Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4402863 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4402863

Odpowiedzi 14149

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Skad ja masz????!!!!
ja takiej nie znalazlem:wstyd:

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie można jej ulepszyć ale ona nie jest tez zepsuta :P
A skad ja ma ano ze skrzyni o która się sam pytał :P klucz do tej skrzyni na samej górze jest w skrzyni w chacie ryżowego capa klucz do tej skrzyni daje cliff w nagrode za pomoc :P

Co do mojego pytania pfii zal marnować fali albo to jakoś wybije na luzie lub po prostu dzięki akrobatyce ( jakie to cholerstwo jest przydatne ) wyrobie na tyle duży dystans ze zdążę otworzyć skrzynie zanim ci do mnie dojdą :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Aha przewidzenie moze po prostu nie nakladalem bo ta skrzynie otworzylem
ale on sie pytal o wolna kopalnie a tamtych sie otworzyc nie da

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Cytat: Tizgar
Nie można jej ulepszyć ale ona nie jest tez zepsuta
A skad ja ma ano ze skrzyni o która się sam pytał klucz do tej skrzyni na samej górze jest w skrzyni w chacie ryżowego capa klucz do tej skrzyni daje cliff w nagrode za pomoc

Co do mojego pytania pfii zal marnować fali albo to jakoś wybije na luzie lub po prostu dzięki akrobatyce ( jakie to cholerstwo jest przydatne ) wyrobie na tyle duży dystans ze zdążę otworzyć skrzynie zanim ci do mnie dojdą
Pancerz magnata znajduje się w skrzyni w tej wieży obok udara. Liścik gomeza mnie zmylił w takim związku gdzie wspominiał iż jest on zapsuta. A ja się pytałem o klucz do skrzyni w najwyższej wieży na ostatnim piętrze. W poradniku warda nie mogę znaleźć odpowiedzi...

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
skrzyni mi się pojebały  ale to mało istotne

Macius dałem ci odp :P
Do 1 daje gomez za wykonanie q do drugiej klucz jest w skrzyni w chacie ryżowego ksiecia a klucz do niej daje cliff za pomoc :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
skrzyni mi się pojebały  ale to mało istotne

Macius dałem ci odp
Do 1 daje gomez za wykonanie q do drugiej klucz jest w skrzyni w chacie ryżowego ksiecia a klucz do niej daje cliff za pomoc
Mylisz się. Gomez daje klucz do skrzyni bezpośrednio za nim na najniższym piętrze najwyższej wieży w zamku a ja szukam klucza do skrzyni na najwyższym piętrze tejże wieży. Kliff daje z kolei klucz do skrzyni w tej nie wysokiej wieży obok udara.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To nie ja a poradnik warda bo tam pisze ze cliff daje klucz do skrzyni w chacie ryżowego księcia  a w tej skrzyni ryżowego księcia jest klucz do tej 2 skrzyni na samej gorze :P

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wróciłem się z GD go Khorinis żeby dać ten płomień Elgora Zurisowi i pogadać z Xardasem o kości Alepha.
Lutero dał mi nowego questa, zrobiłem save i poszedłem do Fortu Azgan. Moje pytanko: dobrze zrobiłem, ze już tam idę? tj. nic nie tracę? Bo to jest fort z paladynami a gdzieś czytałem, że warto ich zabić dla karmy ale po quescie z Gomezem (nie mam jeszcze takiego questa i nie wiem skąd on się znalazł w Gothicu 2).
Zostać w tym Forcie Azgan i porobić tam wszystko, czy tylko zrobić questa dla Lutero albo czy później iść tam (jeśli tak to kiedy)?

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Mam pytanko - Gdzie jest Ur-Dah, ten opiekun na cmentarzysku bo nigdzie nie moge go znalezc. Ew. prosiłbym o kod jeżeli przypadkiem go zabiłem :/ A jeżeli nikt nie ma to chociaż prosiłbym o kod na ducha wody.

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: kwazi231
Wróciłem się z GD go Khorinis żeby dać ten płomień Elgora Zurisowi i pogadać z Xardasem o kości Alepha.
Lutero dał mi nowego questa, zrobiłem save i poszedłem do Fortu Azgan. Moje pytanko: dobrze zrobiłem, ze już tam idę? tj. nic nie tracę? Bo to jest fort z paladynami a gdzieś czytałem, że warto ich zabić dla karmy ale po quescie z Gomezem (nie mam jeszcze takiego questa i nie wiem skąd on się znalazł w Gothicu 2).
Zostać w tym Forcie Azgan i porobić tam wszystko, czy tylko zrobić questa dla Lutero albo czy później iść tam (jeśli tak to kiedy)?
Nie ma różnicy kiedy tam pójdziesz możesz teraz a możesz później. To żeby zabić paladynów tyczyło się na pewno etlu nie fortu azgan :)

Psalm 19

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kwazi tłumaczyłem ci to zacznij czytać to dokładnie

A co cie obchodzi skąd gomez jest w g2 to jest return inna kategoria, już ci to pisałem nawet dziś ( zasadniczo wczoraj już ) questa od gomeza dostaniesz dopiero najwcześniej w 3 rozdziale

Fort Azgan a wyspa eltu to duza różnica w forcie azgan możesz spokojnie robić wszystko co trzeba jest tam kupa roślinności raptem 5-6 questow i w sumie postać na 30 lvl jest w stanie wybijając cala wyspę wbić tam z 1 lvl :P najgorsze co tam idzie spotkać to 1 cieniostwor i 1 trolla oraz kilka wargow i 1 boss krwiopijców reszta to dość słabe stwory :P

Właśnie odprowadziłem diega na przełęcz jak ktoś chce to mogę zrobić mape z spoko droga która dość łatwo wyrżnąć z orków :P
To warto zrobić w 2 rozdziale w sumie tylko w tym jest to możliwe bo to aż daje 1500 expa  daje łącznie (500 expa za nostalgie 500 expa za nostalgie drugi raz przyznane z returna i 500 expa za to ze diego se siadnie przed przejściem do koplani :P)

Aha i pytanie bo mam 24 stare kamienie tabliczki czyli wedle nk jest to max bo w grze jest ich 27 lecz 3 oddajemy erolcowi :P i czy return ich nie dodał więcej bo nie wiem czy już oddać je vatrasowi i zainkasować premie w postaci bona +24 do many na stałe czy jeszcze jakieś mogę znaleźć ?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Zauwaz ze czesc starych zostala przerobiona na wytrzymalosc
jesli chodzi ci o tego na cmentarzysku orkow to jest w prawej odnodze tj w prawej odnodze od miejsca spotkania z lukorem w g1
Jak zejdziesz na dol to skrec w prawo i on bedzie przy ognisku siedzial albo stal i wydawal rozkaz do ataku na cb jak ulumulu nie masz

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kwazi tłumaczyłem ci to zacznij czytać to dokładnie

A co cie obchodzi skąd gomez jest w g2 to jest return inna kategoria, już ci to pisałem nawet dziś ( zasadniczo wczoraj już ) questa od gomeza dostaniesz dopiero najwcześniej w 3 rozdziale

Fort Azgan a wyspa eltu to duza różnica w forcie azgan możesz spokojnie robić wszystko co trzeba jest tam kupa roślinności raptem 5-6 questow i w sumie postać na 30 lvl jest w stanie wybijając cala wyspę wbić tam z 1 lvl najgorsze co tam idzie spotkać to 1 cieniostwor i 1 trolla oraz kilka wargow i 1 boss krwiopijców reszta to dość słabe stwory

Właśnie odprowadziłem diega na przełęcz jak ktoś chce to mogę zrobić mape z spoko droga która dość łatwo wyrżnąć z orków
To warto zrobić w 2 rozdziale w sumie tylko w tym jest to możliwe bo to aż daje 1500 expa  daje łącznie (500 expa za nostalgie 500 expa za nostalgie drugi raz przyznane z returna i 500 expa za to ze diego se siadnie przed przejściem do koplani )

Aha i pytanie bo mam 24 stare kamienie tabliczki czyli wedle nk jest to max bo w grze jest ich 27 lecz 3 oddajemy erolcowi i czy return ich nie dodał więcej bo nie wiem czy już oddać je vatrasowi i zainkasować premie w postaci bona +24 do many na stałe czy jeszcze jakieś mogę znaleźć ?
25 tabliczek jest na pewno bo tyle mam obecnie.

Psalm 19

milten6

milten6

Użytkownicy
posty79
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może, gdzie można znaleźć ten miecz:

Pogromca Umarlych (1H)
Typ - Bron Sieczna
Wymagana siła - 40
Obrazenia - 60
Zasieg - 90
Wartosc - 1000

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
W zatopionej wiezy xardasa grajac nekromanta

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeżeli w modzie jest jakiś pierścień wiecznego sprintu, czy coś w tym rodzaju, to poprosił bym o kod na niego, ewentualnie, czy jest jakiś sposób by cały czas biec sprintem?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kupujesz mikstury wytrzymalosc ( te co odnawiają ) klikasz M i biegasz ciagle dopoki sie nie zmeczy, klikasz M i ciagle full wytrzymalosc bo mikstura odnawia na fulla i mozesz biegac ciagleeee, jesli masz te mikstury .

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli to jest jakiś bug, tak?

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bug to nie jest. Biegasz w taki sposób aż ci się potki na wytrzymałość skończą.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wole sobie kupić normalnego pota na szybkość, niż łykać te na wytrzymałośc co 10 sekund... Poza tym nie o to się pytałem, pytałem się czy da się coś zrobić, by ten sprint był CAŁY CZAS AKTYWNY, jakiś kod, bug, czy cokolwiek.

A i jeszcze coś, chcę zostać nekromantą, jak najszybciej natrzepać 40 inteligencji i 100 many? Najlepiej jak najwcześniej, są jakieś super tajne sposoby na podwyższenie tych statystyk?

0 użytkowników
Do góry