Masz racje, sry ale nie masz racji i walenie wiem bo mam racje jest dość nie na miejscu i teraz cie zaskoczę ze ja ci to wytłumaczę wiec mi nie pitol ze nikt ci nie wytłumaczy.
Otóz mechanike samej kradziez jak ogólnego tykania tego co nie nasze czyli w gruncie rzeczy wszystkiego, jest chora w returnie, mechanika działa poprawnie tylko jest głupia ale tak miała działać, aż do bólu za bardzo realistycznie.
Głupie pobicie w porcie czy zabójstwo to kary grzywny może ci się wydawać ze nikt cie nie widział ale widzi npc maja rentgen w oczach i ściany to nie jest dla nich zapora
Nawet głupie otwarcie drzwi czy wejście do domu i podniesienie głupiej szczotki na skradaniu to grzywna
Mechanika działa bez blednie i nie jest bugiem, skoro strażnik nie przepuszcza to znaczy ze złamałeś którąś z zasada które są ujęte w mechanice kradzieży itp
To nie jest bug, możesz powiedzieć ze jest to chore ze npc wszystko widza i dopiero niepamiec im resetuje głowę, możesz przyznać ze ta wizja realistyczności jest chora i ba nie tylko ja się wtedy z tobą zgodzę ale niema tu żadnego buga w tym całym systemie na jakim jest oparta mechanika kradzieży są co najwyżej bugi na + ze śpiącego npc w odpowiedniej sytuacji można okraść a ten nic w normalnej on i przez sen widzi i słyszy
Juz pomijam ze nawet włączenie konsoli na 1 sec może całkowicie odjebać grze i przyzna ci grzywny za nic to nie jest bug to twoja wina bo użyłeś konsoli