Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3923770 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3923770

Odpowiedzi 14149

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Smoczy oddech jest chyba potrzebny do misji związanej z Obozem Bractwa, no jeśli oczywiście chcemy się do nich dołączyć.

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Jaki jest kod na tego złotego smoka co jest w jarkendarze? bo za cholerę nie umiem przejść przez ten posrany portal (zawsze mnie wyrzuca).

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Zapisz na innym slocie i wczytaj ten slot i spróbuj wejść :P

Dobra wracamy do pytania o tabliczki bo już nocnego łowce dzierżę, hmm kolejna bugged bron jak nomad niby zasięg 70 a ma na bank zasięg 100 bo z takiego modelu korzysta: P ( swoja droga przywódca stada zębaczy to boss tu mnie zaskoczyła gra )

Do rzeczy otóz juz lajtowo moge sie bic dzieki nocnemu łowcy ze szkieletami czy orkami elita no problemo jednak z 35% w 1h to ja dużo nie zawojuje ogólnie polowa tej wartość jest z bonusów bo ja idę w 2h :P

No i z tabliczek mam 20% ( Z khorinis jarka i Gd mozna uzykac max 24% z tabliczek ) i tu jest moj problem tabliczka na 4% z khorinis jedna mam bo sa 2  i to jest sprawa zycia i smierci musze wiedzec gdzie sa te tabliczki 4% do 1h  w khorinis ( jedna chyba była w tej jaskini z polnymi bestia dla festera to ja mam ale gdzie druga ?)

Dlaczego to takie ważne dla mnie i i tak przecież to mi da dopiero 59% ano książka od lutero da mi 2% i będzie 61% co daje mistrza i duza szanse na crita. Zbugowałem tabliczkę żeby dała bonusa 2x żeby sprawdzić jak to wejdzie w praktyce no i wychodzi to tak ze sieka nocnym łowca na 61% jest o niebo lepsza szkielety dostają taki spam na ryja ze nic nie moga :P a orkowie elity to tez nie maja lekko zwłaszcza ze mam obecnie 40 wytrzymałość i mogę się bawić w dobre fighty

Tak to wyglada na pismie i w praktyce a ze ja nie bede tego bugował na powaznie to było dla sprawdzenia potrzebuje ta zasrana tablice tak wiem mogę się przecież nauczyć a no nie mogę za dużo strata pn :P zwłaszcza ze wiem ze gdzieś w khorinis jest ta tablica tylko nei wiem gdzie ja twórcy returna umiejscowili :P

I tak oto utknąłem w grze bo potrzebuje ta tabliczkę bez niej nie mogę ruszyć się dalej w grze no i tu jest klops na maxa :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Jaa

Jaa

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam! Mam pytanie co do zadania "Mądrość Opiekunów". Czy nadal możliwe jest zdobycie księgi demonologi po zabiciu nekromanty Kreola? Oczywiście gram na Rebalance 2.1 :)

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w modzie jest sens zostania czeladnikiem Constantina, czy jak w NK nie ma to zbytniego sensu?

Murabin

Murabin

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Tizgar a rozejrzałeś się koło słonecznego kręgu gdzie był ten wilkboss?  Możliwe że jest w jaskini jak odsłonecznego kręgu schodzisz w dół i gdzie jest pełzacz wojownik i szkielety,
ale na 100% pewny nie jestem.
A i na wyspie gdzie jest skarb gildii złodziei chyba coś jest.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Jaa
Witam! Mam pytanie co do zadania "Mądrość Opiekunów". Czy nadal możliwe jest zdobycie księgi demonologi po zabiciu nekromanty Kreola? Oczywiście gram na Rebalance 2.1
Teraz tylko poprzez wyuczenie się. Księgi już nie ma ( było to poruszane dosyć daaaaawno).

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
ja osobiście księgę  zdobyłem grałem paladynem i magiem ognia

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tam gdzie teneklyk jest tablica łucznictwa 4% w jaskini jest tablica magi 4 Mana
Na wyspie nic niema w nk była tam ta tablica ale w returnie to pozmieniali
Chyba ze na ta wyspę da się na skały wejść wyżej chociaz ja mając nawet akro nie jestem wstanie doskoczyć wiec chyba się nie da

Dalej jestem w tej mega potrzebie ze muszę ja mieć aby ruszyć grę dalej :P
Według ciekawostek  to sa te 2 tablice +4%

One Hand 2 w krzakach po lewej Priory
One Hand 2 przez kamień na skale, na skraju pola Onar, jeziora, w pobliżu jaskiniowych chrząszczy

Wiadomo tłuczenie jest ciulowe gdyby chociaz wiedzec co to znaczy priory  nie wiem to bylo tłumaczone z gogle tłumacza ze rosyjskiego na pl czy z angielskiego bo jak z ang to już więcej z angielskiej wersji się dowiem :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Tizgar
Tam gdzie teneklyk jest tablica łucznictwa 4% w jaskini jest tablica magi 4 Mana
Na wyspie nic niema w nk była tam ta tablica ale w returnie to pozmieniali
Chyba ze na ta wyspę da się na skały wejść wyżej chociaz ja mając nawet akro nie jestem wstanie doskoczyć wiec chyba się nie da

Dalej jestem w tej mega potrzebie ze muszę ja mieć aby ruszyć grę dalej
Według ciekawostek  to sa te 2 tablice +4%

One Hand 2 w krzakach po lewej Priory
One Hand 2 przez kamień na skale, na skraju pola Onar, jeziora, w pobliżu jaskiniowych chrząszczy

Wiadomo tłuczenie jest ciulowe gdyby chociaz wiedzec co to znaczy priory  nie wiem to bylo tłumaczone z gogle tłumacza ze rosyjskiego na pl czy z angielskiego bo jak z ang to już więcej z angielskiej wersji się dowiem
priory to odmiana klasztoru, wiec rozejrzyj sie w jego okolicy.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Hmm jeśli koło samego klasztoru są krzaki to na bank tam nie byłem wiec to może być to gdyż rzadko tam łażę bo przejście przez most u mnie powoduje spadek fps prawie do 0 co jest dziwne sam klasztor działa ok a most no lol

MagnuMr1p

MagnuMr1p

Użytkownicy
posty43
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 Kiedy w Bractwie moge dostac ciezki pancerz  W.Świątynnego ? I nauczyc sie przekuwania dalszych pancerzy, bo jak na razie nauczyli mnie przekuwania opaski... dalej juz nie chca. A wlasnie zaczal mi sie 4 rozdzial.

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ciężki pancerz dostaniesz w 7 rozdziale.
Jeśli już umiesz przekłuwać opaskę to idź do GD Darrion cię nauczy.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zabiłem Kruka, pogadałem ze smoczkiem i dostałem 2 opcje zabicia jakiegos tam demona. Ta druga mi się wydaje lepsza, bo tutaj coś wyczytałem o ulepszaniu szponu Beliara czymś tam. Przeczytałem tez, że trzeba mieć dużo karmy Beliara a ja mam tylko 31 i nie wiem jak i czy dam rade wbić więcej. Co mi się opłaca zrobić?-Poszukać tych sfer czy uwięzić go w jakimś tam kamyku?

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Bądź co bądź musisz mieć sfery bo inaczej On nie da Ci rogu do przywołania S'enyaka :D
Jego "ubezpieczenie" gdybys nie miał wystarczająco sił do solowania demona ;D
Najlepiej go przywołać przy Saturasie i innych ;P

@CMPunk

Niby dlaczego dopiero w siódmym rozdziale? O.o

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Przynajmniej w moim przypadku się tak dało,a chodziłem do sprzedawcy zbroi (nie pamiętam nazwy) codziennie,nawet spałem często żeby się upewnić.A kiedy wróciłem do Khorinis to już mogłem kupić. 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Pozostałe gildie dostają w 5 jeśli SS dopiero w 7 to serio tak gildia jest jeszcze bardziej do dupy :P

Musisz Mieć i krzyz zywiolów i Mora ultaru Sek w tym ze tu musi paść wszystko w dobrej kolejności bo inaczej będziesz miał problemy
Sfery są i tak w gd i użyjesz ich do stworzenia krzyża a jego użyjesz do  kilowania np smoka ozywienca gdyz Senyaka można zabić metoda konwenkcjonalna :P
Mora Ultaru da ci  beliara w zamin za Amulet Triarmar i to jest wyprawa na wyspę eltu ale zanim w ogule zaczniesz to robić w sumie sprawę z felangorem możesz se zrobic polecam mu darować zycie lepiej na tym wyjdziesz

Na eltu idzesz dopiero jak uwolnisz gomeza od klatwy trzeba to zrobic puki masz karme na + u innosa gdyz na wyspę eltu wparujesz metoda siłową i wyrzniesz paladynów w pien co od razu rozwiąże problem karmy u beliara palicho karme innosa on po quescie z gomezem jest juz nie istotna :P i tak potem sfery i wiezienie senyaka za pomocą mora ultaru i git

Zasadniczo cała ta zabawe polecam zostawic na 3 rozdzial gdyz zodbywanei sfer wiaze sie z walke z trupkam a  na tych świrów trzeba mieć dobra postać ofc da się zrobić tak dobrze postać aby już w 2 się z nimi lać :P

Potrzebujesz tez około 100+ zręczności aby okraść hagena i percivala bo to tez będzie potrzebne aby dojść do eltu i gomeza

Senyaka opłaca się uwięzić oczywiście :P zabic i tak go zabijesz wiec bonus 7500 expa i 5 pn zgarniesz a i szpon będzie doładowany

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
@Tiz

A wszystkich ciągnie do SŚ -.-

@CMPunk
Może nie byłeś zaraz przed samym wypłynięciem, bo tak samo było z 6 kręgiem w nk, dopiero po wykonaniu odpowiednich zadań, Pyroś uczył 6 kręgu ;P

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
Cytat: Kartograf
Chyba na v1 ;)
było to na wersji  v2

0 użytkowników
Do góry