Wiem że już to gdzieś to było.. ale nie mogę tego znaleźć. :v
a więc tak, Idę do Dextera, gadam z nim i potem zabijam ale jeszcze tona bandytów została a po Gregu nie ma śladu.. Uprzedzam że nie wykonałem dla niego zadania z szukaniem tych Sakw z złotem, z góry dzięki za pomoc :>
Nieustanny brak myslenia na tym forum... A wiesz co to za czar grom ? albo deszcz ognia ? obydwóch możesz uzyc w 1r nie wydając ani 1 PN na manę. gadasz z Dexterem, tak by się dowiedzieć, ze to on porywa ludzi, PRZED WYKONANIEM ZADAŃ DLA GREGA, on Ci mówi, że jak jeszcze raz Cię zobaczy to zabije, wiec grzecznie odchodzisz. Stajesz na srodku podworka - otoczony przez bandytów i po prostu rzucasz zaklęcie grom = kilka tysięcy expa (zależy od pzm. trudności) - podejdz jeszcze trochę bliżej chatki żeby jeblo Dextera, tylko on nie zginie od gromu i wystarczy dojebac mu z kuli ognia, mi zawsze ucieka po schodach na górę ;D
I tak oto Greg zawsze kradl kilka tysięcy waszego expa, a wy jeszcze plaksiacie gdy on nie chce tego zrobić...
Post połączony: 2015-03-04, 09:16
dodam jeszcze, że takie rozwiązanie nie kłóci się w żadnym wypadku z rozwojem wątku Fabularnego Grega. Greg po prostu stoi na rozstaju, obok farmy Onara tak długo az nie wejdziemy do ejgo chaty w Jarkendarze, potem jak zwykle się tam pojawi i każe zajebać brzytwiaki.