Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4415194 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4415194

Odpowiedzi 14149

Lobuuzek

Lobuuzek

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Semka, a więc tak, postanowiłem zagrać od nowa z Patchem 1.3.1 i wbijam do miasta, od strony portowej, Gadam z Laresem i idę do Moe'go żeby już go mieć z głowy.. Pokonuje go, ale zamiast "Ogłuszenia" on pada martwy na ziemie, i atakuje mnie pół miasta.. 
Jak to coś zmieni to walczę mieczem bandytów ( coś takiego, z głowy pisze ) 40 DMG zadaje... 
Gram na poziome trudności "Trudny" :v

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ponieważ szpady dobijają przeciwników, zmień na jakiś normalny miecz i złój mu skórę.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
NIe wiem czy to normalne ale grajac nekromanta po jakims czasie przestaje działać runa przywołania szkieletu nekromanta normalnie rzuca czar ale nie pojawia sie szkielet i many tez nie zabiera nie da sie nic przywołać jakieś rozwiazanie ??

Z runą demona jest to samo. Zrobiłem nową runę, starą wywaliłem ale to nic nie dało.

Lobuuzek

Lobuuzek

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponieważ szpady dobijają przeciwników, zmień na jakiś normalny miecz i złój mu skórę.
Dzięki ziomuś, o podstawowej rzeczy nie pomyślałem  :facepalm:

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Ile osób można maksymalnie zabrać na statek do dworu Irdorath? Licząc z kapitanem.

Aziral

Aziral

Użytkownicy
posty92
Propsy22
  • Użytkownicy
NIe wiem czy to normalne ale grajac nekromanta po jakims czasie przestaje działać runa przywołania szkieletu nekromanta normalnie rzuca czar ale nie pojawia sie szkielet i many tez nie zabiera nie da sie nic przywołać jakieś rozwiazanie ??

Z runą demona jest to samo. Zrobiłem nową runę, starą wywaliłem ale to nic nie dało.

Spróbuję rozwiązać wasze problemy. Aktualnie gram Necro, więc trochę już o nim wiem. Limit przywołań na dzień wynosi 20, o ile się nie mylę. Demona można przywołać tylko jednego i dopóki nie zginie to nie przywołacie kolejnego. Niestety nie wiem czy można przywołać 20 razy Armię ciemności, bo jeszcze nie jestem na tym etapie.
Jeśli coś pomyliłem to poprawcie.

Ile osób można maksymalnie zabrać na statek do dworu Irdorath? Licząc z kapitanem.
Jak kiedyś grałem to mogłem zabrać wszystkich, którzy chcieli płynąć, więc chyba nie ma tego ograniczenia co w podstawce.

kosa89

kosa89

Użytkownicy
posty33
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Pytam bo nie wiem jak to wygląda. Ja zmieściłem sprytnym sposobem 12 osób wraz z kapitanem licząc.

A takie dodatkowe pytanie: Jak pokonać golema, który strzeże wejścia do wieży na zachodnim krańcu Khorinis? Golem Cienia czy jakoś tak.

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zacznie do Ciebie biec to musisz użyć zaklęcia światła 

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Grając magiem ognia mogę się nauczyć czegoś od magów wody?

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Kortch

Kortch

Użytkownicy
posty1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

O ile dobrze wiem  to nie, musiałbyś być magiem wody.

PS. Witam wszystkich to mój pierwszy  post na tym forum

Asartan

Asartan

Użytkownicy
posty22
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobry.

Pierścień gildii Araxos znajdę w namiocie gdzie przebywa Elvrich? Obszukałem ciała i kufry na zewnątrz i nie ma. W "obozie" 4 bandytów za farmą Sekoba też byłem i nie znalazłem a na 1000% wpadł mi w rączki gdzieś w poprzedniej wersji (i stawiam 25 tys $ z Dubaju z szansą pomyłki równą 0,01) że było to koło magicznego golema.

Jakieś sugestie?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Magowie ognia uczą tylko magów ognia, magowie wody magów wody, nekromanci nekromantów itp... z wyjątkiem języka Lenga oczywiście który jest dla każdego :)

Dobry.

Pierścień gildii Araxos znajdę w namiocie gdzie przebywa Elvrich? Obszukałem ciała i kufry na zewnątrz i nie ma. W "obozie" 4 bandytów za farmą Sekoba też byłem i nie znalazłem a na 1000% wpadł mi w rączki gdzieś w poprzedniej wersji (i stawiam 25 tys $ z Dubaju z szansą pomyłki równą 0,01) że było to koło magicznego golema.

Jakieś sugestie?
Z tego co sie orientuje to ten pierścień powinien wypaść z któregoś z bandytów. Spróboj wybić bandytów w Wieży Jacka albo tych do zadania z Hakonem.

Asartan

Asartan

Użytkownicy
posty22
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co sie orientuje to ten pierścień powinien wypaść z któregoś z bandytów. Spróboj wybić bandytów w Wieży Jacka albo tych do zadania z Hakonem.
Spóźniłeś się...

Kolejno padli (aggrująć pojedynczo + posługując się zwojami na łuczników):
  • Bandyci Halvora
  • Bandyci w jaskini koło garnizonu*
  • Bandyci w jaskini za przystanią*
  • Bandyci za farmą Sekoba
  • Bandyci mostowi(ak)
  • Dexter i jego wesoła kompania (a właściwe on sam bo... Greg)
  • Bandyci Jacka
  • Bandyci Elvricha
Czekam na kolejne pomysły :lol:

*expa nigdy za dużo

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Hmm a otworzyłeś ta rybe co byla w jaskini z bandytami niedaleko farmy Akila?

Asartan

Asartan

Użytkownicy
posty22
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do wątku gildii złodziei? Pewnie. Trzepanie golda na sprzedaży złota i srebra + dostęp do kanałów miejskich w celu otwierania kuferków to był priorytet we wczesnym stadium rozgrywki.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
To jest niemozliwe zeby ci sie nie zrespil ten pierscien. Ewentualnie mozesz przeszukac pozamykane skrzynie przy tych "obozach" bandytow chociaz watpie zeby ten pierscionek tam byl.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę Grittę? Idę do tej jaskini w której rzekomo ma być (wg. mapy Warda) jednak jej tam nie ma :D

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Gritta jest niedaleko miejsca gdzie polowales z Bartokiem na wilki i tym podobne. Bedziesz widzial namiot ktory strzeze chyba 4 albo 5 bandytow . W srodku bedzie Gritta.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Ale jeżeli nie wybiłeś tam wcześniej leśnych goblinów to ona może poprostu zginąć i może jej nie być.

0 użytkowników
Do góry