Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4443607 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4443607

Odpowiedzi 14149

Joth

Joth

Użytkownicy
posty62
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gram na Rebalance 2.1PL. A i Owca wspominał coś o kupcu na farmie Onara, który to ?

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Gram na Rebalance 2.1PL. A i Owca wspominał coś o kupcu na farmie Onara, który to ?
Nigiel czy jak mu tam, wcześniej on siedzi u Orlana w karczmie potem się przenosi na farme Onara jak zrobisz questa dla morderców związanego z nim.

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Zadajesz pytanie w stylu wystarczy to i to ale nie kończysz go, bo nie napisałeś na co ma to wystarczyć to jest podstawa

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Brajzer

Brajzer

Użytkownicy
posty51
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile trzeba zręczności żeby okraść Parlana? Muszę się dostać do biblioteki żeby zebrać notatki Xardasa. Próbowałem nawet tego buga z przemianą, ale przenosi mnie do pokoju nowicjuszy ;c

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Proboj do skutku, jest też taki trick, że możesz szybko zagadać znow do postaci jak się kradzież nie udaje jeszcze zanim dialog o konsekwencjach się zaczyna, no i próbować aż wejdzie, tylko potem i tak trzeba się raz wylgac albo zapłacić.

Brajzer

Brajzer

Użytkownicy
posty51
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli że za 1 razem może się nie udać, ale za 10 już tak? :o

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo to jest jakiś czynnik losowy również, niedawno stałem z pół h przy Parcival u w gd żeby mu ukraść klucz aż poszło, zr około 80.

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Zadajesz pytanie w stylu wystarczy to i to ale nie kończysz go, bo nie napisałeś na co ma to wystarczyć to jest podstawa
Chodzi mi oto czy iść z takimi statami do Jarkendaru ? Zapomniałem tego dopisać  :lol2:

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ile trzeba zręczności żeby okraść Parlana? Muszę się dostać do biblioteki żeby zebrać notatki Xardasa. Próbowałem nawet tego buga z przemianą, ale przenosi mnie do pokoju nowicjuszy ;c
Można wejść przez tekstury,próbuj wejść bokiem w ścianę obok drzwi aż ci się uda,chyba że uważasz takie rozwiązanie za oszustwo :). Chociaż co ciekawe kiedy raz to próbowałem to spadłem w dół i wylądowałem w... podziemiach klasztoru tam gdzie w 5 rozdziale są szkielety i drzwi do ukrytej biblioteki.

Swoją drogą wie ktoś gdzie znajduje się piąta notatka dziadka Falka? Podobnież przy jaskinii w kanionie,jednak nie jestem w stanie tego znaleść.

JanuszChrystus

JanuszChrystus

Użytkownicy
posty35
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Przemień się w korytarzu tam gdzie można użyć magii i omiń go najzwyczajniej w świecie, ja tak zrobiłem gdy musiałem zabrać księgę z przepisem na serce luciusa.

Jak zwiększyć punkty trafień najwydajniejszym sposobem? Chciałbym założyć zbroje sługi beliara i potrzebuje 1000hp. Mam mase różnego zielska w eq więc myślałem nad miksturami ale może doszły jakieś nowe komplety *np set kasty wojowników* w tym modzie więc pytam.

I coś kojarze po gothic 1, 2 lub nk źe był chyba jakiś amulet,pierścien działający jak ulumulu tylko na nieumarłych jest coś takiego? Muszę się dostać do wieży mgieł a to aktualnie samobójstwo.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Cytat: Brajzer w Dzisiaj o 00:29Ile trzeba zręczności żeby okraść Parlana? Muszę się dostać do biblioteki żeby zebrać notatki Xardasa. Próbowałem nawet tego buga z przemianą, ale przenosi mnie do pokoju nowicjuszy ;c
Przemień się w korytarzu tam gdzie można użyć magii i omiń go najzwyczajniej w świecie, ja tak zrobiłem gdy musiałem zabrać księgę z przepisem na serce luciusa.
Kogo ma omijać jak Parlan stoi przed katedrą w której jest Pyrokar? Z tego co wiem to on chce sie dostać do biblioteki, a z dostaniem sie do Pyrokara problemu nie ma.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Owca, na jarek to starczy, wynik ok jak najbardziej dobry nawet bardzo :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Jak walczyć z duchem krwawego ogara ? Próbowałem z piratami jak kanion czyściłem, ale oni mu gówno walą a on ich szybko zabija mnie też -_-

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Na takiej samej zasadzie jak z innymi potworami - rozwijamy siłę, zakładamy lepszy miecz, zabijamy przeciwnika.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Nwm czy zmarnować na nim grom :/ Trochę szkoda, ale te pn i exp się przyda.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nwm czy zmarnować na nim grom :/ Trochę szkoda, ale te pn i exp się przyda.
Zużyj bo ten bydlak jest cholernie wytrzymały.Mając miecz 115 dmga i coś koło 100 siły gówno mu robiłem,a on brał mnie na 4 hity przy pancerzu z płytek pełzaczy :).

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W obu skrzyniach w domu lehmara są pułapki. Nie mogę więc wykonać ani misji z krwawymi pucharami ani misji dla gallahada. Muszę więc poczekać do drugiego rozdziału kiedy nabije odpowiednią ilość punktów trafień aż wytrzymam aktywacje pułapki czy jest jakiś inny magiczny sposób na to cholerstwo? Jak mam wykonać te dwa zadania w 1 rozdziale?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Błyskawiczne odskoczenie od skrzyni wciśnięcie klawisz "H" i to wielokrotne :P

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest to niemożliwe. Kiedy odchodzę od skrzyni postać automatycznie wyciąga broń, a następnie ginie mimo spamowania klawisza h.

Psalm 19

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
@Tizgar, tak to wymyśliłeś? xD

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu