Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4095459 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4095459

Odpowiedzi 14149

Sttark

Sttark

Użytkownicy
posty52
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadziałało, po prostu po jakimś czasie łażenia postać zareagowała. Teraz mam inny problem, mianowicie jak można podbić karmę u Innosa do zadania związanego z posążkami?

Wiem, że modlitwa pomaga i zbiera 1 punkt, ale obecny mój wynik to -77 dla Innosa. Zabijanie poszukiwaczy również pomaga, domyślam się, że smoków również coś da. Pytanie jest, czy są jakieś inne możliwości na zrobienie tego, czy nie? Albo kod ewentualnie na podbicie. I jeszcze, czy te zadanie można wykonać w 5 albo 7 rozdziale, czy już wtedy nie będzie możliwości na jego wykonanie. Z góry dziękuje za odpowiedź. 

Krętacz

Krętacz

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możesz je wykonać do 5 rozdziału; w 7 nawet jak zdobędziesz posążki, to nie wykonasz zadania, bo Lutero wącha kwiatki od spodu.

Raczej nie ma kodu na pobicie karmy. Piszę raczej ponieważ mogę się mylić. Wymienione przez cb metody są jak na razie jedynymi znanymi. Nie pozostaje ci nic innego jak wykosić smoki, poszukiwaczy i upadłych paladynów. Do tego dochodzą długie miesiące pełne modlitwy do Innosa :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Jak by się przeczytało FAQ przed gra to by się problemu unikło

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Krętacz

Krętacz

Użytkownicy
posty34
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tizgar Tizgar:) Czego ty się od ludzi spodziewasz :D

Post połączony: 2014-09-17, 16:58
Połowa populacji tej planety nie wie, co to jest FAQ :D

Shardan

Shardan

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. 
Gram w wersje Rebalance v2.1. Broń jednoręczną mam na 22% i nauczyciele zamiast 5LP chcą teraz 10 LP za każde 5%. Nie powinno się to czasem zmieniać za progiem 30% umiejętności, czy zostało to znerfione w Returningu?
 Te dzikie dwa procent dostałem za darmo, walcząc z potworami. Myślałem, że tak dzieje się tylko w Slash n Craft. Czy to znaczy, że włączając pewnego razu gre przypadkowo kliknąłem na SnC i popsułem sobie sejwa? :D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
W obu przypadkach opowiedz brzmi Tak
Return zmienia progi i premie do walki sa tez na rebie, tylko maja mniejsza czestotliwosc

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Shardan

Shardan

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W obu przypadkach opowiedz brzmi Tak
Return zmienia progi i premie do walki sa tez na rebie, tylko maja mniejsza czestotliwosc
Czyli wszystko jest jak być powinno?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czego nie rozumiesz w mojej odp ?

Shardan

Shardan

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mówisz, że odpowiedź na moje pytania, w tym "Czy to znaczy, że włączając pewnego razu gre przypadkowo kliknąłem na SnC i popsułem sobie sejwa?" to "tak", ale później powiedziałeś, że na rebie też są darmowe punkty za walke z potworami. Ja tu widzę sprzeczność, ale jeśli nadal czegoś nie kumam to sklasyfikuj mnie sobie jako kretyna i napisz prostym zdaniem o co Ci chodziło :P

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Progi opisałem w którymś temacie (ciekawostki chyba), a w Returningu za walkę dostaje się premie (np. siła, % broni, zręczność, mana).

Hoornel

Hoornel

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam.
Mam takie pytanie,otóż uczyłem się siły z założonym amuletem oraz pierścieniem.
Od ilu pkt. siły jest 10 PN za 5 siły,oraz czy jeśli miałem właśnie założoną biżuterię,nie policzyło tego przy nauce,jakbym miał permanentnie tą siłę.(Chodzi o to,czy nie straciłem PN przy nauce przez ten pierścien i amulet.)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Grałes w nk ? jeśli grałeś to znasz odp na własne pytania bo jest akurat w tym wypadku tak samo

Hoornel

Hoornel

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Grać grałem,ale nie pamiętam żebym miał taki dylemat.Liczę na odpowiedź,pozdrawiam.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dostałeś odp, zadałeś 2 pytania i dostałeś odp jest jak w nk niema tu żadnego dylematu

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co najlepiej zrobić ze szponem beliara oddac go magom czy zatrzymać dla siebie? Bo slyszałem, że Szpon jest silniejszy niż w zwykłym Nk dzięki jakiejś duszy i czy oddanie go nie zablokuje mi jakiegoś wątku.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie zablokuje, ale tracisz dostęp do jednej lokacji (weryfikacja potrzebna), no a Szpon jest git moim zdaniem.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
To jest bug który w sumie jest niewiadomą,  na jakiej zasadzie to dział, raz daje raz nie, tajemnica świata sam chciałem znać choć jedna osoba która wie ocb z tym bo można by wtedy to naprawić.

Chodzi o "sposób" podpalenia przeciwnika, raz hp schodzi normalnie, a raz w chuj szybko i po tym "w chuj szybkim" schodzeniu hp przeważnie nie masz expa za mobka bo wygląda jakby padł od "kill" ^^

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
And ?
To dalej nie zmienia niczego, chuja wiem z jakiego powodu tak sie dzieje :P

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Teraz wiesz, przez co się buguje:D

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Właśnie dalej nie wiem

0 użytkowników
Do góry