Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3995932 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3995932

Odpowiedzi 14149

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Memoriusie- podziwiam pracowitość i podzielność uwagi... i wcale nie cukruję  :lol2:
@ z książki nie skorzystasz, nawet kodem... tylko nauczyciel... Zadanie od opiekuna, znaczy, jest!?

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
No to ta stamina na 2H Ci nie wystarczy, bedziesz się męczyć, może nie strasznie ale na bank będzie wrurzać :)
Eee jak Ty jeszcze nie masz Ulu-Mulu too zapomnij o ŚŚ
Szukaj Trolli, tam gdzie Trolle tam zazwyczaj jagody a z nich robisz mixy na wytrzymałość, z ich serc też robisz mixy
67 lvl wbity, kto wie może przed DI jeszcze dobije do 70... Do next lvl brakuje tylko 62k expa :P

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mateuszzxcv tylko? ;d
Poszedłem z ciekawości siły smoków ubić już bagiennego smoka i tam wziąłem hełm. Wcześniej nosiłem Łaskę Innosa, założyłem na chwile ten hełm od smoka (bo mi pasuje do pancerza Łowcy ;d), potem znowu Łaskę Innosa i się spaliłem 0_o to normalne?

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jagody wszystkie już pozbierane xD Zbierałam je, podbiegejąc na mixach przyspieszenia, i spieprzając przed tymi chodzącymi górami. Przepis na mixę mam przeczytany, o ilę w niedzielę będę w stanie grać, towykupię menzurki i pobawię się w alchemiczkę : D
Co do Ulu, właśnie idę do Ur-Shaka zapytać o Tarroka (tj. byłam już pod świątynią i u X-asa)

67 lvl w 4 rozdziale? Podziwiam, za upór i wytrzymałość :o

"Be king? Think not - why be a king, when you can be a god?" - EMINƎM <3

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Nie no w piątym :) w czwartym miałem 63 chyba
Ja to robie żeby mieć jakieś wyzwanie bo jak sie wszystko kosi na niemal 2 hity to już się robi nudno :P mam motywację zeby grać dalej :)
Kwazi231 no to jest tylko 62k w sumie to już 59k :P
Najgorzej wkurwia ta wytrzymałość i podnoszenie serc Orków, gdyby nie wytrzymałość to już bym pewnie DI kończył a tak co chywila ładuj stamine i podnoś serca...
Jak mi sie na to Eltu nie chce iść...

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
4 czy 5 - wciąż jest to bardzo dobry wynik - ja jednak wolę grać, ustalając sobie cele na bierząco - chcę być myśliwym - poluję, mag - walczę magią, i pomagam wszystkim, złodziej - okradam i morduję. Gram sobie nie na te 100%, ale robię większość questów, zabijam większość potworów. Często też zapisuję sobie, i robię małą odskocznie, na przykład wyżynając całe Khorinis (:adolf:). Potem wczytuję - i gram dalej !

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Yasmino, co chcesz myć myśliwym?!

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Ja przez buggi docierałem do 4 rozdziału i to był koniec gry i tak 3 razy pod rząd, wiec żeby znaleźć motywacje do rozpoczęcia gry po raz czwarty postanowiłem osiągnąć jak najwięcej. Jestem Paladyne wiec nie kradne, nie zabijam ludzi itd
Dostałem potka na nieśmiertelność i już chyba wiem jak go wykorzystam :D w razie czego działa tylko przez pewien czas
Tituf, dobre to było :)

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kurczę, przepraszam za błędy, byłam wieczorem w barze z przyjaciółmi, i troszkę błędy się wkradają w to co piszę!
Bugi? A co dokładnie się działo? Bo z tego co czytałam, to wszyscy opowiadają, jaki to Return wrażliwy na konsolę etc. Dla mnie, to tak trochę przesadzone. "Samo odpalenie konsoli może się źle skończyć". Troszkę jest to napompowane, jakoś nie za bardzo wierzę, by włączenie konsoli, i jakaś nieszkodliwa czynność (wskrzeszenie NPCta który nie powinien zginąć [kiedyś w podstawce coś zabiło mi Diego - brak info o rudzie - brak Oka - musiałam go ożywić]) spowodowała by sieczkę w plikach...

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
W IV rozdziale wywalalo mnie za każdym razem jak wychodziłem do Jarka i nawet konsoli nie odpaliłem ani razu. Return jest dziurawy jak ser szwajcarski...

Kwazi231 no ja nie wiem ale to chyba chodzi o to że musisz mieć komplet, zbroja ŁS to i jego hełm, zbroja Paladyna to Łaska Innosa. Od kiedy zdobyłem Łaskę Innosa tak ani rzau jej nie ściągnąłem a zbroje często zmieniałem i nie spalało mnie. załóż najpierw hełm a potem zbroje, jak nie pomoże to musisz chodzić w kompletach.
Jest szansa, nie wielka ale jest ze wbije ten 70 lvl prze DI :P

pablosekk

pablosekk

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Siemka mam takie pytanie,jak rozwiązać zadanie z wypuszczeniem Hanny tej co ma gospodarstwo w khorinis na wprost koszar.zamiast niej jest jakiś typek nie pamiętam nicku ;/ 

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Zadanie rozpoczyna się otrzymaniem wisiorka od Abigeil, nastepnie
Gaspard - Andre - Abigeil - Gaspard - Hakon - Joe - Hakon - Gaspard - Andre - Hakon - Hanna - Abigeil

KIJUSS69

KIJUSS69

Tester Złotych Wrót
posty59
Propsy3
Profesjabrak
  • Tester Złotych Wrót
Siema mam do was pytanie czy idzie wykonac zadanie Gallahada ale Fernando siedzi u mnie w celi a Valenitno jest uczniem tego Balla Paraveza czy jak tam ma bo wziełem dopiero tego questa i nie wiem co robić

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
List od Valentino jest bezużyteczny. Galahad go nie przyjmie.

Jak zrobić Fernando gdy siedzi w celi to nie pamiętam czy się w ogóle da.
Ale może inni wiedzą.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Jak Fernando siedzi w pace to już jest chyba po ptokach, rzucanie Niepamięcią nie działa, pobicie chyba też nic nie da, jednyne co mi do głowy przychdzi to zdobycie listu na kodzie, ewentualnie wczytanie gry o ile posiadasz wczesniejsze zapisy, z przed władowaniem go do więzienia

KIJUSS69

KIJUSS69

Tester Złotych Wrót
posty59
Propsy3
Profesjabrak
  • Tester Złotych Wrót
No właśnie nie posiadam chyba bd musiał na kodzie tylko teraz nie znam kodu a nie mam zapisu wgl przed tym jak ktoś ma to niech napisze albo zacznę grę od nowa na kodzie zrobie szybko misję od niego i zdobędę list kod uzyje jak sie nazywa ten list i potem juz jak bd miał zobacze jeszcze do rana może ktoś napisze mi a jak nie to zrobie tak jak napisałem 

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
To sie nie ma co spinać, myślę ze jak nie zrobisz tego zadania to tragegii nie bedzie, dalszych zadań nie będzie od niego a trocisz możliwość nauki magii (trzy kregi i beznadziejne runy, no może poza leczeniem ale ja bez tego też żyje) i handlu (raczej nic specialnego) lub jeden z mixów do statów chyba każdy daje po +3 albo 1k golda

KIJUSS69

KIJUSS69

Tester Złotych Wrót
posty59
Propsy3
Profesjabrak
  • Tester Złotych Wrót
Źle zrobiłem bo w khorinis misji nie porobiłem tych nowych z returninga tylko poleciałem do jarkendaru i teraz mam za swoje ;/

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Żeby wejść do Jarka wcale nie musiałeś sprzedawać Fernanda :P
Z resztą i tak jeszcze nie jedno zadanie zepsujesz albo zapomniesz zacząć :P

zloto111

zloto111

Użytkownicy
posty33
Propsy20
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szybkie pytanie - jaka jest rozdziałowość poszczególnych Opiekunów = w którym rozdziale można danego już spotkać?

Spoiler
Widziałem wpis Werewolf dotyczący (jak zrozumiałem) wcześniejszej wersji, który przytaczam poniżej. Chodzi mi o coś takiego.
1 - opiekunowie cienia
2 - opiekunowie ognia
3 - opiekunowie wody
4 - stonnos

Stąd -> http://themodders.org/index.php?topic=16975.msg1079003#msg1079003

0 użytkowników
Do góry