Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4090642 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4090642

Odpowiedzi 14149

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Jakie rozkminy ^^ Mi jeszcze się ten bug nie przytrafił.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś powiedzieć jak dostac się do zamku w GD? Tzn dostac to sie jakos dostalem na przemianie w jaszczura ale pozniej musze wychodzic z niego do tych kopalni i jak ja mam to zrobic na 26 lvl wojem?(i nie piszcie wbij wiekszy lvl bo zrobielm prawie wszystkie misje i prawie wszystkie moby wybiłem w Khorinis i Jarku).Myślałem o użyciu czarów obszarowych typu grom albo deszcz ognia ale nie zabija ich zostaje z 10% hp(mam 39 inta, wiec ile potrzeba)?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
tak samo jak w nk bierzesz zwoje przemiany albo potion na speeda używasz przy wyjściu koło murów 

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W nk to sb zbierałem grupke i z tarana napieprzałem kuszą a teraz te Orki są wstanie wejśc wszędzie raz mi do zamku wszedl po taranie i scianach.. a tak ile inta trzeba zeby padały chociaz wojowniki zwykle od deszczu/gromu?( 1 int = +1 obr od magii tak)?

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
W nk to sb zbierałem grupke i z tarana napieprzałem kuszą a teraz te Orki są wstanie wejśc wszędzie raz mi do zamku wszedl po taranie i scianach.. a tak ile inta trzeba zeby padały chociaz wojowniki zwykle od deszczu/gromu?( 1 int = +1 obr od magii tak)?
Nie musisz na siłę teraz ich wybijać, zrób sobie z tymi kopalniami quest, ale tak, żeby po ewentualnym powrocie do khorinis nie załapać r3, w gd masz dużo questów więc jakiś lvl Ci wpadnie, jak możesz to napisz w jakim eq chodzisz i po krótce staty, bo rozumiem, że wybiłeś mobki i zrobiłeś questy w jarku i khorinis, ale gd nie ruszałeś?

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak dopiero do Gd wszedłem mam 103 siły 85 zreki 113 many i 65 % 1h i 530h(  z pasem,piersienami i amuletem) używam Miecza runicznego i Pancerza z Pełzacza
PS. w jaki sposób tak zeby nie załapać r3? Nie oddawać misji Garondowi czy co ?

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Mniej więcej, Garond chce raportu z trzech kopalni, oddaj z dwóch, jeden zostaw na koniec czyszczenia gd bo nigdy nie wiadomo czy nie trzeba się będzie po coś do khorinis wrócić ;P
Tizgar akurat dobrze napisał, przeleć do nich się na potce speeda ew. zwój przemiany^^ Questów niezwiązanych jako tako z orkami jest dużo, choćby za palisadą jest pare mobków "nie orkowych" i pare questów a na potce speeda się tam dostaniesz ;p

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktos napisac ile ok. inta trzeba żeby te orki padały na Deszcz ognia ? Bo nwm czy 1int =+obr od magii czy to jest inaczej jakos?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Tak, 1int to +1dmg.

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znalazłem w skarbcu magów ognia przepis na eliksir przemiany umysłu.To jest jakas mikstura questowa czy dodaje jakies atrubuty?(Jesli dodaje atrybuty to ile i jakie bo nwm czy opłaca sie szukać tych wszystkich składników)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
mikstura questowa dla baala tyona

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Sttark

Sttark

Użytkownicy
posty52
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Obecnie jestem w 4 rozdziale i chciałbym wykonać w nim zadania dla myśliwych, w miarę wszystkie. Jedyne co mi zostało to wykonanie tego questa z Benem (nie)kenobim. I teraz pytanie, zadanie to otrzymam przez rozmowę z Falkiem, czy muszę najpierw znaleźć notatkę pod piramidą? Poradnik trochę tego nie wyjaśnia, a ja nie mam ochoty latać tam i z powrotem. A jak przez notatkę, to gdzie ona konkretnie jest, bo obchodziłem ruiny i ani razu jej nie widziałem. Chyba, że to zadanie można wykonać dopiero w 5 rozdziale, to nie było tematu, ale ewentualnie proszę o odpowiedź i z góry dzięki. 

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Musisz znaleźć pierwszą notatkę, tam gdzie masz cieniostwora i poszukaj. Btw. ten Ben serio jest Kenobi xD

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Nom, znajdziesz później Amulet Bena Kenobiego xd a co do notki to to nie chodzi o ten mieszek przy piramidce? o.O

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie otóż mam dwa wina Łzy szczęścia i mysle czy lepiej jest je oba wypić i stracić zadanie czy oddać jedno Ferdinandowi? Bo w sumie on tylko 100 expa daje za to a 25 hp to naprawde sporo tym bardziej że zwaliłem sprawę bo z połowy jagód robiłem kompoty zamiast mikstur i jestem jakieś 100 hp w plecy.Czy jak nie zrobie tego zadania to nie będzie to miało wpływu jakiś wątek czy cos w tym stylu?

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Nie jestem pewny, ale wydaje mi się, że lepiej było oddać wino bo coś Ferdi dawał ale nie pamiętam ;D Dawno nie robiłem questów z Azgan.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
czarna ruda piechota nie chodzi

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko jestem czy w drugim rozdziale można już wbic do obozu na bagnach i powybijac tam wszystkie potworki? Bo potrzebuje expa i trolestów które tam są ale nie wiem czy nie zepsuje sb czegoś

PS.Czy sfery trzeba robic po kolei jak w poradniku czy to dowolne ?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Sfery dowolne, tak możesz w drugim.