Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4402330 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4402330

Odpowiedzi 14149

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z Urizielem nie było o takie trudne :P
Oki, dobra, to lece do tego Abuyina :D
Mam tego frajera, jednak się pomyliłem, stał przy tym kamiennym moście

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
dobra wczytalem jakies okolo 200 razy i wyszlo mi z tego 9 siły ile trzeba bylo sie nameczyc

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Możecie mi podać miejsca na I rozdział z ukrytymi pierścieniami i amuletami? Albo inaczej robię maga wojownika (MW) i chciałbym sb uzbierać jakiś fajny komplet dla mojej hybrydy.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Hybryda na 1.3 jest niegrywalna

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki to bonus daje nam Gestath, gdy mamy zbroje z płytek ?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
:ayfkm::facepalm: Dzięki Maciuś, przez ciebie będę zmuszony użyć bugu z potkami...

EDIT: Tizgar, powiedz mi proszę, dlaczego hybryda w 1.3 jest niegrywalna? Za słaba postać by była czy jak?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Jak użyć tego talizmana orków, kija i orkowego pierścienia na cmentarzysku? wykonuje zadanie z posążkiem dla Demosa.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Naciśnij na trzy statuetki w jednej z bocznych komnat na cmentarzysku orków. Powinno się "coś" stać. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie masz na tyle pn ani bonusów aby wymasterowac 2 statystki a tego wymaga twoja hybryda wiec tego nie obejdziesz
Wyzysk taki sam jaki dawał w 1.2 1.1 i 1.0 i pewnie na jeszcze wczesniejszych wersjach czyli 5 zreki :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Naciśnij na trzy statuetki w jednej z bocznych komnat na cmentarzysku orków. Powinno się "coś" stać.
Dzięki, stało się :) tylko zabrakło poradnika i już człowiek się czasem gubi...

A tak pozatym da się otworzyć wszystkie kraty w pomieszczeniu nr 1 jak tylko się wejdzie na cmentarzysko orków ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
1 się nie da wiec trzeba sie przebic bokiem przez tex :P bo skrzynka jest warta zachodu :P

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Tizgar to jak ja bede pokonywać wrogów grając czystym MW jak na początku ciężko z maną. A i ja nie chcę wymasterować walke na maxa tylko 1h do 40% i sile do 70 i koniec z pakowaniem na woja i skupianie sie na magii. Jakie bonusy madz na mysli?

PC, na którym siedzę:

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tak samo jak robią to necro i mo pot o jest najebane u kupców zwoiów aby nie trzeba było robić żadnych hybryd

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da rade zrobić chybrydę na 1.3, po prostu im wyższy poziom trudności tym ciężej. Tyle, że maga z siłką to ja bymnie robił.

Necro59 jak to jak. Dostajesz przecież OP kostur jak magiem zostajesz i możesz jak wojownik grać, nie musisz czarami.

---Gothic 2 Returning---

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Jakby to coś miało znaczyć, to gram na poz. Łatwy.

PC, na którym siedzę:

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niepotrzebnie w siłke dawałeś. Te PN mogłeś dawać w różne umiejętności i elixiry, które biorą 1-3 PN i dają 1 do inteligencji. Na R1 możesz mieć 70-80 inteligencji dajesz 30% w wybranej broni i w pierwszym akcie, w zwarciu kosturami masz lepsze obrażenia niż wojownik (no chyba, że zainwestował sporo w siłke ). Ale skoro na łatwym grasz to może punktów i na siłkę Ci starczy.

---Gothic 2 Returning---

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie zrobisz hybyrdy bo hybryda z definicji wymaga efektywnej walki 2 stylami co oznacza ze postaci musi miec 400 lub 500 sily oraz 800 many, brak pn jest na to :P

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz dziwną definicję hybrydy. W grach rpg postacie hybrydowe mogą, ale nie muszą być jak samochody hubrydowe i jeżdzić na każdym z dwóch rodzajów napędu niezależnie. Po prostu połączenia dwóch klas lub dwóch różnych stylów walki mają się uzupełniać lub sobie w jakiś sposób wzajemnie pomagać. Magowi pod STR nie potrzeba tyle many (poza tym jest regen), on głównie będzie walczył w zwarciu bronią, stąd pochodzą jego obrażenia. Magia tylko go wspomaga jak czar unieruchamiający lub summon, który skupia na sobie uwagę wrogów.

---Gothic 2 Returning---

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
@JeyP Moja postać na chwilę obecną wyglada tak:

http://zapodaj.net/48b1df9342961.bmp.html

Siła bez żadnego wspomagacza 27, a z pasem i pierścieniem tak jak widzisz na obrazku. (pierścień +3 siła, pas +5)
Doradź mi jak zrobić tą hybrydę :)

PC, na którym siedzę:

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Myślałem, że chcesz zrobić "maga bitewnego" coś mało tej siły, używałeś już bonusów do niej ? Powinieneś najpierw nauczyć się siły od nauczycieli, a dopiero potem jeść bonusy. Poza tym za wcześnie się walki bronią uczyłeś, na początku siła najważniejsza, potem walka. Wilki, polne bestie to główni przeciwnicy (no i krwiopijcy, ale tych to z łuku) przez kilka godzin, a ich to nawet pałką od bandytów 25dmg i 5% 1h rozwalasz z łatwością. I co tak mało inteligencji. Trochę to wszystko dziwnie wygląda jak na moje oko. Nie wiem co Ci mam zbytnio doradzić, trochę zrypałeś postać, ale na łatwym może coś z niej będzie. Jak będziesz miał jakieś pytania wal na PW.

PS: Ja na swoim czystym magu z samych bonusów i bez +5 od Harada mam 20siły.

---Gothic 2 Returning---

0 użytkowników
Do góry