Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3894333 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3894333

Odpowiedzi 14149

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nie wkręcaj, musiałeś coś wcześniej w mieście pookradać to teraz masz. 

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba lepiej wiem... ten mod jest w ogole jednym wielkim bugiem, załoze sie ze nawet osobiscie nie przeszli tej gry chociaz raz przed wypuszczeniem jej bo wiele bugów by wykryli i naprawili, widocznie nie chcialo im sie
Kolejnym absurdem jest usuniecie opcji "Dexter" u straznika w obozie bandytów skoro wiemy ze to dexter bo postac juz o tym wspominała...

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
To nie graj, inni graja i jakoś tych bugów co ty nie mają z prostej przyczyny bo wiedza ze to nie jest bug, tylko taka jest mechanika w modzie, jeśli czegoś nie rozumiesz to lepiej od razu nazwać to bugiem dobre podejście :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Powiem ci, że grali i to nie raz. To, że ty nie potrafisz rozwiązać swoich problemów i od razu lecisz poskarżyć się na forum to twoja sprawa. Nie chcesz się przyznać do błędu, nie chcesz wyjaśnić szczegółowo problemu ani używać szukajki? To radź sobie sam.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Najlepiej zacznij od nowa i bez kodów  ;p. Bo błędów w grze jest mało (jebane crashe w jarkendarze :D ) ale dopiero się zaczynają po odpaleniu kodów, tak więc nie zwalaj wszystkiego na autorów moda czy na grupę spolszczenia, bo najwidoczniej jeszcze się musisz wiele nauczyć o tej grze. Proponuje granie od podstawki bez żadnych modów i to najlepiej od "gothic'a 1"   ;p

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak mechaniką jest płacenie 1500 zlota kary za kradzież będąc na wilkach, to nie jest mechanika to jest bug, jesli ktos mi wyjaśni ta "mechanike" dlaczego tak sie stało to bede zaskoczony, ale tak sie nie stanie bo wiem ze mam racje
Ventrue to nie jest "skarżenie sie" tylko mowienie prawdy i wyrazania swojego zdania, poczytaj troche ksiazek bo widze ze masz bardzo ubogie słownictwo i nie znasz znaczenia wielu słów

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A ty za to nie umiesz zrozumieć że włączając kody sam sprowadziłeś ta "falę bugów"
A skoro zażądają od cb grzywny to na pewno coś ukradłeś albo kogoś pobiłeś. A pamiętaj grzywny w tym modzie są nawet za pobbicie kogoś w porcie wiem bo sam tak miałem , a zamiast pomagać sobie kodami to mółbyś iść do kopacza (nie pamiętam jak się nazywał) , który jest w gospodzie orlana i mu pow. że masz w mieście problem, pomoże ci i skasuje od cb na pewno mniejszą ilość pieniędzy. A the returning nie jest po to by sobie kodami pomagać to jest mod dla tych co umieją w tą grę grać i znają jej mechanikę.  ;p

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Masz racje, sry ale nie masz racji i walenie wiem bo mam racje jest dość nie na miejscu i teraz cie zaskoczę ze ja ci to wytłumaczę wiec mi nie pitol ze nikt ci nie wytłumaczy.

Otóz mechanike samej kradziez jak ogólnego tykania tego co nie nasze czyli w gruncie rzeczy wszystkiego, jest chora w returnie, mechanika działa poprawnie tylko jest głupia ale tak miała działać, aż do bólu za bardzo realistycznie.

Głupie pobicie w porcie czy zabójstwo to kary grzywny może ci się wydawać ze nikt cie nie widział ale widzi npc maja rentgen w oczach i ściany to nie jest dla nich zapora
Nawet głupie otwarcie drzwi czy wejście do domu i podniesienie głupiej szczotki na skradaniu to grzywna
Mechanika działa bez blednie i nie jest bugiem, skoro strażnik nie przepuszcza to znaczy ze złamałeś którąś z zasada które są ujęte w mechanice kradzieży itp

To nie jest bug, możesz powiedzieć ze jest to chore ze npc wszystko widza i dopiero niepamiec im resetuje głowę, możesz przyznać ze ta wizja realistyczności jest chora i ba nie tylko ja się wtedy z tobą zgodzę ale niema tu żadnego buga w tym całym systemie na jakim jest oparta mechanika kradzieży są co najwyżej bugi na + ze śpiącego npc w odpowiedniej sytuacji można okraść a ten nic w normalnej on i przez sen widzi i słyszy :P

Juz pomijam ze nawet włączenie konsoli na 1 sec może całkowicie odjebać grze i przyzna ci grzywny za nic to nie jest bug to twoja wina bo użyłeś konsoli :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja się zapytuje dlaczego Garond nie chce wyjść z zamku jak go już uwolniłem?? Otworzyłem wszystkie kraty i jest 4 paladynów. I mówie mu chodźcie za mną a oni nie idą. A jak byłem zobaczyć tam gdzie Nathan stał to pusto dlaczego?? Nie mam poprzedniego save

A i jeszcze jaka jest różnica między rebalance 2.1 a  slahs n crafT????

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
Kurde mać używałem w życiu już tyle razy konsoli a jeszcze nigdy nie miałem takich cholernych bugów błędów jakie tu wymieniacie panowie :P

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy da się , a jeśli tak to jak wyłączyć to że jak mam dużo siły to potwory ode mnie uciekają

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie można tego wyłączyć. W tym przypadku doradzam korzystanie z błyskawicy :)

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A mogę gdzieś znaleźć skrypty tego moda? Jaki to będzie foldeR??

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy