Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4027786 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4027786

Odpowiedzi 14149

s3bek

s3bek

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Dzięki, ale tak się składa, że tyle to już wiem... Problem w tym, że ani u jednego ani u drugiego nie mam nic o ziołach itp... a misja stoi w miejscu ;x

hubert280

hubert280

Użytkownicy
posty47
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki, ale tak się składa, że tyle to już wiem... Problem w tym, że ani u jednego ani u drugiego nie mam nic o ziołach itp... a misja stoi w miejscu ;x

O ile dobrze pamiętam można było chyba gallahanda zapytać o tą książke (i tak jej nie odda) po czym dopiero próbować z alchemikiem.

"Wielu żywych zasługuje na śmierć a czasem umierają ci co zasługują na życie. Potrafisz im je zapewnić?" J.R.R.Tolkien

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Boze idziesz do gallhada i gadasz z nim o Fernando on wtedy sam wspomni o ziołach potem do ignaza i dalej się połapiesz

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

s3bek

s3bek

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Tak zrobię. Dzięki wielkie za pomoc :)

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Czy Bilgot i Diego dadzą sobie z paroma orkami, czy są to najzwyklejsze w świecie cioty?

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

hubert280

hubert280

Użytkownicy
posty47
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy Bilgot i Diego dadzą sobie z paroma orkami, czy są to najzwyklejsze w świecie cioty?

Grając na łatwym diego miewał problemy co do bilgota to nie wiem nigdy go nie brałem.

"Wielu żywych zasługuje na śmierć a czasem umierają ci co zasługują na życie. Potrafisz im je zapewnić?" J.R.R.Tolkien

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie dadzą rady, miałem okazji to sprawdzić niby droga okrężna wyczyściłem ale na drodze jest jeden kursujący patrol 4 orków wojowników no i obaj panowie niestety z jednym sobie nie radzą :P a nie co dopiero z 4 trzeba im cała okrężna droga wyczyścić z wszystkiego co żyje :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Czyli wparuje na orków z czarami... Jak nie poradzą sobie z topielcami to się będę śmiał... Naprawde... Haha :lol:

Atak Dzieci NEO

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie, pierw czyścisz sam drogę która będziesz ich prowadził a potem ich prowadzisz przez to pusta już drogę proste i skuteczne

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jak wyprowadzić Diego? idziemy skałami i problem rozwiązany.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Nie, pierw czyścisz sam drogę która będziesz ich prowadził a potem ich prowadzisz przez to pusta już drogę proste i skuteczne

To że sobie nie poradzą z topielcem to była tylko ironia (czy coś?  :blink:) Chciałem zrobić właśnie tak jak mówisz. Najgorzej będzie z orkami, bo zastanawiam się jaki czar na nich użyć, aby działał raz a skutecznie...

Atak Dzieci NEO

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zle się zrozumieliśmy ot co, myślałem ze będziesz czyścił mając ich już w grupie :P

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
O co chodzxi z tym zadaniem z przeprowadzenbiem palladynów do hagena w 7 rozdziale? Oni mi bedą koło opuszczonej kopalni tak stać? Bo Garond ciagle stoi i gada idz my pójdziemy za tobą.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz przejsc  do khorinis i oni beda stac przy wejsciu do bramy na przelecz :)

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na marginesie CZY KOGOŚ DO RESZTY POJEBAŁO 
wytrzymałość to jedno spoko da się przeżyć w końcu utrudnienie gry ale do kurwy nędzy żeby tyle mobów zadawało trucizne to jest jakiś bezbek
bagiennego trutnia nie da się zabić bez trucizny bo mam za mało umiejętności dystansowych więc co żeby wyczyścic całe bagna musze wydać 2k na same antytrutki?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mozesz tez zainwestowac w  czary z magi ognia, są dobre na nie :) ( niezbyt drogie i są wszędzie)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Na marginesie CZY KOGOŚ DO RESZTY POJEBAŁO
wytrzymałość to jedno spoko da się przeżyć w końcu utrudnienie gry ale do kurwy nędzy żeby tyle mobów zadawało trucizne to jest jakiś bezbek
bagiennego trutnia nie da się zabić bez trucizny bo mam za mało umiejętności dystansowych więc co żeby wyczyścic całe bagna musze wydać 2k na same antytrutki?
Bagienny truteń pada na ognistą strzałe która kosztuje 25 sztuki złota więc w czym problem?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Ja nie miałem problemu z kupowaniem odtrutek... Podchodziłem strzelałem z kuszy w ryj trutniowi i szedłem do następnego... Ale zanim moja kusza niszczyła ich na hita to ciosałem ich 2 razy przez co musiałem się uleczyć odtrutką, która kupowałem co chwila (teraz mam już tego gówna 50, a kasa się jeszcze nie kończy :lol:)... W dodatku jak jest ich w kupie z Zestoblumem to wystarczy małaburza ognista i pada nawet ten mini boss... Nie ma z nimi problemu... Więc jaki problem? :lol2:

Mam pytanie... Czy to dobrze, że wyjebałem w błoto Szpon? Oddałem go Ashtarowi, czy jak on tam miał i go zniszczył... Czy szpon nie przydałby się mi jako dobra broń?

Atak Dzieci NEO

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
W sumie to nie bardzo :P Ja i tak chodziłem z Urizielem.

s3bek

s3bek

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
1. Czy opłaca się dodawać pn w zdrowie/wytrzymałość?
2. Do ilu siły dodawać z pn/od ilu z mikstur/jedzenia?
3. Do ilu % wladania bronia uczyc się u nauczycieli?
4. Czy oplaca sie isc na polowanie z Bartokiem? (chyba dostaje polowe expa wtedy)
5. Gram pierwszy raz w moda i jest ciężko. Możecie coś doradzić? jak grać itp. Byłbym wdzięczny ! :)

0 użytkowników
Do góry