Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4397646 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4397646

Odpowiedzi 14149

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem, że pisaneto było wyżej ale- Asmal nie daje mi zadnego Questa w IV rozdziale, wiec jak mam zdobyc jego bron i zbroje ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Byc w 5 bo w 4 to możesz go w dupę pocałować

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Jak rozpocząć walke z Astharem, złotym smokiem? jestem w r4 i standardowo jak mówię mu że mam tą runkę i sfery to oddaje mi serce i
umiera. A podobno w patchu 1.3 ma być możliwość walki z nim... Jak go
bije normalnie jest nieśmiertelny.

Ktoś zadał pytanie o najlepszy obuch w Khorinis.
A więc to jest ciężki młot wojenny (125 dmg/125 siła, 1h) oraz młot tarakota (150 dmg/200 siła, 1h)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
musisz mu nie oddać sfer i zablokować ta mniej ciekawa opcje na senyaka wtedy ashtar nie oda ci serca wiec i nie zginie :p
Ten patent juz od 1.1 działa
Zeby nie móc oddać mu sfer trzeba zrobić zadanie od 10 opiekuna a ze jest on dostępne dopiero w r4 ja ma się zrobiona resztę to  to nas ogranicza :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Dzięki za pomoc :) No to ruszę tych opiekunów aktualnie jestem przy opiekunie 7. Więc taki to bajer ;)

Sc@rpion

Sc@rpion

Użytkownicy
posty36
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wiem że już to gdzieś to było.. ale nie mogę tego znaleźć. :v
a więc tak, Idę do Dextera, gadam z nim i potem zabijam ale jeszcze tona bandytów została a po Gregu nie ma śladu.. Uprzedzam że nie wykonałem dla niego zadania z szukaniem tych Sakw z złotem, z góry dzięki za pomoc :>

Nieustanny brak myslenia na tym forum... A wiesz co to za czar grom ? albo deszcz ognia ? obydwóch możesz uzyc w 1r nie wydając ani 1 PN na manę. gadasz z Dexterem, tak by się dowiedzieć, ze to on porywa ludzi, PRZED WYKONANIEM ZADAŃ DLA GREGA, on Ci mówi, że jak jeszcze raz Cię zobaczy to zabije, wiec grzecznie odchodzisz. Stajesz na srodku podworka - otoczony przez bandytów i po prostu rzucasz zaklęcie grom = kilka tysięcy expa (zależy od pzm. trudności) - podejdz jeszcze trochę bliżej chatki żeby jeblo Dextera, tylko on nie zginie od gromu i wystarczy dojebac mu z kuli ognia, mi zawsze ucieka po schodach na górę ;D

I tak oto Greg zawsze kradl kilka tysięcy waszego expa, a wy jeszcze plaksiacie gdy on nie chce tego zrobić...

Post połączony: 2015-03-04, 09:16
dodam jeszcze, że takie rozwiązanie nie kłóci się w żadnym wypadku z rozwojem wątku Fabularnego Grega. Greg po prostu stoi na rozstaju, obok farmy Onara tak długo az nie wejdziemy do ejgo chaty w Jarkendarze, potem jak zwykle się tam pojawi i każe zajebać brzytwiaki.

Chemik112

Chemik112

Użytkownicy
posty7
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy dostaje sie od Asmala questa "Banda Hansa" ? Patch 1.3 ofc

Prumson

Prumson

Użytkownicy
posty26
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy dostaje sie od Asmala questa "Banda Hansa" ? Patch 1.3 ofc

Ja dostałem w piątym

Watchmaker

Watchmaker

Użytkownicy
posty34
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem że już to gdzieś to było.. ale nie mogę tego znaleźć. :v
a więc tak, Idę do Dextera, gadam z nim i potem zabijam ale jeszcze tona bandytów została a po Gregu nie ma śladu.. Uprzedzam że nie wykonałem dla niego zadania z szukaniem tych Sakw z złotem, z góry dzięki za pomoc :>

Nieustanny brak myslenia na tym forum... A wiesz co to za czar grom ? albo deszcz ognia ? obydwóch możesz uzyc w 1r nie wydając ani 1 PN na manę. gadasz z Dexterem, tak by się dowiedzieć, ze to on porywa ludzi, PRZED WYKONANIEM ZADAŃ DLA GREGA, on Ci mówi, że jak jeszcze raz Cię zobaczy to zabije, wiec grzecznie odchodzisz. Stajesz na srodku podworka - otoczony przez bandytów i po prostu rzucasz zaklęcie grom = kilka tysięcy expa (zależy od pzm. trudności) - podejdz jeszcze trochę bliżej chatki żeby jeblo Dextera, tylko on nie zginie od gromu i wystarczy dojebac mu z kuli ognia, mi zawsze ucieka po schodach na górę ;D

I tak oto Greg zawsze kradl kilka tysięcy waszego expa, a wy jeszcze plaksiacie gdy on nie chce tego zrobić...

Post połączony: 2015-03-04, 09:16
dodam jeszcze, że takie rozwiązanie nie kłóci się w żadnym wypadku z rozwojem wątku Fabularnego Grega. Greg po prostu stoi na rozstaju, obok farmy Onara tak długo az nie wejdziemy do ejgo chaty w Jarkendarze, potem jak zwykle się tam pojawi i każe zajebać brzytwiaki.

Można to zrobić lepiej i wyciągnąć jeszcze trochę expa za gadkę z Gregiem. Rozprawienie się z obozem bandytów nie stwarza problemów niezależnie od tego czy już wykonaliśmy zadania dla Grega czy nie.

Sc@rpion

Sc@rpion

Użytkownicy
posty36
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
dostałeś propsa za myslenie, rzadko tutaj spotykane.

jeżeli mówisz o skarbach grega to oczywiście i tak daję mu je, mówię też gregowi gdzie może znaleźć dextera.

Oczywiście, co do gadki z gregiem gdy ten już znajduje się w obozie Dextera to można jeszcze i to dorobić, na pewno istotne jak się gra na b.trudnym / rzezniku i głównym dostawcą expa są questy.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Maciuś gdzie moge znalezc 11 korzeni leczniczych? Kiedys o to pytaleś ale nikt chyba nie odpowiedzial.

Sc@rpion

Sc@rpion

Użytkownicy
posty36
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ta bo bron asmala się da zdobyć w r3 sry imposible pierdu pierdu

Żądło skorpiona miałem w 1 rozdziale, po zabiciu Asmala, bo nie chcialo mi sie na ten mieczyk czekac 5 rozdzialow, kiedy to mial bym juz lepszy. -> dobry patch

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Skończ pieprzyc bo tylko ty masz takie dziwne jazdy nikt go nie może ubić w r1 poza tobą ciekawe :P

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
opłaca sie tracic Pn na  kręgi magii oraz jedną rune zniszczenie ozywienca dla woja?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Na kręgi się opłacą na runę nie.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a jakie są fajne runki do 3 kregu ktorych nie trzeba sie uczyc?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Żadnych run się wojem nie uczysz bo to się nie opłaca gdyż żadna nie jest przydatna.

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ta bo bron asmala się da zdobyć w r3 sry imposible pierdu pierdu
Najlepszy łuk na r3 hmm ofc ten co daje raff ale to trzeba mu all magic odac ale ta potezna bron :P
Bez tego to smoczy zostaje :P
Zbroja łowcy orków wymaga ponad 200 zręczności :p
Elementium zdobędziemy dopiero pod sam koniec R6 musimy SO zabić
Nie wiem czy jest tak jak w 1.3, ale w 1.2 dało się zdobyć tą w 1 rozdziale. Pamiętam, że Asmala po prostu ognistymi strzałami zabijałem. Uciekałem na namiot i tylko w niego rzucałem i zapisywałem jak mu trochę życia zesżło

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
to w sumie na kregi po co wydawac pn?

0 użytkowników
Do góry