Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4115226 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4115226

Odpowiedzi 14149

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: gandalfgandalf
Tak to jest bonus jest co ilesc expa zdobytego jakims rodzejem bromi:)
Ale to jest przesada. Jeżeli dostawałbym tak ciąle 5 siły na 100 zabitych przeciwników to miałbym dodatkowe 150 siły więcej.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Łowca

Łowca

Użytkownicy
posty32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ile trzeba mieć wyuczonych % władania bronią w zadaniu od Corda bo mam 30 % i nie chce mi zaliczyć.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
WTF?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!??!?! Poszedłem w nocy pogadać z tym nieznajomym (chodzi mi o przywódcę zabójców, który zabija Wambo). Wszystko pięknie-zabił go, pogadałem z nim i nagle wpada Girion (czy jak mu tam-ten mocny całkiem paladyn) i zabija zabójce 0_o.

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapierdole tego pedała który dał bagiennym trutniom truciznę...

I tak bardziej wkurwiające są krwiopijce, one nawet nie muszą cię zaatakować, trucizna nakłada mi się sama, gdy znajdujesz się kilka sekund w ich pobliżu. Swoją drogą, to bug, czy tak ma być?
@Up. Używałeś marvina? Ja raz użyłem, i po zabiciu Wambo, Azmal zaczynał spierdalać, i tyle go było.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: BCS
Cytat: Lukizzz w Dzisiaj o 14:08Zapierdole tego pedała który dał bagiennym trutniom truciznę...
I tak bardziej wkurwiające są krwiopijce, one nawet nie muszą cię zaatakować, trucizna nakłada mi się sama, gdy znajdujesz się kilka sekund w ich pobliżu. Swoją drogą, to bug, czy tak ma być?
No muszę przyznać racje. Nie raz i nie dwa juz mnie krew zalewała jak zostałem zatruty z dupy :)

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Co ja kurwa robie zle z tym jebanym zabiciem lehmara?
Czemu go ani razu nie dostalem a gram 2 raz?
Japidolekurwamachujjebanyspierdolony

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zapierdole tego pedała który dał bagiennym trutniom truciznę...

@Up. Używałeś marvina? Ja raz użyłem, i po zabiciu Wambo, Azmal zaczynał spierdalać, i tyle go było.

Nie używałem. Po co miałem używać skoro dopiero zacząłem grę więc wszystko łatwe... Dodatkowo teraz wychodzę z kryjówki bandytów przez karczmę, a przed nią idzie Daron i ten wróżbita (Abydin czy jak mu tam), koło murów fortu leży obywatelka zabita, a przy Lordzie Andre obywatel 0_o co sie kurrrr dzieje jak wgl nie używałem konsoli ani nawet marvina nie odpaliłem.

Łowca

Łowca

Użytkownicy
posty32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ile trzeba mieć wyuczonych % władania bronią w zadaniu od Corda bo mam 30 % i nie chce mi zaliczyć.
ponawiam

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Łowca
CytujIle trzeba mieć wyuczonych % władania bronią w zadaniu od Corda bo mam 30 % i nie chce mi zaliczyć.ponawiam
Musisz bezpośrednio u niego się czegoś nauczyć. Wystarczy nawet 1 %.

Psalm 19

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
To co o obywatelce mozna wyjasnic
kolo miasta lataja2 kropijce
jedna podlatuje za blisko i polsmiasta sie na nia rzuca. daron atakuje ja tym swoim czarem i trafia obywatelke
zabija ja i bugujr mu sie chodzenie i po rusza sie po murze i dochpdzi do bandytow

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hehe rejdż.
Napiszę, jak ja to robię:
Zostaję alchemikiem u Constantina, biorę questa u Galahanda, lecę do tego lamusa Gerbranda czy jak mu tam, biorę kłesta, lecę do gospody o północy na spotkanie, wybieram opcje dialogowe, że to ja mam się z nim spotkać, i daję mieszek i list. Potem z powrotem do Gerbranda, on mi mówi żebym, wieczorem włóczył się po mieście. Asmal nakurwia Wambo w szambo, i jak Innos na to pozwoli, to nawet mi się nic tam nie zbuguje, tzn, nie wpierdoli się Hagen i go nie zabija, albo Azmal nie spierdoli w pizdu i nie da się gdzieś ubić bandytom. Tak czy siak, gdy wszystko pójdzie jak należy, gadam z Azmalem (w trakcie za każdym razem przybiegał jakiś Paladyn,m i opierdałał Wambo z itemów, zawsze się z tego śmieje), przyjmuję propozycję, i to możę być ważne , po zakończeniu dialogu on tam nam mówi, żebyśmy poszli do tej lepianki przy przystani, ale ja zawsze do niego po dialogu zagaduje, i od razu biorę questa z zabiciem tego wykręta z targu, co za dużo gada. Ubijam go, i potem lece do chaty zabójców, i po zagadaniu z Asmalem dostaje hajsy i quest z Lehmarem. Oczywiście bez odpalonego Marvina ani nic.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To co o obywatelce mozna wyjasnic
kolo miasta lataja2 kropijce
jedna podlatuje za blisko i polsmiasta sie na nia rzuca. daron atakuje ja tym swoim czarem i trafia obywatelke
zabija ja i bugujr mu sie chodzenie i po rusza sie po murze i dochpdzi do bandytow

Mówisz o tych koło tego gościa Mika? Ubiłem je już dawno. A skąd obywatel koło Andre?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
No to super robie identycznie
tyle ze nie dostaje questa na lehmara

edit: do pana wyzej
No to ciekawie sie musi grac. nie mam pomyslu co on tam robi

Ponawiam pytanie o nekromikon

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem u 2 opiekuna nie mam na stole alchemicznym opcji z wytworzeniem tej mikstury w zadnym z miejsc jej nie ma.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Nie masz all skladnikow

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Bcs odpaliłeś raz konsole na 1 sec to wystarczy aby gra ci się zdupcyła całkowity reinstal i zero konsoli to nie są moje wymysły ani jaja ja tez tego nie pojmuje ale to prawda grając w returna nie masz prawa odpalić konsoli nawet na 1 sec w celu sprawdzenia czegokolwiek ja to robie bo robię to na 2 kompie na tym co gram na poważnie nie bo wiem ze to raczej wiecej problemów sprowadzi

Gandalf tu to samo kiedyś zapewne raz odpaliłeś konsole może nawet na save z innych gier w returna to niema znaczenia odpaliłeś ja raz na chwile i akurat teraz zaczęły sie mass problemy z lehmarem wyjeb całkowicie gothica łacznie z wpisami z rejestru i instal na nowo i nowa grę i problemu nie będzie

Macius
Bonusy są zależne od czasu i efektywność władania bronią bonusy sa przyznawane co 110 + 10 next zabitych mniej wiecej z wyjątkiem bonusów rozruchowych w danym skillu na każda bronia przez pierwsze około 100 zabijanych bonus wejdzie do 6 razy potem juz wchodzi co 100 +

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: Tizgar
Bcs odpaliłeś raz konsole na 1 sec to wystarczy aby gra ci się zdupcyła całkowity reinstal i zero konsoli to nie są moje wymysły ani jaja ja tez tego nie pojmuje ale to prawda grając w returna nie masz prawa odpalić konsoli nawet na 1 sec w celu sprawdzenia czegokolwiek ja to robie bo robię to na 2 kompie na tym co gram na poważnie nie bo wiem ze to raczej wiecej problemów sprowadzi

Gandalf tu to samo kiedyś zapewne raz odpaliłeś konsole może nawet na save z innych gier w returna to niema znaczenia odpaliłeś ja raz na chwile i akurat teraz zaczęły sie mass problemy z lehmarem wyjeb całkowicie gothica łacznie z wpisami z rejestru i instal na nowo i nowa grę i problemu nie będzie

Macius
Bonusy są zależne od czasu i efektywność władania bronią bonusy sa przyznawane co 110 + 10 next zabitych mniej wiecej z wyjątkiem bonusów rozruchowych w danym skillu na każda bronia przez pierwsze około 100 zabijanych bonus wejdzie do 6 razy potem juz wchodzi co 100 +
no ja np jak 2 raz grałem w retruna tego najnowszego, to odpalałem konsole np do składnikow, golda, zwojow, ulepszonych pancerzy i przeszłem gre bez problemu.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mi najwidoczniej zbugował się pentagram w wieży nergala zabijający mnie za każdym razem gdy na niego wchodze :(

Psalm 19

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No mi się tylko raz zbugował Asmal, który po zabiciu Szambo w górnym mieście spierdalał na sprincie przed niemal całym miastem, dosłownie płakałem ze śmiechu gdy to widziałem, ledwo co nadążałem za marvinowaniem za nim, by całą akcję widzieć, żałuję żę tego nie nagrałem, nawet teraz gdy to piszę mam pompe, wyobraźcie sobie, spierdala na tym sprincie i goni go z 50 osób z lagami i sztyletami z okrzykami "morderca" na ustach xDDDDDDDDDDD
Ale potem zacząłem od nowa, i już drugi rozdział, w świątyni Adanosa jestem i zaraz ubiję Kruka, i bugów zero.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: BCS
No mi się tylko raz zbugował Asmal, który po zabiciu Szambo w górnym mieście spierdalał na sprincie przed niemal całym miastem, dosłownie płakałem ze śmiechu gdy to widziałem, ledwo co nadążałem za marvinowaniem za nim, by całą akcję widzieć, żałuję żę tego nie nagrałem, nawet teraz gdy to piszę mam pompe, wyobraźcie sobie, spierdala na tym sprincie i goni go z 50 osób z lagami i sztyletami z okrzykami "morderca" na ustach xDDDDDDDDDDD
Ale potem zacząłem od nowa, i już drugi rozdział, w świątyni Adanosa jestem i zaraz ubiję Kruka, i bugów zero.
Takie rzeczy tylko w gothicu. Dlatego ta gra jest jedyna w swoim rodzaju. To nie jest sztywny morrowind / oblivion itp. Tu może zdarzyć się wszystko :)

Psalm 19

0 użytkowników
Do góry