Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4449977 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4449977

Odpowiedzi 14149

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Miałem 24 karmy, teraz pod 40. Nie wiem czy na 100%, bo gdy zwiększyłem int to przestał mnie atakować  goblin, ale ze zwoju. Z runy nadal jest przeciwko mnie i się zastanawiam jakie są progi inta/karmy żeby stwory  były przyjazne.

kosa89

kosa89

Użytkownicy
posty33
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
.

Blumano

Blumano

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy warto uczyć się zdobywania smoczych łusek u starżnika świątynnego?

Rooobertinho

Rooobertinho

Użytkownicy
posty25
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dlaczego nie? sprzedaz dla Benneta, a poza tym jeszcze ze 2 smokow dodatkowo bedziesz mogl zgarnac te luski. wyjdziesz i tak na +

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam jeszcze pytanko odnośnie szponu beliara. Co jest bardziej opłacalne wg was (gram necrofilem) : zabić S'enyaka czy użyć go do wzmocnienia szponu ? I szpon też "przekształci" się w runę dla maga , czy zostanie nadal mieczem ?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Użyć do wzmocnienia szponu. Otrzymasz runę drugiego kręgu o obrażeniach 500 i 80 many wymaganej. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

LOKANCJON

LOKANCJON

Użytkownicy
posty9
Propsy29
Profesjabrak
  • Zbanowany
Mam taki problem że gdy staram się zdobyć list dla galahada, chodzi mi o ten z Lehmarem, skradam się po ich domu wszystko jest w OK, ale gdy tylko dotknę skrzyni on lub jego służka się budzą i mnie atakują, Tak samo jest gdy otwieram drzwi za którymi siedzi Joe. Jest to jakiś bug gry czy istnieje jakaś sekretna metoda by go okraść?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
co ma piernik do wiatraka list dostajemy za książkę o retoryce jej zdobycie nie wiąże się z takimi problemami

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

LOKANCJON

LOKANCJON

Użytkownicy
posty9
Propsy29
Profesjabrak
  • Zbanowany
tak wiem, pomyliły mi się imiona kupców, już poprawione :) Dokładnie chodzi oto że gdy muszę zdobyć kwitek ze skrzyni lehmara dla jednego z kupców w górnym mieście to budzi się służąca i dostaje od całego miasta po mordzie. Jest dokładnie to samo gdy staram się uwolnić biedaka który zamkną się w wieży.

Rooobertinho

Rooobertinho

Użytkownicy
posty25
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
10 sekund szukania :) polecam przeszukac forum i poczytac najczesciej zadawane pytania
Spoiler
12. Kiedy opłaca się wykonać misję dla Gallahada oraz jak to zrobić?
Najlepiej wykonać ją na początku gdyż gdy będziemy już należeć do jakiejś gildii Gallahad może nas olać.
Zadania na listy:
- Ork który ma miksturę jest zaraz koło miasta jak się idzie w stronę karczmy to zaraz przed wyjściem z miasta skręcamy w lewo
- Dług Lutero hm.. skrzynia jest u Lemara, włącznik jest na piecu i pokazuję się skrzynia.. Uwaga radzę kupić zwój snu i użyć na jednej osobie co najmniej u niego w domu, ponieważ praktycznie zawsze jedna wstaje jak próbujesz otworzyć skrzynię
- U Gerbranda trzeba dobrzę wybrać odpowiedź, więc zapiszcie sobie przed rozmową, WAŻNE : Trzeba tą misję zrobić w aktualny dzień co się ją dostaje
- Nie Lejemy Regisa dla Walentina bo nie weźmie od nas listu. Tą misję trzeba zrobić w tym samym dniu..
Ważne ciekawostki do tej misji:
- List od Fernando po tym jak zostaje zamknięty w więzieniu przestaje mieć wartość
- Regisa można pobić w sumie, nie złości się na nas, a to dodatkowy exp.
Jak zdobędziemy 4 listy, następnie idziesz do saladrina spać do południa, wchodzisz na mur i widzisz na ławce Lariusa i gadasz z nim! WAŻNE :MA BYĆ TO W POŁUDNIE, BO INACZEJ NICI Z MISJI I ZAWALISZ JĄ

LOKANCJON

LOKANCJON

Użytkownicy
posty9
Propsy29
Profesjabrak
  • Zbanowany

Sttark

Sttark

Użytkownicy
posty52
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Wie ktoś może w jaki sposób można by było wpływać na karmę u bogów? Jakiś program może, albo kod, cokolwiek co umożliwi np. zwiększenie karmy u jednego albo i u drugiego boga. 

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co wiem nie ma kodu na karmę. Znajomy mi coś wspominał że w skryptach możesz sobie ustawić co chcesz, ale to już chyba wyższa szkoła ;d

Sttark

Sttark

Użytkownicy
posty52
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurde. Bo teraz mam problem z szponem beliara. Ni cholerę nie mogę go założyć a nie wiem jak dobić do tej 50/60 by móc go założyć. I by to nie kolidowało z zadaniem pomocy Gomezowi( jeszcze nie doszedłem do tego, ale lubię myśleć z wyprzedzeniem). 
Jakby ktoś mógł powiedzieć i poradzić, co należy zrobić, będę wdzięczny. 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zdobyć szpona a założyć to jest różnica, zrobiłeś cały questline wymagany do założenie szponu :P czyt. sprawa z senyakiem.
Z reszta wymagania karmy są inne, dużo większe masz w temacie z  najczęściej zadawanymi pytaniami.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Sttark

Sttark

Użytkownicy
posty52
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No właśnie czytałem. A ktoś wie jak można zdobywać punkty dla beliara? Bo na razie mam dla Innosa na minusie, ale beliara na 12. Jetem na 23 poziomie, dopiero rozpoczynam wątek z tym demonem, jestem po rozmowie z Xardasem. I wyruszam do GD. 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
zrobisz będziesz miał co cie interesuje coś do czego masz daleko

Hummels

Hummels

Użytkownicy
posty4
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może czy da się zabić Ashtara? Jeśli tak, to jak?

Edit: Już nieważne.  Inne pytanie :

Która broń jest lepsza? Uriziel czy Szpon Beliara(2h)? Uriziel bije 300 dmg + obrażenia od podpalenia, a Szpon 195 + 80% na piorun. Jak to wygląda w walce? Piorun robi różnicę na korzyść Szpona, czy jednak mimo wszystko ustępuje Urizielowi?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nawet nie ulepszony duszą jest lepszy

0 użytkowników
Do góry