Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4394123 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4394123

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie da się zdobyć takich ringów w R1.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Dziękuję za mądrą odpowiedź.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Pytanko jedno - na początku gry dostawałem informację o zabitych potworach i ich ilościach, jednak od momentu jak dostałem raz +1 do broni jednoręcznej i raz +1 do many to już nie dostaję tych informacji, czy to jakiś bug czy tak powinno być? W dzienniku w ilości zabitych zwierząt też się ilość nie zmienia.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
tak ma być, info będziesz dostawał już coraz rzadziej zaś w dzienniku będzie się to aktualizowało co każdy bonus otrzymany

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Ok dzięki wielkie.

JaNóż

JaNóż

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Tylko mi zdarzyło się dostać grzywnę od Lee za bicie wieśniaków,których nie pobiłem?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Z tego co zauważyłem to w zdecydowanej większości przypadków bonus za zabijanie potworów otrzymujemy po ubiciu ~100 przeciwników od ostatniego bonusika. Natomiast sporadycznie zdarza się, że nastąpi to dużo wcześniej. Nie wiem czemu tak się dzieje ale domyślam się, że ma na to wpływ siła pokonanych przeciwników.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W którym rozdziale czyścić to Gar Urok? I gdzie znajdę dosyć sporo goblińskich berserkerów? 

Sc@rpion

Sc@rpion

Użytkownicy
posty36
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tobie jest potrzebny mózg. I nie obrażaj mnie bo ja ci krzywdy nie zrobiłem. Mogę się chyba spytać, a tobie nic do tego.

Ziomuś easy, żeby nastąpiła obraza musiał bym Cię obrazić. Bardziej chodzilo mi o stwierdzenie, ze grając nie uzywasz mózgu, a nie ze go nie masz. Przeciez do poczucia się obrazonym potrzebna jest inteligencja (moze niezbyt duzo, ale to i tak dowód na posiadanie mózgu).

Obrażasz się sam grając na poziomie dla retardów i oczywiście tych, ktorzy obrażają się sami grając na poziomie dla retardów, żebyś nie poczuł się obrażony jak by co...

Post połączony: 2015-03-02, 17:25
polecam poziom trudny. Dopiero na tym poziomie zrozumialem, ze na nizszych expa dostawałeś po prostu za dużo, ten poziom wymaga wyrzeczenia się czegoś słabszego dla czegoś lepszego i co najwazniejsze używania mózgu

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
No ja pierwszy raz gram w Returninga i wybrałem właśnie poziom trudny, w końcu w Gothicu mam jakiekolwiek wyzwanie :D

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ziomek, ciekawe jak na poziomie trudnym zrobiłbym hybrydę. Poza tym, nie mam zbyt wiele czasu na expienie ponieważ mam szkołę, a mi nie uśmiecha się latanie 2 prawdziwe dni na oczyszczenie Khorinis ze stworzeń, poza tym PC należy do brata, i jak chcę siąść on sb, to niestety muszę zejść, bo to jego sprzęt. Mówisz tak swobodnie, bo pewnie Ty masz PC dla siebie tylko i wejdziesz na niego kiedy chcesz, ja niestety nie mam takiej możliwości.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

marcinqszu

marcinqszu

Użytkownicy
posty30
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
W którym rozdziale czyścić to Gar Urok? I gdzie znajdę dosyć sporo goblińskich berserkerów?

Całego Gar Urok to tak prędko nie wyczyścisz a w szczególności szamanów, którzy jak przypierdolą i trafią to już praktycznie kaplica :P a tak na serio to po wykonaniu u nich wszystkich zadań. Wcześniej jak w r5 to raczej nie da rady.

A co do tych goblinów to ich za wiele nie ma. Z tego co pamiętam to po dwa w lasach przy farmie Onara i kolejne na granicach lodowej krainy przy moście ( jak się idzie od zamku). Więcej sobie teraz nie przypomnę.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Jak rozpocząć walke z Astharem, złotym smokiem? jestem w r4 i standardowo jak mówię mu że mam tą runkę i sfery to oddaje mi serce i umiera. A podobno w patchu 1.3 ma być możliwość walki z nim... Jak go bije normalnie jest nieśmiertelny.

kosa89

kosa89

Użytkownicy
posty33
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Co to jest Gar Urok?
Podziemne miasto orków.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czy strażnik głównej bramy w górniczej dolinie będzie potrzebny później do jakiejś misji? Npc ten zawsze widzi przez ściane, że otwieram drzwi w budynku gdzie jest engrom. Następnie skacze z murów do orków i tam ginie. Da się jakoś tego uniknąć?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Podpieprzysz mu klucz do głównej bramy jeżeli chcesz brać Torlofa na kapitana i w sumie do niczego już się nie przyda

Sc@rpion

Sc@rpion

Użytkownicy
posty36
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ziomek, ciekawe jak na poziomie trudnym zrobiłbym hybrydę. Poza tym, nie mam zbyt wiele czasu na expienie ponieważ mam szkołę, a mi nie uśmiecha się latanie 2 prawdziwe dni na oczyszczenie Khorinis ze stworzeń, poza tym PC należy do brata, i jak chcę siąść on sb, to niestety muszę zejść, bo to jego sprzęt. Mówisz tak swobodnie, bo pewnie Ty masz PC dla siebie tylko i wejdziesz na niego kiedy chcesz, ja niestety nie mam takiej możliwości.

To jak by Ci się chciało, albo znalazł bys czas na granie na trudnym, to napisz PW i chętnie Ci opiszę jak stworzyć masakrującą od 2 rozdziału do końca gry hybrydę nekromanty ;)
Moim zdaniem to nie jest kwestia czasu na grę, skoro grasz i tak to, to, że masz ograniczony dostęp do komputera oznacza tyle, że przejście gry zajmie CI więcej dni - dłuższy czas odnoszenia przyjemności z gry.
Po za tym to wydłużenie czasu grania jest widoczne tylko w I rozdziale, gdzie rzeczywiście trzeba się postarać. Od wejścia do Jarkendaru i tak już kosisz wszystko na swojej drodze.
Jedynym mankamentem dla większości graczy tego forum było by właśnie to, że taka gra w 1 rozdziale, nie jest czysta zabawą, lecz nieustannym obliczaniem, zapamiętywaniem i męczeniem mózgu. Tak więc, gra nie dla idiotów.

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę to całe elementium czy jakoś tak do wykucia zbroi Haradima? I gdziem ogę znaleźć dosyć sporo smoły (U Isgahrotha wykupiłem na średnią zbroję światynną)

Sc@rpion

Sc@rpion

Użytkownicy
posty36
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zobacz u Goraxa, a jak nie ma to zacznij od alchemików w Khorinis, może Sagita, ew. Cronos.

0 użytkowników
Do góry