Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4422348 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4422348

Odpowiedzi 14149

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zacząłem grać na rzeźniku będę robił Nekromantę.

1) Nie wydałem i nie wydam na manę ani 1 PN. Jak chcesz dawać w manę to max do pierwszego progu chyba (40 many).

2)Nie wiem, wstrzymaj się z sumonami i kupuj jak będą Ci potrzebne. Goblin z I kręgu potrzebuje coś miedzy 70-80 inteligęcji więc pewnie nie będziesz miał tyle żeby go używać po zostaniu Necro

3) Pierwsze słyszę.

---Gothic 2 Returning---

Sc@rpion

Sc@rpion

Użytkownicy
posty36
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ojejku mimo, iż ortografia jest Ci obca to dziękuję. Ty jednak grasz na rzezniku, wiec oszczedzac musisz duzo wiecej, ja moge jeszcze trochę przeznaczyc na rzeczy "nie przymusowe" Tak więc, wypowie się ktoś jeszcze ?

Ps. Własnie o tym progu mówiłem, prób wynosi te 50 many, a ja robie do 54 korzystajac ze starego sposby 49->54

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A Ty napisałeś dużo przez z ojojoj....

EDIT: Dopiero zacząłem grać nie wiem czy to patch 1.3 czy poziom rzeźnik, ale inaczej progi są. Napisałem CHYBA 40 więc pewien nie byłem. W manę nie opłaca się nic dawać. Kapelusz 50 many, amulet 10, 20 dwa pierścienie, fajka 3, datki dla kapłana 2, piwa Coragona 4 many, 15 czeladnik Constantina, kapliczki, spokojnie starczy żeby mieć 100 na zmiane w necro. Masz regen many i życia, masz umiejętność, która pozwala używać życia zamiast many. Na nią lepiej zatrzymać punkty, a nie na manę.

---Gothic 2 Returning---

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
1. Możesz się max uczyć do 54 ale to max, ofc wcale nie musisz kwestia własna.
2. Niezależnie od poziomu wybieramy najlepsze zaklęcia i jego się uczymy, proste.
3. Rożne przypadki się rożnym osoba zdarzają, nic z tym nie zrobisz.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Watchmaker

Watchmaker

Użytkownicy
posty34
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
3. Gothic nie lubi wysokich wartości Report Rate w myszkach. Zmniejsz do 125 Hz jeśli masz więcej. Zaznaczam jednak, że to bardzo luźny trop.

Sc@rpion

Sc@rpion

Użytkownicy
posty36
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W sumie skoro jest ta opcja kliknięcia na klawiaturze "P" to wystarczy miec many tylko tyle zeby bylo nas stac na 1 rzucenie nadrozszego czaru ;D Klikamy i znow full mana.

Czary używane "od pasa" - (ja to tak nazywam bo Bezi podczas rzucania tego czaru nie wykonuje takiej animacji jak np z kuli ognia, że rzuca z nad głowy, tylko "wypycha" z wysokosci pasa czar). Co do tych zaklęc Tizgar to czy zostały choć trochę mechanicznie ulepszone ? Posiadały kompletnie zrytą mechanikę i wiele razy po prostu nie trafiały w cel, np z tego powodu nie dało się skutecznie używac runy ze szpony beliara, cieszylem sie ze juz w 2 rozdziale mialem rune na 500 obr, a trafiala cel raz na 3 rzuty i od razu cała mana w pizdu.

Pytam, bo nie wiem czy niszczyć, szpon, jak ten czar ma byc tak samo zepsuty jak był to juz wole expa za zniszczenie... To samo z resza dot. czarów wyssanie zycia, korzen, krzyk umarłych...

Post połączony: 2015-02-24, 17:56
3. Gothic nie lubi wysokich wartości Report Rate w myszkach. Zmniejsz do 125 Hz jeśli masz więcej. Zaznaczam jednak, że to bardzo luźny trop.

raz juz wylaczylem myszke calkowicie i poslugiwalem sie tylko strzalkami i wsad na klawiaturze, a problem i tak wystepowal wiec to raczej nie to ;) dzięki za mysl

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Błędy jakie zawsze uświadczam grając w returninga to wywalanie z gry w jarku przy próbach wejścia w teleporty lub czasami przy zabiciu jakiś potworów oraz ogólnie te lagi w jaskiniach :)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da radę osiągnąć 800 many na najlepszą szatę bez wydawania PN?

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
W co Ci Szpon nie trafiał? Nie odczuwałem tego jakoś. Jedyny jego problem to to, że był powolny i to, że nie na każdą istotę działa,  tacy Poszukiwacze na przykład. Ale jak trzeba było tępić bandytów to bardzo mi się podobało.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie dotyczące Canthara : O co z nim chodzi czy on należy do gildii złodziej, bo się praktycznie złodziejami nie interesuje jak gram .

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dziękuję, ale czytałem jak ludzie pytali czy go zabić, a ja nie wiem dlaczego bo ja z nim interesów nie robię i nie mam questów z nim powiązanych.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Zadanie z.Gildii Zabójców. 

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aaa dobra już rozumiem dzięki, może nawet warto zaczynać te zadania u zabójców :)

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
może nawet warto zaczynać te zadania u zabójców :)
może nawet warto zaczynać te zadania
może nawet warto zaczynać
może

A to od kiedy wolno ich nie zaczynać? O.o EXP, ZŁOTO!!

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
:D Tak wiem ale ja tam na razie nie mam czasu na to. Mam pytanko kolejne byłem u wróżbity Abudżina i on pieprzył coś o klasztorze (tak zrozumiałem z jego gatki) i był dubbing, czyli to z NK, ale pierwszy raz się z tym spotykam. Ktoś wie o co chodzi ?

I kolejne : Kiedy dostane zadanie od Dagotha?

Sc@rpion

Sc@rpion

Użytkownicy
posty36
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Shermor ty się trochę kompromitujesz, tym, ze o kazde byle co zadajesz tu pytanie. Wez skoncz ta jedna gre na tym poziomie trudnosci co masz, a wiekszosc pytan sama sie rozwieje, bo z takim nastawieniem skonczysz ta gre za rok...

Świat khorinis nie jest ogromny jak 4x caly skyrim... pobiegaj sobie po nim trochę...

Skoro grales w nk to powinienes wiedziec ze Abuin mowi o tym co sie wydarzy w nast rozdziale czyli pewnie masz 2 rozdzial i koles mowil Ci ze Pedro podpierdoli oko innosa

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kolejna pizda, która mnie wkurwia, dal twojej wiadomości cały czas gram w Returninga, a to że zadaje pytania to chyba nic złego.Po to jest ten dział.

A widzisz nie, mam I rozdział i stąd się rodzi to pytanie.

Sc@rpion

Sc@rpion

Użytkownicy
posty36
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nawet jezeli jestem pizdą, w twojej definicji bycia pizdą, to nie jestem idiotą ;) Ty zaś na takiego się kreujesz.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego jestem idiotą ? Bo zadaje pytania?

0 użytkowników
Do góry