Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4393103 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4393103

Odpowiedzi 14149

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O a propos smoczych korzeni, to pobiegałem trochę po Khorinis i znalazłem 5 korzeni (w tym 1 dla Constantino) i mam pytanie ile jest ich ogólnie? (nie chodzi mi o handlarzy, ani z bossów)

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cholera... jest jakiś sposób na zwiększenie karmy u Innosa? Jeśli nie to czeka mnie 151 dni "śpij do rana" i  modlic sie do Innosa 

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A przypadkiem jak nie bd mu składał ofiar to ci więcej karmy poleci?? Tak czy siak ja też potrzebuje tej karmy u Innosa ale nie znam innego sposobu.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Ja znalezionych mam 6. A ogólnie jest 8 albo 9.

Tak. Wybijanie poszukiwaczy, smoków...
Im większą ofiarę składasz tym większa szansa że poleci +1 do reputacji u innosa.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Czy do questa z duchem Gomeza trzeba mieć dodatnią karmę u Innosa?
Oczywiście, że trzeba. Dlatego najlepiej do momentu wykonania tego zadanie nie wybijać nic na Eltu i pilnować się z Innosem. Po tym idziemy na Eltu właśnie, tępimy Paladynów i  jest Karma u Beliara. Jak bardzo chcesz to rób masowe mordy na Poszukiwaczach aby zwiększyć karmę u Innosa.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki właściwie to nie wiem co mi z tym targowaniem przyszło do głowy :P . Czytałem że jak każemy (nie wiem ile razy) kowalowi powtórzyć słowa Kruka to zostanie opętany. Ja mu kazałem je powtarzać ale nie doszło do tej sytuacji, dziwne.

Znalazłem, czyli jednak z tym opętaniem istnieje :http://pl.gothic.wikia.com/wiki/Crimson (w ciekawostkach)

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Sprawdzę któregoś dnia czy mi to pójdzie :)

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Najlepsza zborja da SŚ w 3 rozdziale? 

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Najlepszą zbroję dla SŚ masz w V rozdziale :)

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale jaka zbroja byłaby najlepsza na ten rozdział :D i Jak ją zdobyć:)

marcinqszu

marcinqszu

Użytkownicy
posty30
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
@marcinqszu, powinieneś kontynuować grę. Jestem ciekawy, czy mimo takiego buga jest możliwe ukończenie gry.

W odpowiedzi na pytanie chciałem potwierdzić tylko, że faktycznie jest to możliwe. Wczoraj ukończyłem 7 rozdział i całą modyfikacje na poziomie normalnym z patchem 1.2. Dziś usuwam stare savy i przesiadam się na 1.3. Będziemy próbować to samo na poziomie trudnym stosując się do wcześniejszych porad w nadziei, że tym razem ten sam bug mi się nie przydarzy :)

P.S.
Ilość orków jest przesadzona. Nie wiem ile dokładnie się tego się załatwiło - zrobiło się w sumie około 30 mikstur z orkowych serc , ale uważam, że ubijanie ich wszystkich w r5 i później jeszcze w ostatnim to lekka przesada natomiast licznik potworów pod koniec wynosił

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Ciekawe jakie stwory wlicza do tych silnych potworów. Anyway brakuje mi troche takiej księgi jaka była w mrocznych tajemnicach, która pokazywała dokładną liczbe zabitych ścierwojadów, wilków, polnych bestii i wszystkich innych przeciwników.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

marcinqszu

marcinqszu

Użytkownicy
posty30
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ale jaka zbroja byłaby najlepsza na ten rozdział :D i Jak ją zdobyć:)

Sprawdziłem u siebie i najlepszą zbroją jaką idzie zdobyć w 3 rozdziale jest ta którą otrzymujemy od Ur-Thralla po zabiciu smoka w Dolinie Cieni. Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Ciekawe jakie stwory wlicza do tych silnych potworów.

Na pewno smoki i demona z zaginionej wyspy, więcej nie wiem. U mnie brakuje 4 smoków z górniczej doliny bo nie miałem możliwości ich zatłuc niestety.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
1. Szukam mikstury siły znajdującej się w górniczej dolinie której przetłumaczony opis z języka ruskiego google tłumaczem brzmi tak :
W bagażniku, klucz, który był smok połknął Snapper. Klatki piersiowej znajduje się w zagłębieniu, trochę dalej jaszczurki
przeciwpożarowe (malejąco do ołtarza - właściwa droga)
2. Gdzie znajdują się orkowe mikstury, które neoras przerabia na zdatne do picia? Wylatują randomowo z orków?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jakaś zbroja na 3 rozdział która nie wymaga zręki? ;/

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
A jakaś zbroja na 3 rozdział która nie wymaga zręki? ;/

A może średnia zbroja SŚ  :facepalm:

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
1. Szukam mikstury siły znajdującej się w górniczej dolinie której przetłumaczony opis z języka ruskiego google tłumaczem brzmi tak :
W bagażniku, klucz, który był smok połknął Snapper. Klatki piersiowej znajduje się w zagłębieniu, trochę dalej jaszczurki
przeciwpożarowe (malejąco do ołtarza - właściwa droga)
2. Gdzie znajdują się orkowe mikstury, które neoras przerabia na zdatne do picia? Wylatują randomowo z orków?
1. Jeden ze smoczy zębaczy w drodze do starego kanionu trolli ma w ekwipunku klucz. Zagłębienie to nie mam pojęcia.
2. Tak.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

marcinqszu

marcinqszu

Użytkownicy
posty30
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Nie tyle randomowo co z bossów szamanów + hersztów wojowników.

eXe

eXe

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z Gildią Zabójców...
Postanowiłem tym razem zostać Strażnikiem Miejskim. Jak pomyślałem, tak zrobiłem. Po wykonaniu zadania u Gerbrandt'a, idę na spotkanie z Asmalem, a On (jak już ktoś gdzieś w tym temacie wspominał) zabija mnie, z racji pełnionej przeze mnie funkcji... Jak już wspomniałem, ktoś miał podobny problem i zalecono mu po wzięciu zadania na Gildie Zabójców pogadać z Cassią, a dopiero później z Asmalem. Niestety, ja żadnego zadania związanego z Gildia Zabójców od Andre nie dostaję. Błąd, czy może zadanie to uzależnione jest od jakiegoś wydarzenia/rozdziału?
Dodam, że jeśli NAJPIERW zostanę czeladnikiem, później pogadam z Asmalem, a dopiero po rozmowie dołącze do Straży, to nie ma żadnego problemu. Nie przeszkadza mu nasze stanowisko.
Nie było by problemu, gdyby nie fakt, że czeladnikiem chce zostać jak najpóźniej, a oprócz dołączenia do Straży, jest to jedyna opcja, żeby się dostać do górnego miasta...

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Macius klucz ma zebacz zas skrzynka do ktorej pasuej klucz jest obok niego :P tam jest potek :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry