Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4000150 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4000150

Odpowiedzi 14149

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Bo adas nie czyta tylko wali posty na oślep.

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ah, szkoda. Widocznie zbyt wcześnie załapałam info sorry! 

"Be king? Think not - why be a king, when you can be a god?" - EMINƎM <3

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
Nieno cos tam czytałem ale nie dokładnie bo nie miałem akurat wtedy czasu.Skoro go nie mam ,to co mogłem z zurisem zle pogadac ?
dałem ze martwie sie o jore i nie znam gildi kupców  i chce pomoc
i dałem znajde dla ciebie płomien eligora . Dlaczego nie mam lini dialogowej u darriona: nucz mnie przekuwać zbroje.. np srednia straznika sw? On tylko mi gada cos o kowalstwie

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: adas
Dlaczego nie mam lini dialogowej u darriona: nucz mnie przekuwać zbroje.. np srednia straznika sw? On tylko mi gada cos o kowalstwie
Ponieważ trzeba znać podstawowe kowalstwo i przekuwanie opaski nowicjusza i dopiero wtedy pojawi się ta linia dialogowa u Darriona

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić żeby beliar przywołał zigosa ? Według warda trzeba wyrzucic szpon beliara i poprosic o pomoc beliara wyrzucam szpon i pisze " nic sie nie stało " (jestem ss) to może chodzi o karme? Ile trza jej miec? bo ja niestety mam -4 .Chce zrobic z wcieleniami fellangora bo na etlu nie chce isc bo uwazam ze jestem za słaby na to aby rzucało sie na mnie "800000" palladynów

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
No wypadało by mieć choćby te +1 :P
Ich tam raptem jest 50 ba zawsze się da żeby się rzuciło na ciebie 1 max 2 zresztą sposób siłowy jest dużo lepszy

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra jestem w świątyni Śniącego, mam 3 te dziwne kamienie, jestem przy takim moście, który prowadzi to pomieszczenia otoczonego lawą i musiałem go "wysunąć" trzema przełącznikami. W tym pomieszczeniu, w wejściu na podłodze i na ścianach są kolce, które nie mogę ominąć ;/ (próbowałem akrobatyki z bardzo bliska i nic). Jak je pokonać?
+przy okazji gdzie jest ten Uriziel? Pogubiłem się w tej świątyni więc proszę wyjaśnić jak komuś niepełnosprytnemu  ;p

(Prosiłbym nie pisać rzeczy typu: "tak samo jak w Gothic 1..." ponieważ przyznam się bez bicia, że pierwszą część Gothica nie przeszedłem do końca (zatrzymałem się właśnie w Świątyni Śniącego, to było bardzo dawno temu i przeszedłem full na kodach z cały czas otwartym poradnikiem. Dopiero drugiej "zasmakowałem" i zacząłem grać bez kodów ciesząc się grą)

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak byś obszedł te pomieszczenie dookoła to byś znalazł małe okno przez które możesz wejść.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Jak je pokonać?
w gothic I wchodziło się przez okno.... :lol2:
tu jednak akrobatyka wydaje się niezbędna bo wbieganie z miksturą szybkości w żołądku nie bardzo skutkuje.
tu jest kolo z czwartym kryształem

potem z kryształami idziemy tam gdzie w G1 Bezi wpychał w piedestały te starodawne miecze i otworzy się brama.
Gdzie to jest? Niech ktoś kumaty objaśni bo ja jakoś rzeczy oczywistych nie umiem... :lol:

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Idź prosto przed siebie tego się nie da wytłumaczyć  normalnie to tak jakby tłumaczyć komuś dlaczego czarne jest czarne wpierdalając się wszędzie w końcu się trafi no simple :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Memorius z tymi rzeczami oczywistymi trochę mnie skarciłeś ;d dobra poszukam tego okienka i tej bramy
a co z Urizielem? gdzie to gówno być?

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Uriziela ma Zły Pan

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Okno bylo tylko w g1, w returningu jest zamurowane. A Uriziel ma nekromanta stojący w miejscu gdzie był śniący w 1 części. Pooglądaj sobie jakiś lets play czy coś bo to jakaś parodia by tłumaczyć jak tam dojść...

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak okno jest zamurowane to co mam zrobić? kombinuję z Akrobatyka ale ciągle mnie upierdzielają kolce

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Okno bylo tylko w g1
no tylko niestety

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
to spróbuj postrzelac z kuszy albo luku moze cos to da (ale wątpie szczerze mówiąc)

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się to zrobić z akrobatyką. Ja zawsze trochę idę do przodu i od razu zawracam, kolce się wysuwają i jak już opadają na dół to skacze:) Nie wiem czy to coś daje, ale tym sposobem najczęściej mi wychodziło:D

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra wkurwiłem się, wziąłem lodową strzałę, jebnąłem w orka, przyszli do mnie sami, ubiłem tego bossa z kamieniem. Pytanko: jest coś ważnego/ciekawego lub jakiś przełącznik w tym pomieszczeniu czy mogę swobodnie olać to pomieszczenie i cieszyć się kamieniem?

@Edit: dobra udało się ;D info na przyszłość: mimo, że mechanizm tych kolców jest bardzo opóźniony i wbiegując można prawie do połowy dojść to najlepiej wyskoczyć gdy się nadepnie na pierwszą "dziurkę", z której wyskakują kolce, bo jak wcześniej to nie doskoczymy, a jak później to zanim się wybijemy to już po nas

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
W środku masz mixa do zręczności i topór Siła Run
Do srodka wejdziesz w sposób następujący:
Stajesz na wprost wejscia, podchodzisz maksymalnie pod lewa ścianę z kolcami i powoli idziesz przed siebie jak najbliżej tej sciany, kolce sie nie wysuna bo sam sprawdzałem
Podziękowania należą sie Gandalfowi albo Tizgarowi bo nie pamiętam który z nich mi to tłumaczył :P
Jak nadal nie wiesz gdzie jest Uriziel to pisz, może jakoś ci to wytłumacze...

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
no właśnie doszedłem do miejsca gdzie się pojawia książę demonów czyli zgaduję (po wyglądzie sali i po tym, ze już położyłem te kamienia na piedestał), że zbliżam się do końca a Uriziela nie ma ;(

0 użytkowników
Do góry