Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4444956 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4444956

Odpowiedzi 14149

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gram pierwszy raz strażnikiem swiątynnym i mam takie pytanie. Kto uczy wykuwać miecze 2h ?
A po cóż ci je wykuwać ;p?   Nie lepiej sobie jakiś zakupić/znaleźć? Prawdopodobnie Joru albo Darrion, jeżeli nie to Harad jeśli jesteś  u niego czeladnikiem.

Joth

Joth

Użytkownicy
posty62
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znależć Tancerza Śmierci ? Szukałem w jaskini z pełzaczami w jaskini próby ognia i nie było. PS:Gram na Reb 2.1PL.

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jarkendarze w jednym z Sarkofagów. Chyba xd

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.czy sarkofag w swiatyni sniacego zostal usuniety tam w jednym z pomieszczen z orkiem szamanem?
2.czy opyla sie uczyc 2 broni na mistrza?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
2.czy opyla sie uczyc 2 broni na mistrza?
W grze nie ma umiejetności dwóch broni.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Chodziło mu o 1h i 2h :)

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Werewolf wie o co mu chodziło, ale zwrócił mu uwagę na fakt, że napisał to niepoprawnie.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Adixoo

Adixoo

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z misją od Gallahada, a mianowicie gdy chcę ukraść tą książkę ze skrzynki Lehmara to się na mnie rzuca całe Khorinis, gdy kradnę w nocy to się rzuca na mnie Lehmar i Obywatelka, gdy uśpię ich to się rzuca na mnie obywatelka która jest za domem. xdd (Wszystko robię o północy)

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam problem z misją od Gallahada, a mianowicie gdy chcę ukraść tą książkę ze skrzynki Lehmara to się na mnie rzuca całe Khorinis, gdy kradnę w nocy to się rzuca na mnie Lehmar i Obywatelka, gdy uśpię ich to się rzuca na mnie obywatelka która jest za domem. xdd (Wszystko robię o północy)
Za mało zręczności.W tym modzie stuknięcie kolanem o podłogę i muśnięcie skrzyni dłonią budzi pół miasta,które doskonale wie kto i gdzie okrada skrzynię. Btw. wydaje mi się,że książka nie jest w skrzyni,tylko Lehmar ma ją przy sobie.Zabij go w misji dla Zabójców i po kłopocie.

Post połączony: 2015-04-04, 00:44
Pełzacze wojownicy to jedni z mocniejszych przeciwników więc nie masz po co się brać za nie w 1 rozdziale. 60 siły na 12 lvl to trochę mało btw.
No to chyba jak ich nie zabije to nie przejde dalej. Bo żeby zostać Strażnikiem Światynnym w Reb2.1 to chyba właśnie potrzebny jest młot terakota.
Po prostu załatw pełzacza na kilka razy.Leć do niego,obij nie dając mu podejść aż ci się wytrzymałość skończy i uciekaj.Ulecz się i rób to samo,po kilku razach pełzacz padnie.

Adixoo

Adixoo

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja zrobiłem inaczej z tą listą dla Lutero od Lehmara, uspałem Lehmara i Obywatelke o północy, zapisałem sobie wczytałem i otworzyłem, tamta obywatelka za ścianą się już nie sapała. ;d

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam pytanie, bo kruka gładko wirem poleciałem, czy moc szponu(piorun) przebija się przez blok bronią?

Jeśli tak to jestem ciekaw jak kolega go ubił, gdy sam jak to powiedział, był na 2 szczały, czyli jakieś 5-6 piorunów.

Edit. Nie ten wątek, po zalogowaniu przeniosło mnie z tematu o rozwoju postaci tutaj, jakby ktoś był łaskaw usunąć, to podziękował.

Transek

Transek

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Aby wykuć Pancerz Runiczny potrzebuję: sto bryłek magicznej rudy, jedną bryłkę czarnej rudy, dziesięć uncji siarki, pięć słojów smoły, pięć bryłek kwarcu, akwamaryn i pierwotną cząstke świata, przez kowali potocznie zwana elementium, ekhm zanosi sie na szukanie wiatru w polu"
Gdzie to znaleźć?

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
"Aby wykuć Pancerz Runiczny potrzebuję: sto bryłek magicznej rudy, jedną bryłkę czarnej rudy, dziesięć uncji siarki, pięć słojów smoły, pięć bryłek kwarcu, akwamaryn i pierwotną cząstke świata, przez kowali potocznie zwana elementium, ekhm zanosi sie na szukanie wiatru w polu"
Gdzie to znaleźć?
W ciele smoka-ożywieńca

Adixoo

Adixoo

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy Stary Ścierwojad jest do jakiegoś questa czy sobie go można zabić?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
To jest po prostu nowa odmiana ścierwojada na rozdział II, znajdziesz je wszędzie ;)

Joth

Joth

Użytkownicy
posty62
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Za mało zręczności.W tym modzie stuknięcie kolanem o podłogę i muśnięcie skrzyni dłonią budzi pół miasta,które doskonale wie kto i gdzie okrada skrzynię. Btw. wydaje mi się,że książka nie jest w skrzyni,tylko Lehmar ma ją przy sobie.Zabij go w misji dla Zabójców i po kłopocie.

Post połączony: 2015-04-04, 00:44
Pełzacze wojownicy to jedni z mocniejszych przeciwników więc nie masz po co się brać za nie w 1 rozdziale. 60 siły na 12 lvl to trochę mało btw.
No to chyba jak ich nie zabije to nie przejde dalej. Bo żeby zostać Strażnikiem Światynnym w Reb2.1 to chyba właśnie potrzebny jest młot terakota.
Po prostu załatw pełzacza na kilka razy.Leć do niego,obij nie dając mu podejść aż ci się wytrzymałość skończy i uciekaj.Ulecz się i rób to samo,po kilku razach pełzacz padnie.
Ale żeś odkopał. I nie wiem czemu ale mnie wytrzymałość się nie kończy w ogóle pewnie mam buga ale nieważne to nawet lepiej bo to kijowa mechanika. Problemem było to, że on bije niesłychane ilości dmg ale i tak go załatwiłem gromem więc nie ma już problemu ale dzięki.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Bo masz wersję 1.1, a najnowsza jest 1.3.1...

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Bos patcha nie zainstalował i grasz na 1.0 albo grasz na 1.3 na BŁ takie są tylko 2 opcje które powodują ze wytrzymałość nie spada.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Wystarczy 360hp, pancerz wodnego kręgu przekuty x5 i miecz rag zar (Ten od kupca na farmie Onara) ? poziom trudności normalny.

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

0 użytkowników
Do góry