Kwazi tłumaczyłem ci to zacznij czytać to dokładnie
A co cie obchodzi skąd gomez jest w g2 to jest return inna kategoria, już ci to pisałem nawet dziś ( zasadniczo wczoraj już ) questa od gomeza dostaniesz dopiero najwcześniej w 3 rozdziale
Fort Azgan a wyspa eltu to duza różnica w forcie azgan możesz spokojnie robić wszystko co trzeba jest tam kupa roślinności raptem 5-6 questow i w sumie postać na 30 lvl jest w stanie wybijając cala wyspę wbić tam z 1 lvl

najgorsze co tam idzie spotkać to 1 cieniostwor i 1 trolla oraz kilka wargow i 1 boss krwiopijców reszta to dość słabe stwory

Właśnie odprowadziłem diega na przełęcz jak ktoś chce to mogę zrobić mape z spoko droga która dość łatwo wyrżnąć z orków

To warto zrobić w 2 rozdziale w sumie tylko w tym jest to możliwe bo to aż daje 1500 expa daje łącznie (500 expa za nostalgie 500 expa za nostalgie drugi raz przyznane z returna i 500 expa za to ze diego se siadnie przed przejściem do koplani

)
Aha i pytanie bo mam 24 stare kamienie tabliczki czyli wedle nk jest to max bo w grze jest ich 27 lecz 3 oddajemy erolcowi

i czy return ich nie dodał więcej bo nie wiem czy już oddać je vatrasowi i zainkasować premie w postaci bona +24 do many na stałe czy jeszcze jakieś mogę znaleźć ?