Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3809275 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3809275

Odpowiedzi 14149

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Różnica między pierwszą i drugą jest taka że na tej drugiej przyzywasz potężniejsze demony jeśli masz już pierwszą to powinnieneś móc. Na twoim miejscu i tak bym sprawdził nawet sprzed kilku dni

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Niema opcji bo się nie nauczyłeś jej robić co ty myślisz ze demonologia wystarczy trzeba jeszcze umieć robić runę :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jezu tizgar naprawde czytaj posty, pisałem ze nauczyłem sie robic runke
Dobra nie wazne po kilku wczytaniach pojawiło sie, tylko dlaczego nie moge zebrac z trupa demona serca? Wlasnie o to mi chodziło zeby pozabierac im serca i od xardasa mane dostac

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
z przyzwanego przez siebie nie mozesz

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
I jak ktoś tu będzie miał problem ze stworzeniem runy i będzie miał komunikat że brakuje składników to wiedzcie że potrzebujecie zwoju czaru jaki chcecie stworzyć :P

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzies w poradniku czytałem ze mozna włanie z przyzwanego ;/

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapewne chodzilo o tego demona co pojawia sie przy kapliczce beliara gdy modlisz sie ze szponem:p od niego na 100% mozna.

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znaczy ze musze miec szpon w plecaku i pomodlic sie tylko nie poświecając hp?

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chodzi o to, zanim się pokona Senyaka to przy próbie skorzystania z kapliczki Beliara atakuje nas demon ( jak mamy szpon w ekwipunku). I z tego demona wypada serce.

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oki juz rozumiem, mam znow problem xd Ta runa do łapanie dusz, uzyłem jej kiedys na spróbowanie na poszukiwaczu, nie wiedziałem ze w trupie bedzie kryształ z jego duszą, ciało znikło a przy próbie uzycia runki pisze mi ze musze zlikwidować pierw ten kryształ co mam, ktorego nie mam, troche zagmatwane xd 

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To ciało w takim razie nadal będzie tam gdzie zabiłeś tego poszukiwacza. Idź tam szukaj w pobliżu gdzieś musi leżeć

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie ma, na jego miejscu jest nowy poszukiwacz

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Prawdopodobnie zapadło się pod tekstury. Takie itemy z tego co pamiętam nie mogą zniknąć z gry, więc do ciało musi "gdzieś być".

Damon

Damon

Użytkownicy
posty38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ehh chyba zwalilem, ogolnie mało potem many tez jest, nie wyczyscilem jeszcze smoków, jarkendar z orkow i orki wokół zamku a juz ledwo mi zostalo z 200 srednich ;/

SilverekPolska

SilverekPolska

Użytkownicy
posty16
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ktoś wie czemu 2h mi spada do 90% ze 100 co jakiś czas? Po prostu tak się dzieje... gram, gram i nagle bęc 90% znowu mam, zaczęło się to od pokonania smoka ożywieńca.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Prawdopodobnie używasz broni z premią do walki.

SilverekPolska

SilverekPolska

Użytkownicy
posty16
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Niby jakiej? Pan smoków? Nic innego nie używam - Ponadto 100% miałem już na czysto :)

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W returnigu jeżeli masz 100% na daną broń, to po założeniu broni z bonusem a potem jej zdjęciu, magiczne znikają te procenty i masz mniej

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Proste jak budowa cepa uzywałeś Dmons no nie ? ( nie wiem bo przestałem cie oglądać ) i on daje 10% do 2h jako ze Return ma barier na 100% to to i tak nie miało żadnego wpływu ale to ze zmieniłeś na Władce smoków już miało gdyż straciłeś te 10%

Bug został już Fixed ale wy dopiero to w patchu zobaczycie :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Proste jak budowa cepa uzywałeś Dmons no nie ? ( nie wiem bo przestałem cie oglądać ) i on daje 10% do 2h jako ze Return ma barier na 100% to to i tak nie miało żadnego wpływu ale to ze zmieniłeś na Władce smoków już miało gdyż straciłeś te 10%

Bug został już Fixed ale wy dopiero to w patchu zobaczycie :P

No to "fixed" to taka przesada trochę :P Takie obejście tego praktycznie po najmniejszej linii oporu :D

0 użytkowników
Do góry