Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4393916 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4393916

Odpowiedzi 14149

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pierścień dostajesz dopiero przy drugiej rozmowie z Dagothem, na ścieżce do kamienia runicznego z questem dla magow ognia

Jack Aligator

Jack Aligator

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ahaa i wszystko jasne dzięki :P  :ok:

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ta dokładnie źle opisałeś swój problem :P dlatego się dopytywałem bo przeczuwałem ze w tym tkwi szkopuł:P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czy wybijając wszystkich orkowych dowódców oblężających zamek w gd w 2 rozdziale dostaniemy i będziemy mogli później wykonać misje zlecaną przez orika?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ciekawe, ja właśnie jestem w R2 i ich wszystkich wybiłem dzisiaj. Kilka lvli wpadło

kryh

kryh

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam serdecznie, mam problem z dostaniem się do nekromantów.
Mam już przegrane ~25 godzin, I rozdział praktycznie wyczyszczony, ciągle brak przynależności.
Kiedy zachodzę do Xardasa, nie mam do wyboru żadnej opcji dialogowej oprócz powtarzającego się "A co dalej?"... żadnego dostępnego pytania o nekromantach.
Vatras też nie ma żadnej opcji dialogowej związanej z podpowiedzią co do gildii. 
Many i Intelektu właściwie nie mam... to może być problem?
Dla Xardasa oddałem też necronomicon.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdy w pierwszej gadce z vatrasem zapytam go o pozostałe gildie to powie o necro proste
Z dowodcami orków najlepiej całą 4 zostawić zywa, nic nie tracimy taka prawda a mamy pewnosc ze questa dostaniemy i obejdzie sie bez problemów.
Jesli mamy chetke zeby w r2 lub r3 bo w tych rozdziałch niema respa w gd to mozemy zabic all co chcemy poza smokami bo są immortal, dwoma lodowymi golemami dla sylvia, orkowych dowodców zostawiamy z hosh-pakiem i ur-shakiem oraz ten oboz czarnej skały tez no i ofc to czego nie jesteśmy wstanie w tym etapie gry zabic :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Trunkten

Trunkten

Użytkownicy
posty49
Propsy48
  • Użytkownicy
Czy z leśnych goblinów lecą goblinie jagody? Wydaje mi się że jedną mam z nich ale nie jestem pewien...

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na sile z kazdego moze poleciec- zapisuj, zabijaj, wczytuj save'a.

marcinqszu

marcinqszu

Użytkownicy
posty30
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Czy wybijając wszystkich orkowych dowódców oblężających zamek w gd w 2 rozdziale dostaniemy i będziemy mogli później wykonać misje zlecaną przez orika?

Tak powinno, będziesz mógł je przyjąć i od razu powiedzieć, że już ich wytłukłeś.

Czy z leśnych goblinów lecą goblinie jagody? Wydaje mi się że jedną mam z nich ale nie jestem pewien...
Kurcze nie pamiętam czy z każdego ale chyba tak, natomiast z goblińskich berserkerów leciały smocze korzenie.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy wie ktos od jakiej ilosci karmy leca szybko bonusy w kapliczkach? mam ponad 20 a bonus leci raz na 30 wczytywan..

Trunkten

Trunkten

Użytkownicy
posty49
Propsy48
  • Użytkownicy
czy wie ktos od jakiej ilosci karmy leca szybko bonusy w kapliczkach? mam ponad 20 a bonus leci raz na 30 wczytywan..

Ja mam 50 karmy a i tak muszę wczytywać z 15-20 razy żeby dostac to co chce.

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skopali z tą karmą. Nie zamierzam psuć sobie zabawy tylko dlatego żeby móc dostać troche siły czy zręki z kapliczek.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Ja tylko podam taką ciekawostkę, że udało mi się ukończyć zadanie z Gomezem i dostałem wybaczenie od Beliara mimo posiadania u niego niskiej karmy (ok. -30).
Kilka pytanek:
1. Gdzie jest Valeran? Potrzeba mi go do misji z Lutero jako nowego pomocnika
2. Jak wygląda sprawa respawnu w Dolinie Cieni? Bo jestem w III rozdziale i odłożyłbym ją do IV rozdziału. Strace wtedy spawn potworków w Dolinie ? Czy lepiej w III rozdziale ją zrobić ?

Z Goblińskich Wojowników (dawniej berserkerów) może wylecieć smoczy korzeń, a z leśnych może polecieć goblinia jagoda.

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Valeran to w karczmie Orlana siedzi

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bo do questa z gomezem ni jest wymagana karma u beliara żeby się udało wiec to żadna ciekawostka :P
Dolina cieni niema respawnu robisz ja w tym rozdziale w którym dasz sobie w niej rade tylko tyle 

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W którym rozdziale pojawi się pierwszy opiekun wody? Mam 4, jestem przed tym mostem i nic się nie pojawia

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
w 4 o ile wykonałeś poprzednie zadania dla opiekunów :P czyli masz complete pierwsze 6 :p

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam zrobione dla 6 :/ Przebiegłem się przed chwilą na tym moście i nic 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wow zajebałeś senge o kurwa :P
Poszukaj dobrze albo zagadaj z abuyinem to ci poda dokładną lokalizacje, bo może serio w złym miejscu szukasz :P

0 użytkowników
Do góry