Co do rzeźnika no to przynajmniej początek będzie ciekawszy:)

To zagraj guru będziesz miał fale ale deszczu już nie :D

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To spróbuj Guru, to dopiero jest janusz! Mag ognia przy nim to super-kozak  :lol: Choć tak naprawdę każdym magiem gra się łatwo pod warunkiem że zdobędzie najpierw Szpon Beliara a potem Uriziela.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O co Wy sie kurwa kłócicie - niech kazdy moze zagra tym czym chce -.-

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tutaj chodzi o to, że kuszczyk nas wyzywa twierdząc, że ma najnowszą wersję, a my kłamiemy. Niech gra na czym chce, ale niech nie pisze, że ma najnowszą wersję.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
To ja zeby przywrocic dawna atmosfere tego tematu zadam pytanie: gdzie mozna znalezc grabie?

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
To ja zeby przywrocic dawna atmosfere tego tematu zadam pytanie: gdzie mozna znalezc grabie?

Po co ci ? Farma Lobarta .

0 użytkowników
Do góry