Hehe rejdż.
Napiszę, jak ja to robię:
Zostaję alchemikiem u Constantina, biorę questa u Galahanda, lecę do tego lamusa Gerbranda czy jak mu tam, biorę kłesta, lecę do gospody o północy na spotkanie, wybieram opcje dialogowe, że to ja mam się z nim spotkać, i daję mieszek i list. Potem z powrotem do Gerbranda, on mi mówi żebym, wieczorem włóczył się po mieście. Asmal nakurwia Wambo w szambo, i jak Innos na to pozwoli, to nawet mi się nic tam nie zbuguje, tzn, nie wpierdoli się Hagen i go nie zabija, albo Azmal nie spierdoli w pizdu i nie da się gdzieś ubić bandytom. Tak czy siak, gdy wszystko pójdzie jak należy, gadam z Azmalem (w trakcie za każdym razem przybiegał jakiś Paladyn,m i opierdałał Wambo z itemów, zawsze się z tego śmieje), przyjmuję propozycję, i to możę być ważne , po zakończeniu dialogu on tam nam mówi, żebyśmy poszli do tej lepianki przy przystani, ale ja zawsze do niego po dialogu zagaduje, i od razu biorę questa z zabiciem tego wykręta z targu, co za dużo gada. Ubijam go, i potem lece do chaty zabójców, i po zagadaniu z Asmalem dostaje hajsy i quest z Lehmarem. Oczywiście bez odpalonego Marvina ani nic.