Zapisz na innym slocie i wczytaj ten slot i spróbuj wejść
Dobra wracamy do pytania o tabliczki bo już nocnego łowce dzierżę, hmm kolejna bugged bron jak nomad niby zasięg 70 a ma na bank zasięg 100 bo z takiego modelu korzysta: P ( swoja droga przywódca stada zębaczy to boss tu mnie zaskoczyła gra )
Do rzeczy otóz juz lajtowo moge sie bic dzieki nocnemu łowcy ze szkieletami czy orkami elita no problemo jednak z 35% w 1h to ja dużo nie zawojuje ogólnie polowa tej wartość jest z bonusów bo ja idę w 2h
No i z tabliczek mam 20% ( Z khorinis jarka i Gd mozna uzykac max 24% z tabliczek ) i tu jest moj problem tabliczka na 4% z khorinis jedna mam bo sa 2 i to jest sprawa zycia i smierci musze wiedzec gdzie sa te tabliczki 4% do 1h w khorinis ( jedna chyba była w tej jaskini z polnymi bestia dla festera to ja mam ale gdzie druga ?)
Dlaczego to takie ważne dla mnie i i tak przecież to mi da dopiero 59% ano książka od lutero da mi 2% i będzie 61% co daje mistrza i duza szanse na crita. Zbugowałem tabliczkę żeby dała bonusa 2x żeby sprawdzić jak to wejdzie w praktyce no i wychodzi to tak ze sieka nocnym łowca na 61% jest o niebo lepsza szkielety dostają taki spam na ryja ze nic nie moga
a orkowie elity to tez nie maja lekko zwłaszcza ze mam obecnie 40 wytrzymałość i mogę się bawić w dobre fighty
Tak to wyglada na pismie i w praktyce a ze ja nie bede tego bugował na powaznie to było dla sprawdzenia potrzebuje ta zasrana tablice tak wiem mogę się przecież nauczyć a no nie mogę za dużo strata pn
zwłaszcza ze wiem ze gdzieś w khorinis jest ta tablica tylko nei wiem gdzie ja twórcy returna umiejscowili
I tak oto utknąłem w grze bo potrzebuje ta tabliczkę bez niej nie mogę ruszyć się dalej w grze no i tu jest klops na maxa